Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.690.669
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
Fero kaže...

Molim vas pomoć ! Da li Titanium Backup free može napraviti m-zaba backup da je mogu vratiti na drugi Rom bez da idem ponovo u banku po aktivacijski key i ID key.

Ja si sa pro verzijom vratim aplikaciju i radi bez problema, a ne vraćam device ID. Trebao bi moći i sa free verzijom, razlika je samo što u free nemožeš vraćati sve aplikacije odjednom nego moraš jednu po jednu.

13 godina
Fero kaže...

Molim vas pomoć ! Da li Titanium Backup free može napraviti m-zaba backup da je mogu vratiti na drugi Rom bez da idem ponovo u banku po aktivacijski key i ID key.

radi 100%, mijenjao sam pun q romova i nikada nije bilo problema. radi cak i sa heliumom (ex carbon)

13 godina
Ima koja dobra app tipa Deezer ,po mogućnosti free?
Luc
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo samo da kažem svima koji su mi pomogli sa Titanium backup free da vratim m-zabu na novi rom JB 4.2.2 da sam je uspješno restorao i radi.

Poželjno je stisnuti HVALA
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@Luc

tinyshark,jango

ovo prvo nemaš na marketu već na http://exigocs.com/

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 21:13 (hitmanovich).
14 godina
Android borbeni komplet

Bando, evo novi Icy Tower 2 Temple Jump

http://play.google.com/store/apps/details?id=com.freelunchdesign.android.icytower2.templejump

Meni je odličan, svakako probajte. Za ubiti vrijeme (i bateriju) dušu dao ;)

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

postovani  forumasi i ostale mudre glave...imam htc desire hd i mobac mi je ok...zadovoljan sam sa njim.samo sam mu uzeo jacu bateriju jer je zbilja slaba za taj telefon.e ovako.baterija mi se svejedno prebrzo isprazni.sve sam u mobacu napravio iskljucio wi-fi svjetlinu i kontrast i sve ostalo,ali ono sto sam primjetio a to je da mi dosta pozadinskih aplikacija radi.kada odem na properties i iskljucim odredjene aplikacije one se poslije odredjenog vremena same ponovno pokrenu.npr.ja nemam facebook profil a tu aplikaciju nikako ne mogu ukloniti sa mobitela(ne zelim je imati na telefonu )i ona se sama pokrece,kada je iskljucim (predmemorirani postupci)ona se ponovno ukljuci,zatim tu su neke aplikacije koje povremeno koristim kao sto je whats app i viber,ali one jako trose bateriju i opet isti problem....ja ih iskljucim a one se same ponovno ukljuce.ne trebaju mi ni twiter ni slicne stvari ali jednostavno ih nikako ne mogu ukloniti..navodno da fb,twiter i sl ne mozes nikako izbrisati sa telefona...znaci sto da napravim da mi se te aplikacije ne pokrecu i ne trose mi bateriju i kako mogu ukloniti neke aplikacije koje mi ne trebaju

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rootaj si mobitel za pocetak. Onda ces moci sta god hoces...
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

kako da ga rootam?nikad to nisam radio a nebih htio nesto zeznuti

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

koja je najbolja aplikacija za snimanje poziva?

ima da uradim prank call kasnije,pa mi zato treba

What to do with an Iphone ? Sell it and buy an Android phone :)
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Dali ima nako nekakvu aplikaciju koja mjeri G-sile? Imam Xperiu Z, tako da ima akcelerometar. Htio bi vidjet kako drži moj Clio 12 star u zavoju. :)

Može biti neka lite verzija, ili u sklopu neke "jače" aplikacije, pa i viđet. I da, da je free s Marketa.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
14 godina
Android borbeni komplet

Ekipa, imao sam prije na starom smartphoneu aplikaciju koja je izlistavala hrvatski tv program ( aplikacija je bila  od hrvatskog autora ) ikonica je bila plavi krug i unutar toga kruha nacrtani tv prijamnik.
Nažalost ne znam kako se zove al je bila odlična programi koji su bili su hrt 1, hrt2, rtl, rtl 2, doma tv, hrt 4 , nova tv, hrt 3 {#}
Ako netko zna kako se aplikacija zove molio bih da mi kaže jer je uistinu super.

0 0 hvala 0
15 godina
Gale92 kaže...

Ekipa, imao sam prije na starom smartphoneu aplikaciju koja je izlistavala hrvatski tv program ( aplikacija je bila  od hrvatskog autora ) ikonica je bila plavi krug i unutar toga kruha nacrtani tv prijamnik.
Nažalost ne znam kako se zove al je bila odlična programi koji su bili su hrt 1, hrt2, rtl, rtl 2, doma tv, hrt 4 , nova tv, hrt 3 {#}
Ako netko zna kako se aplikacija zove molio bih da mi kaže jer je uistinu super.

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.hidden_android.tv_raspored&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsIm5ldC5oaWRkZW5fYW5kcm9pZC50dl9yYXNwb3JlZCJd

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel ima neka aplikacija za stream i live prijenos sa tv.

Ciljam na sportske događaje.

0 0 hvala 0
15 godina
Coutinho kaže...

Jel ima neka aplikacija za stream i live prijenos sa tv.

Ciljam na sportske događaje.

Veetle

16 godina

kao sto sam prije spomenio..program xbmc uz addon Devil Sports imate sve streamove i live prijenose sto ukljucuje ESPN, Eurosport, arena, sportklub, canal 9(tak nest),i ostali...a streamove vuce s poznatih stranica kao sto su
first row sports,
ChanFeed.com
LSHunter.tv
SoccerHD.info
RojaDirecta.me

Naravno rade i f1 formule, kečeri i ostali sportovi kao sto su golf, snooker i takve bica boce

edit: takoder sam zaboravio reci da ako slucajno niste nesto stigli pogledati imate highlights skoro od svih sportova, poredano u kategorijama tak da mozete poslije pogledati

dado
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 20:44 (dado16).
14 godina
neaktivan
Ako moze link do tog progrqma,.ne snalazim se bas najbolje.Kako se addon doda?
13 godina
Android borbeni komplet

koje su aplikacije najbolje za root-ani mobitel??? {#}

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
Pacoo kaže...

koje su aplikacije najbolje za root-ani mobitel??? {#}

Ja bi rekao da se ovo pitanje pojavi bar jednom na svakoj stranici {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
Coutinho kaže...

http://mirrors.xbmc.org/releases/android/xbmc-12.2-Frodo-armeabi-v7a.apk

Addon se doda tak da se ode u videos pa addons i tu se pokrece, no prije toga bi trebali instalirat superrepo

sve vam je pojasnito ovdje http://superrepo.org/get-started/add-the-super-repo-directory-as-source/

Poslije toga dobivate hrpe novih addonsa

dado
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 10:44 (dado16).
14 godina
Meni na lww-u se učita, ali poslije toga black screen. To sam riješio dizanjem min takta, ali ono što me smeta je sto se ne da prebaciti na sd. Cijelu mi internu memoriju zauzme.
17 godina
dado16 kaže...
Coutinho kaže...

http://mirrors.xbmc.org/releases/android/xbmc-12.2-Frodo-armeabi-v7a.apk

Addon se doda tak da se ode u videos pa addons i tu se pokrece, no prije toga bi trebali instalirat superrepo

sve vam je pojasnito ovdje http://superrepo.org/get-started/add-the-super-repo-directory-as-source/

Poslije toga dobivate hrpe novih addonsa

nisam nigdje nasao Devils Sports pod stotine video addonsa nakon sto sam dodao cijeli superrepo, di sam mogao fulat?

edit: nasao, zove se SportsDevil

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 15:27 (pavac).
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ja sam nasao,bas lako.

Imas u video tamo milijardu add-ona raznih,i ides na slovo s,pise sports devils i samo add.Instalira ti jedno 1000 linkova,stream,live,highlists,ma nema sta nema...

Bas je super i hvala kolegi gore :D

0 1 hvala 0
16 godina

Jos bih vam preporucio addonse za filmove i serije 1channel,IceFilms, MashUp

Cak sam razmisljao sam da napravim jedan addon al od ove vrucine nist mi se neda :)

dado
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 17:20 (dado16).
12 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
Pacoo kaže...

koje su aplikacije najbolje za root-ani mobitel???  {#}

Ja bi rekao da se ovo pitanje pojavi bar jednom na svakoj stranici  {#}

Pa treba im odgovoriti: "Sve koje mogu rabiti Root!"  {#}

17 godina
dado16 kaže...

Jos bih vam preporucio addonse za filmove i serije 1channel,IceFilms, MashUp

Cak sam razmisljao sam da napravim jedan addon al od ove vrucine nist mi se neda :)

gore si spomenuo bas programe i medu njima naveo arenu, malo je offtopic ali jel itko naisao tu na neki addon ili opcenito na netu na postojano streamanje arenesport/vise njih?

15 godina
Android borbeni komplet

dali jos netko ima problema s  head soccer, instalirao sam ga na svoj s2 i sve normalno radi dok ne stisnem play onda se zaledi i izbaci me van

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

odlična stvar...samo nema devil sport i taj repo...sve moguće sam pretražio i nema..ima svega 200 add za birat ali ovi nema :/ 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice