Izasli Angry Birds Star Wars II.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne znam, od kad sam se naviknuo na Habit browser (https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.ddo.pigsty.Habit_Browser&hl=en ), svi drugi mi se čine ko poluproizvod.
Nije normalno kolko habit ima featura, od adblockera, preko user agenta, te force zooma na mobilnim stranicama, do inverted renderinga. A i prilično je brz.
Jel se da nekak maknut onaj donji toolbar? Dobar browser, al me muci taj toolbar, smeta mi:)
Izasli Angry Birds Star Wars II.
Koja je razlika između Free i ovog "običnog" ??
Žao mi je što nije besplatan kao i 1. dio
Jel se da nekak maknut onaj donji toolbar? Dobar browser, al me muci taj toolbar, smeta mi:)
Naravno. Sve se da maknut, pa čak i možeš mijenat što je na toolbaru, gdje se nalazi, funkcija za touch-n-hold za svaku ikonicu.
ideš na settings>view> .. pa pod toolbar imaš "show menu with toolbar"
Naravno. Sve se da maknut, pa čak i možeš mijenat što je na toolbaru, gdje se nalazi, funkcija za touch-n-hold za svaku ikonicu.
ideš na settings>view> .. pa pod toolbar imaš "show menu with toolbar"
Nemrem ga nikak maknut, sve sam probal...
Ova igra mi je predobra, jos nemogu tocno skuzit kak da udaram lopticu al izvrsna... bolje igrat na mobu neg na kompu slicne igre te vrste
Ova igra mi je predobra, jos nemogu tocno skuzit kak da udaram lopticu al izvrsna... bolje igrat na mobu neg na kompu slicne igre te vrste
kada uđeš u igricu,
odi na " improve your game"
nakon toga "povuci" u lijevo i vidjeti ćeš "learn how to play"
onda ti je sve objašnjeno.
Ako ne budeš razumio javi se na privatno pa ti objasnim
kada uđeš u igricu,
odi na " improve your game"
nakon toga "povuci" u lijevo i vidjeti ćeš "learn how to play"
onda ti je sve objašnjeno.
Ako ne budeš razumio javi se na privatno pa ti objasnim
Pa samo swipšeas u koju stranu hoces.
Postoji li nacin kako gledati filmoviziju preko moba,zna li netko?
Postoji li nacin kako gledati filmoviziju preko moba,zna li netko?
Mislim da ne jer za gledanje na filmoviziji je potreban Java plugin kojeg Android mobiteli nemaju u browserima.
moja preporuka za igru ''Six guns''
Idem sad to probat, vidim multiplayer u wild west fazonu, baca mi na Lead and Gold onaj. Kako radi multiplayer, mogli bi nekad nabacit koju?
Preporuka dvije igre (obje besplatne):
Quadropus Rampage - Igrate u ulozi hobotnice, hack'n slash tip. Svidjela mi se brzina ove igre, kao i igrivost, u smislu da te igra navlaci dai gras ponovo i ponovo. Ima se dosta toga za otkljucati, ukljucujuci razvoj glavnog lika kao i ljubimca koji vas prati.
SHADOWGUN: DeadZone - MultiPlayer FPS, iznenadio sam se glatkom izvedbom, igra je jako zabavna. Malo treba da se priviknes na kontrole, inace sve 5, vrlo zanimljivo.
Idem sad to probat, vidim multiplayer u wild west fazonu, baca mi na Lead and Gold onaj. Kako radi multiplayer, mogli bi nekad nabacit koju?
nazalost,meni na mediapadu ne radi,ali probao sam na susjedovom samsungu i igra je mrak,doduse mene hebu touchscreen kontrole...
nazalost,meni na mediapadu ne radi,ali probao sam na susjedovom samsungu i igra je mrak,doduse mene hebu touchscreen kontrole...
Padobranac sam u ovoj temi al eto.
Jel znaš možda gdje bih mogao "kupiti" vice city, da probam na Nexus 7-ci?
Padobranac sam u ovoj temi al eto.
Jel znaš možda gdje bih mogao "kupiti" vice city, da probam na Nexus 7-ci?
Izvoli
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rockstargames.gtavc
Sve ostalo ćeš morati potražiti na nekom drugom forumu..
Molim vas koju apk koristiti za blokiranje Kontakt brojeva, da me taj broj više ne zove da ga bolkiram. Jer imam problema sa jednim brojem.
