Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.690.669
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Android borbeni komplet

Ajde lijepo objasnite sto napraviti kada se instalira super repo...jer ja nigdje nevidim sport devil

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Android borbeni komplet
Tomy Lee kaže...

Ajde lijepo objasnite sto napraviti kada se instalira super repo...jer ja nigdje nevidim sport devil

kad napravis install from zip, idi u get addons, odaberi tamo onaj prvi ALL, dobit ces cijeli repozitorij, i cekat ces neko vrijeme da to obradi, ovisi o kompu, onda ides normalno na videos, addons, i tamo ga nades pod SportsDevil, po abecedi je sortirano

14 godina
Android borbeni komplet

Problem rijesen...nakon sto sam rebooto mob i ponovno upalio program xbmc prikazali mi se addonsi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CXZpro4all kaže...

koja je najbolja aplikacija za snimanje poziva?

ima da uradim prank call kasnije,pa mi zato treba

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.record.my.call&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5yZWNvcmQubXkuY2FsbCJd

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
14 godina
Android borbeni komplet

Imam jedno pitanje, nadam se da se pitanje može svrstati u ovu temu, a ako ne onda vas molim da me vi uputite gdje mogu postaviti pitanje {#}
Imam SGS III, instaliran fb Messenger , kada dobijem sms/mms poruku poruka mi se prikaže u messengeru, ( ikonica od messengera se pojavi u gornjem lijevom kutu telefona ) ja bi htio da mi sms /mms poruke budu odvojene od  poruka na facebook-u, to znači da kad dobijem mms / sms poruku da se ona otvori u porukama od mobitela a ne u messengeru.
Zanima me kako to mogu "ugasiti"  gledao sam po postavkama od messengera ali nisam htio previše "tražiti" , pa vas molim ako možete da mi objasnite.

Hvala vam na razumijevanju {#}

0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Super igrica ( Math Genius ) za "ubiti" dosadu u redu za kruh {#}
Google Play : link

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
FB messenger - settings - text messaging (sms/mms) i iskljucis.
15 godina

Kako nastimati da mi tipkovnica ima samo hrvatske znakove?

PUTA MADRID
14 godina
x18x05x kaže...

Postavke->Jezik i ulaz->Android tipkovnica->Jezici unosa-> Hrvatski. Postavke se razlikuju od sustava do sustava, ja sam na 4.2.2, mislim da je za ove an GBu nesto drugacije.

15 godina
dinos3 kaže...
x18x05x kaže...

Postavke->Jezik i ulaz->Android tipkovnica->Jezici unosa-> Hrvatski. Postavke se razlikuju od sustava do sustava, ja sam na 4.2.2, mislim da je za ove an GBu nesto drugacije.

U mene je 4.1.2. Sve tako napravim kako si napisao i opet nema nasih slova,.

PUTA MADRID
15 godina
x18x05x kaže...
dinos3 kaže...
x18x05x kaže...

U mene je 4.1.2. Sve tako napravim kako si napisao i opet nema nasih slova,.

Stisni i drži malo duže npr C, onda ćeš dobiti Č, Ć..

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš
15 godina

Ne želim to. Hoću samo naša slova bez QWYX. Može onda neka preporuka neke tipkovnice koja to može.

PUTA MADRID
15 godina
x18x05x kaže...

Ne želim to. Hoću samo naša slova bez QWYX. Može onda neka preporuka neke tipkovnice koja to može.

Jedna  od mnogih koja to može, ali nemoj se vratiti kukajući kako su ti slova premalena i ne možeš tipkati {#}

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš
12 godina
neaktivan
Hr tipkovnica na google store od tomislav gudelj probao to??
15 godina

Imam kupljenu Swift al ni ona to ne moze. Premala slova jer su sva nagurana. Eng i Hrv.

PUTA MADRID
16 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Multiling O Keyboard, namisti DIY (Do It Youself) keyboard i poigraj se sa slovima. možeš ih namistit kako god ti želiš.

15 godina
Android borbeni komplet
stigla je nova verzija aplikacije Freedom i sad radi i sa najnovijom google play aplikacijom... konačno
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
1 0 hvala 3
14 godina
domac5 kaže...
stigla je nova verzija aplikacije Freedom i sad radi i sa najnovijom google play aplikacijom... konačno

Nekakav link, i koji su benefiti te aplikacije {#}?!?!

ATJ Lučko
14 godina
ATJLučko kaže...
domac5 kaže...

Nekakav link, i koji su benefiti te aplikacije {#}?!?!

Robilad kaže...

Za one koji nisu culii aplikacija "freedom" moze vam ustediti nesto novaca..zahtijeva root i to je non-market aplikacija,,potrazite je preko trazilice.

(meni je dobro dosla za igricu "death trigger" za sva oruzja {#}  )

13 godina
Android borbeni komplet

Instalirao app Freedom i više se nemogu spojiti na Trg. play -.-

Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Super je ova Freedom aplikacija. Probao sam je sa Angry Birds i mogu kupiti dodatke. Koliki je dnevni limit za kupovinu i važi li samo za jednu igru? Na koji fazon radi ova aplikacija, i da li je ilegalna (ne mislim na Google pravila)?

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.

0 0 hvala 0
15 godina
Luc989 kaže...

Instalirao app Freedom i više se nemogu spojiti na Trg. play -.-

lijepo ti pise u uputama sta i kako, znaci kad prestanete koristiti freedom stisnete menu i stop onda ce g.play normalno raditi

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
App je deinstalirana, obrisan cache trg.play-a, uzalud...riješeno brisanjem "hosts" file-a iz system/etc foldera
Luc
14 godina
Android borbeni komplet

Molim vas recite mi kako kada se spojim na svoj Google Play račun na računalu, kako da odjednom izbrišem sve aplikacije iz odjeljka "Other apps in my library"
znam kada sam na smartphonu da ima onaj "x" pokraj svake aplikacije ali jednostavno imam previše tih aplikacije pa ako ima koji način da ih od jednom izbrišem sve ?
(U privitku se nalazi slikica )

Other Apps Other Apps

0 0 hvala 0
16 godina
Gale92 kaže...

Molim vas recite mi kako kada se spojim na svoj Google Play račun na računalu, kako da odjednom izbrišem sve aplikacije iz odjeljka "Other apps in my library"
znam kada sam na smartphonu da ima onaj "x" pokraj svake aplikacije ali jednostavno imam previše tih aplikacije pa ako ima koji način da ih od jednom izbrišem sve ?
(U privitku se nalazi slikica )

Long press na neku aplikaciju na smartfonu i samo ih sve selektiraj i izbriši..

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Igre:

1.Gangstar Serijal:Isprobao sam cijeli gangstar serijal i igra je slična gta Vice City-u,jednostavne kontrole i mnogo misija i auta,dosta dobra igra
2.Need for Speed serijal:Isprobah MW 2012,HP,Shift itd.igre su dobre s dobrom grafikom i podosta auta,vrlo su slične NFS PC igrama.
3.Real Racing serijal:Isprobao sam 2 i 3. dio,igra je jako dobra s dobrom grafikom i stvarnim markama automobila,te je moguć tuning
4.Asphalt serijal:Igrao sam 5 i 6 dio,iako ne sumnjam da je i 7. odličan,grafika je izvrsna,također su stvarne marke automobila i motora( 2 Ducati-ja),ima više vrsta utrka tipa Drift,Race,Dual i sl.Te je moguć tuning.
5.Splinter Cell:Igra je jako slična PC verziji,kontrole su vrlo jednostavne i priča je dobra,ima više vrsta oružja i dosta misija...
6.Max Payne:Igra je ''ista'' kao i 1. dio PC igre,znači iste misije i priča,jedina glupost je to što ne vidite ljude,nego samo oružje koje drže.

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pozdrav ako netko moze preporucit dobru block ili black listu koja radi svoj posao?
Ova koja je dosla uz mob ne radi,pa sam skinuo njih par ali isto tako ne rade ili ostavljaju tragove tih poziva u call logu. Zahvaljujem unaprijed
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
16 godina
neaktivan
Može li prijedlog dobre aplikacije za pamćenje GPS lokacije-npr. parkiranog auta, hotela...? Par sam ih probao i nisu mi se svidile.
14 godina
Postoji li koja alternativa da se "greenificiraju" sistemske aplikacije?
Jedino sta mi pada na pamet je froze preko TPBa.
Jos nesto?
13 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
Postoji li koja alternativa da se "greenificiraju" sistemske aplikacije?
Jedino sta mi pada na pamet je froze preko TPBa.
Jos nesto?

Root Uninstaler Pro ima funkciju freeza, kao i backupa i restorea

Poželjno je stisnuti HVALA
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice