Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.703.684
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Izasli Angry Birds Star Wars II.

2 0 hvala 1
17 godina
Re: Android borbeni komplet
Markus Dignus kaže...

ne znam, od kad sam se naviknuo na Habit browser (https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.ddo.pigsty.Habit_Browser&hl=en ), svi drugi mi se čine ko poluproizvod.
Nije normalno kolko habit ima featura, od adblockera, preko user agenta, te force zooma na mobilnim stranicama, do inverted renderinga. A i prilično je brz.

Jel se da nekak maknut onaj donji toolbar? Dobar browser, al me muci taj toolbar, smeta mi:)

14 godina
trap kaže...

Izasli Angry Birds Star Wars II.

Koja je razlika između Free i ovog "običnog" ??

Žao mi je što nije besplatan kao i 1. dio

14 godina
neaktivan
zvonac kaže...
Markus Dignus kaže...

Jel se da nekak maknut onaj donji toolbar? Dobar browser, al me muci taj toolbar, smeta mi:)

Naravno. Sve se da maknut, pa čak i možeš mijenat što je na toolbaru, gdje se nalazi, funkcija za touch-n-hold za svaku ikonicu.

ideš na settings>view> .. pa pod toolbar imaš "show menu with toolbar"

17 godina
Markus Dignus kaže...
zvonac kaže...
Markus Dignus kaže...

Naravno. Sve se da maknut, pa čak i možeš mijenat što je na toolbaru, gdje se nalazi, funkcija za touch-n-hold za svaku ikonicu.

ideš na settings>view> .. pa pod toolbar imaš "show menu with toolbar"

Nemrem ga nikak maknut, sve sam probal...

14 godina
Zna li netko RPG igeu (tipa Dungeon Hunter 4), ali da za nju nije potrebna internetska veza.
16 godina
Android borbeni komplet

Stick Tennis

Ova igra mi je predobra, jos nemogu tocno skuzit kak da udaram lopticu al izvrsna... bolje igrat na mobu neg na kompu slicne igre te vrste

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dado16 kaže...

Stick Tennis

Ova igra mi je predobra, jos nemogu tocno skuzit kak da udaram lopticu al izvrsna... bolje igrat na mobu neg na kompu slicne igre te vrste

kada uđeš u igricu,
odi na " improve your game"
nakon toga "povuci" u lijevo i vidjeti ćeš "learn how to play"
onda ti je sve objašnjeno.

Ako ne budeš razumio javi se na privatno pa ti objasnim {#}

14 godina
Gale92 kaže...
dado16 kaže...

Stick Tennis

kada uđeš u igricu,
odi na " improve your game"
nakon toga "povuci" u lijevo i vidjeti ćeš "learn how to play"
onda ti je sve objašnjeno.

Ako ne budeš razumio javi se na privatno pa ti objasnim {#}

Pa samo swipšeas u koju stranu hoces.

12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Postoji li nacin kako gledati filmoviziju preko moba,zna li netko?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
VILLA18900 kaže...

Postoji li nacin kako gledati filmoviziju preko moba,zna li netko?

Mislim da ne jer za gledanje na filmoviziji je potreban Java plugin kojeg Android mobiteli nemaju u browserima.

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

moja preporuka za igru ''Six guns'' {#}

Spale su nam gaće,zagrizli smo udice,glave nam u pijesku,nezaštićene guzice....
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
kivic15 kaže...

Idem sad to probat, vidim multiplayer u wild west fazonu, baca mi na Lead and Gold onaj. Kako radi multiplayer, mogli bi nekad nabacit koju?

14 godina
Android borbeni komplet

Preporuka dvije igre (obje besplatne):

Quadropus Rampage - Igrate u ulozi hobotnice, hack'n slash tip. Svidjela mi se brzina ove igre, kao i igrivost, u smislu da te igra navlaci dai gras ponovo i ponovo. Ima se dosta toga za otkljucati, ukljucujuci razvoj glavnog lika kao i ljubimca koji vas prati.

SHADOWGUN: DeadZone - MultiPlayer FPS, iznenadio sam se glatkom izvedbom, igra je jako zabavna. Malo treba da se priviknes na kontrole, inace sve 5, vrlo zanimljivo.

WordPress ❤
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 12:56 (OriginalEXE).