Quadropus Rampage - Igrate u ulozi hobotnice, hack'n slash tip. Svidjela mi se brzina ove igre, kao i igrivost, u smislu da te igra navlaci dai gras ponovo i ponovo. Ima se dosta toga za otkljucati, ukljucujuci razvoj glavnog lika kao i ljubimca koji vas prati.
SHADOWGUN: DeadZone - MultiPlayer FPS, iznenadio sam se glatkom izvedbom, igra je jako zabavna. Malo treba da se priviknes na kontrole, inace sve 5, vrlo zanimljivo.
Quadropus Rampage je predobar, hvala na preporuci! Samo sto mi ne pase sto sve ispocetka igras kad umres, a ne na onom levelu gdje si stao.
Quadropus Rampage je predobar, hvala na preporuci! Samo sto mi ne pase sto sve ispocetka igras kad umres, a ne na onom levelu gdje si stao.
Bilo bi malo nezgodno da nastavis od tog levela, osim ako bi ti se i level lika zadrzao.
No imas jednu sansu za revive, samo treba platiti onih 10 novcica.
Pixel Dungeon - Vrlo zadovoljan s igrom. To je rougelike rpg igra, koja zapravo nema kraja, takoder uvijek je drukcije generirana tamnica, te kad se umre pocinje se iz pocetka... No nekako za mene je vrlo teska igra, najvise sto sam stigao je 4 lvl... nestignem se naoruzat kak treba
moja preporuka:
1.Dead Space-Igra je stvarno dobra i sa tehničke strane i sa gameplay strane,prva misija je dosdna,ali druga i treća su pravo zagrijavanje,kontrola je dobra samo što swipe gore i dolje nekad i "neprima" ,moja ocjena 8/10-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.deadspace_row
2.Critical Strike Portable-Igra ima mana,ali je multiplayer odličan ,a kontrole bolje od smeća od BiA,moja ocjena 8,5/10 -https://play.google.com/store/apps/details?id=com.StudioOnMars.CSPortable
3.Footbal Manager Handleheld 2013 -Nemam šta reći , ipak je to FM samo da još ubace još više liga i to je to,moja ocjena 9/10 -https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sigames.fmh2013
Zamolio bih nekoga tko koristi MHL da mi se javi u inbox. Kupio sam novi monitor koji ima MHL mogućnosti, no pomoću HDMI to Micro USB kojeg sam dobio uz monitor mhl ne radi.
Aplikacije koje najviše koristim u zadnje vrijeme:
Takoder sam vidio da su spajali iz mic utora 3.5mm u tv te da je radio prijenos slike...
Ak netko ima nekakve solucije neka se javi
Zamolio bih nekoga tko koristi MHL da mi se javi u inbox. Kupio sam novi monitor koji ima MHL mogućnosti, no pomoću HDMI to Micro USB kojeg sam dobio uz monitor mhl ne radi.
Takoder sam vidio da su spajali iz mic utora 3.5mm u tv te da je radio prijenos slike...
Ja koristim S2 i radi mi MHL.
Znaci samo je potrebno da imas Samsung base ROM, a ne neki drugi base (tipa AOSP, neki portovi ili tako nesto) Jer Samsung nije objavio drivere za MHL.
Znaci samo je potrebno da imas Samsung base ROM, a ne neki drugi base (tipa AOSP, neki portovi ili tako nesto) Jer Samsung nije objavio drivere za MHL.
hoce li meni na samsung based ROMu kojeg trenutno imam na Noteu 2 raditi ako spojim njega i tv putem MHL kabela? mora li TV imati taj neki MHL standard ili nesto?? bezobzira sto u njega ide HDMI? isto tako ako bi uzeo hdmi to displayport adapter , i ako spojim na recimo dell monitor?
hoce li meni na samsung based ROMu kojeg trenutno imam na Noteu 2 raditi ako spojim njega i tv putem MHL kabela? mora li TV imati taj neki MHL standard ili nesto?? bezobzira sto u njega ide HDMI? isto tako ako bi uzeo hdmi to displayport adapter , i ako spojim na recimo dell monitor?
Radit ce. Potrebno je samo da TV ima HDMI ulaz.
Ovako je to kod mene http://m.samsung.com/us/system/support/faq/2011/05/12/faq00023991/MHL_1%5B0%5D.jpg
Radit ce. Potrebno je samo da TV ima HDMI ulaz.
Ovako je to kod mene http://m.samsung.com/us/system/support/faq/2011/05/12/faq00023991/MHL_1%5B0%5D.jpg
ma i ja mislim, ali opet ne bi htio dati sad 150kn za taj MHL kabel pa ne sljaka... ovih dana cu uzeti nadam se...