1 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
Hambrle kaže...
kivic15 kaže...

Idem sad to probat, vidim multiplayer u wild west fazonu, baca mi na Lead and Gold onaj. Kako radi multiplayer, mogli bi nekad nabacit koju?

nazalost,meni na mediapadu ne radi,ali probao sam na susjedovom samsungu i igra je mrak,doduse mene hebu touchscreen kontrole...

Spale su nam gaće,zagrizli smo udice,glave nam u pijesku,nezaštićene guzice....
16 godina
kivic15 kaže...

nazalost,meni na mediapadu ne radi,ali probao sam na susjedovom samsungu i igra je mrak,doduse mene hebu touchscreen kontrole...

Padobranac sam u ovoj temi al eto.

Jel znaš možda gdje bih mogao "kupiti" vice city, da probam na Nexus 7-ci?

16 godina
Hambrle kaže...
kivic15 kaže...

Padobranac sam u ovoj temi al eto.

Jel znaš možda gdje bih mogao "kupiti" vice city, da probam na Nexus 7-ci?

Izvoli

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rockstargames.gtavc

Sve ostalo ćeš morati potražiti na nekom drugom forumu..

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Molim vas koju apk koristiti za blokiranje Kontakt brojeva, da me taj broj više ne zove da ga bolkiram. Jer imam problema sa jednim brojem.

"Just A Dream ".
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Fero kaže...

Molim vas koju apk koristiti za blokiranje Kontakt brojeva, da me taj broj više ne zove da ga bolkiram. Jer imam problema sa jednim brojem.

ovo

14 godina
OriginalEXE kaže...

Quadropus Rampage  - Igrate u ulozi hobotnice, hack'n slash tip. Svidjela mi se brzina ove igre, kao i igrivost, u smislu da te igra navlaci dai gras ponovo i ponovo. Ima se dosta toga za otkljucati, ukljucujuci razvoj glavnog lika kao i ljubimca koji vas prati.

SHADOWGUN: DeadZone  - MultiPlayer FPS, iznenadio sam se glatkom izvedbom, igra je jako zabavna. Malo treba da se priviknes na kontrole, inace sve 5, vrlo zanimljivo.

Quadropus Rampage je predobar, hvala na preporuci! Samo sto mi ne pase sto sve ispocetka igras kad umres, a ne na onom levelu gdje si stao.

14 godina
dinos3 kaže...
OriginalEXE kaže...

Quadropus Rampage  - Igrate u ulozi hobotnice, hack'n slash tip. Svidjela mi se brzina ove igre, kao i igrivost, u smislu da te igra navlaci dai gras ponovo i ponovo. Ima se dosta toga za otkljucati, ukljucujuci razvoj glavnog lika kao i ljubimca koji vas prati.

SHADOWGUN: DeadZone  - MultiPlayer FPS, iznenadio sam se glatkom izvedbom, igra je jako zabavna. Malo treba da se priviknes na kontrole, inace sve 5, vrlo zanimljivo.

Quadropus Rampage je predobar, hvala na preporuci! Samo sto mi ne pase sto sve ispocetka igras kad umres, a ne na onom levelu gdje si stao.

Bilo bi malo nezgodno da nastavis od tog levela, osim ako bi ti se i level lika zadrzao.

No imas jednu sansu za revive, samo treba platiti onih 10 novcica.

WordPress ❤
16 godina
Android borbeni komplet

Pixel Dungeon - Vrlo zadovoljan s igrom. To je rougelike rpg igra, koja zapravo nema kraja, takoder uvijek je drukcije generirana tamnica, te kad se umre pocinje se iz pocetka... No nekako za mene je vrlo teska igra, najvise sto sam stigao je 4 lvl... nestignem se naoruzat kak treba

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

moja preporuka:

1.Dead Space-Igra je stvarno dobra i sa tehničke strane i sa gameplay strane,prva misija je dosdna,ali druga i treća su pravo zagrijavanje,kontrola je dobra samo što swipe gore i dolje nekad i "neprima" ,moja ocjena 8/10-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.deadspace_row 

2.Critical Strike Portable-Igra ima mana,ali je multiplayer odličan ,a kontrole bolje od smeća od BiA,moja ocjena 8,5/10 -https://play.google.com/store/apps/details?id=com.StudioOnMars.CSPortable

3.Footbal Manager Handleheld 2013 -Nemam šta reći , ipak je to FM samo da još ubace još više liga i to je to,moja ocjena 9/10 -https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sigames.fmh2013

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Zamolio bih nekoga tko koristi MHL da mi se javi u inbox. Kupio sam novi monitor koji ima MHL mogućnosti, no pomoću HDMI to Micro USB kojeg sam dobio uz monitor mhl ne radi.

Aplikacije koje najviše koristim u zadnje vrijeme:

feedly, drippler, textly, palmary weather, boomerang, kingsoft office, evernote, dropbox
es file explorer, clean master, pocket, shazam, tunein radio, unified remote, airdroid
quickpic, viber, whatsapp, next browser
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
takoder imam kabel usb to a/v iliti s-video... spojio sam na tv no ne funkcionira, neznam jel treba imati neki poseban softwer il jednostavno nemre tako... mob je htc sensation, negdje sam procitao da su uspjeli no meni nece..Neznam jel krivi rom ili nest.

Takoder sam vidio da su spajali iz mic utora 3.5mm u tv te da je radio prijenos slike...

Ak netko ima nekakve solucije neka se javi
14 godina
kpavl kaže...

Zamolio bih nekoga tko koristi MHL da mi se javi u inbox. Kupio sam novi monitor koji ima MHL mogućnosti, no pomoću HDMI to Micro USB kojeg sam dobio uz monitor mhl ne radi.

feedly, drippler, textly, palmary weather, boomerang, kingsoft office, evernote, dropbox
es file explorer, clean master, pocket, shazam, tunein radio, unified remote, airdroid
dado16 kaže...
takoder imam kabel usb to a/v iliti s-video... spojio sam na tv no ne funkcionira, neznam jel treba imati neki poseban softwer il jednostavno nemre tako... mob je htc sensation, negdje sam procitao da su uspjeli no meni nece..Neznam jel krivi rom ili nest.

Takoder sam vidio da su spajali iz mic utora 3.5mm u tv te da je radio prijenos slike...

Ja koristim S2 i radi mi MHL.

Znaci samo je potrebno da imas Samsung base ROM, a ne neki drugi base (tipa AOSP, neki portovi ili tako nesto) Jer Samsung nije objavio drivere za MHL.

16 godina
dinos3 kaže...
kpavl kaže...

dado16 kaže...

Znaci samo je potrebno da imas Samsung base ROM, a ne neki drugi base (tipa AOSP, neki portovi ili tako nesto) Jer Samsung nije objavio drivere za MHL.

hoce li meni na samsung based ROMu kojeg trenutno imam na Noteu 2 raditi ako spojim njega i tv putem MHL kabela? mora li TV imati taj neki MHL standard ili nesto?? bezobzira sto u njega ide HDMI? isto tako ako bi uzeo hdmi to displayport adapter , i ako spojim na recimo dell monitor?

MuWu
14 godina
MujagaWudakhi kaže...
dinos3 kaže...
kpavl kaže...

dado16 kaže...

hoce li meni na samsung based ROMu kojeg trenutno imam na Noteu 2 raditi ako spojim njega i tv putem MHL kabela? mora li TV imati taj neki MHL standard ili nesto?? bezobzira sto u njega ide HDMI? isto tako ako bi uzeo hdmi to displayport adapter , i ako spojim na recimo dell monitor?

Radit ce. Potrebno je samo da TV ima HDMI ulaz.

Ovako je to kod mene http://m.samsung.com/us/system/support/faq/2011/05/12/faq00023991/MHL_1%5B0%5D.jpg

16 godina
dinos3 kaže...
MujagaWudakhi kaže...
dinos3 kaže...
kpavl kaže...

dado16 kaže...

Radit ce. Potrebno je samo da TV ima HDMI ulaz.

Ovako je to kod mene http://m.samsung.com/us/system/support/faq/2011/05/12/faq00023991/MHL_1%5B0%5D.jpg

ma i ja mislim, ali opet ne bi htio dati sad 150kn za taj MHL kabel pa ne sljaka... ovih dana cu uzeti nadam se...

MuWu
14 godina
Android borbeni komplet

Zanima me da li u Play Store postoji aplikacija koje je slična "Retrici" na iTunesu ?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice