Ajde lijepo objasnite sto napraviti kada se instalira super repo...jer ja nigdje nevidim sport devil
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajde lijepo objasnite sto napraviti kada se instalira super repo...jer ja nigdje nevidim sport devil
kad napravis install from zip, idi u get addons, odaberi tamo onaj prvi ALL, dobit ces cijeli repozitorij, i cekat ces neko vrijeme da to obradi, ovisi o kompu, onda ides normalno na videos, addons, i tamo ga nades pod SportsDevil, po abecedi je sortirano
Problem rijesen...nakon sto sam rebooto mob i ponovno upalio program xbmc prikazali mi se addonsi.
koja je najbolja aplikacija za snimanje poziva?
ima da uradim prank call kasnije,pa mi zato treba
Imam jedno pitanje, nadam se da se pitanje može svrstati u ovu temu, a ako ne onda vas molim da me vi uputite gdje mogu postaviti pitanje
Imam SGS III, instaliran fb Messenger , kada dobijem sms/mms poruku poruka mi se prikaže u messengeru, ( ikonica od messengera se pojavi u gornjem lijevom kutu telefona ) ja bi htio da mi sms /mms poruke budu odvojene od poruka na facebook-u, to znači da kad dobijem mms / sms poruku da se ona otvori u porukama od mobitela a ne u messengeru.
Zanima me kako to mogu "ugasiti" gledao sam po postavkama od messengera ali nisam htio previše "tražiti" , pa vas molim ako možete da mi objasnite.
Hvala vam na razumijevanju
Super igrica ( Math Genius ) za "ubiti" dosadu u redu za kruh
Google Play : link
Kako nastimati da mi tipkovnica ima samo hrvatske znakove?
Postavke->Jezik i ulaz->Android tipkovnica->Jezici unosa-> Hrvatski. Postavke se razlikuju od sustava do sustava, ja sam na 4.2.2, mislim da je za ove an GBu nesto drugacije.
Postavke->Jezik i ulaz->Android tipkovnica->Jezici unosa-> Hrvatski. Postavke se razlikuju od sustava do sustava, ja sam na 4.2.2, mislim da je za ove an GBu nesto drugacije.
U mene je 4.1.2. Sve tako napravim kako si napisao i opet nema nasih slova,.
U mene je 4.1.2. Sve tako napravim kako si napisao i opet nema nasih slova,.
Stisni i drži malo duže npr C, onda ćeš dobiti Č, Ć..
Ne želim to. Hoću samo naša slova bez QWYX. Može onda neka preporuka neke tipkovnice koja to može.
Ne želim to. Hoću samo naša slova bez QWYX. Može onda neka preporuka neke tipkovnice koja to može.
Jedna od mnogih koja to može, ali nemoj se vratiti kukajući kako su ti slova premalena i ne možeš tipkati
Imam kupljenu Swift al ni ona to ne moze. Premala slova jer su sva nagurana. Eng i Hrv.
Multiling O Keyboard, namisti DIY (Do It Youself) keyboard i poigraj se sa slovima. možeš ih namistit kako god ti želiš.
Nekakav link, i koji su benefiti te aplikacije ?!?!
Nekakav link, i koji su benefiti te aplikacije ?!?!
Za one koji nisu culii aplikacija "freedom" moze vam ustediti nesto novaca..zahtijeva root i to je non-market aplikacija,,potrazite je preko trazilice.
(meni je dobro dosla za igricu "death trigger" za sva oruzja )
Instalirao app Freedom i više se nemogu spojiti na Trg. play -.-
Super je ova Freedom aplikacija. Probao sam je sa Angry Birds i mogu kupiti dodatke. Koliki je dnevni limit za kupovinu i važi li samo za jednu igru? Na koji fazon radi ova aplikacija, i da li je ilegalna (ne mislim na Google pravila)?
Instalirao app Freedom i više se nemogu spojiti na Trg. play -.-
lijepo ti pise u uputama sta i kako, znaci kad prestanete koristiti freedom stisnete menu i stop onda ce g.play normalno raditi

Molim vas recite mi kako kada se spojim na svoj Google Play račun na računalu, kako da odjednom izbrišem sve aplikacije iz odjeljka "Other apps in my library"
znam kada sam na smartphonu da ima onaj "x" pokraj svake aplikacije ali jednostavno imam previše tih aplikacije pa ako ima koji način da ih od jednom izbrišem sve ?
(U privitku se nalazi slikica )
Molim vas recite mi kako kada se spojim na svoj Google Play račun na računalu, kako da odjednom izbrišem sve aplikacije iz odjeljka "Other apps in my library"
znam kada sam na smartphonu da ima onaj "x" pokraj svake aplikacije ali jednostavno imam previše tih aplikacije pa ako ima koji način da ih od jednom izbrišem sve ?
(U privitku se nalazi slikica )
Long press na neku aplikaciju na smartfonu i samo ih sve selektiraj i izbriši..
Igre:
1.Gangstar Serijal:Isprobao sam cijeli gangstar serijal i igra je slična gta Vice City-u,jednostavne kontrole i mnogo misija i auta,dosta dobra igra
2.Need for Speed serijal:Isprobah MW 2012,HP,Shift itd.igre su dobre s dobrom grafikom i podosta auta,vrlo su slične NFS PC igrama.
3.Real Racing serijal:Isprobao sam 2 i 3. dio,igra je jako dobra s dobrom grafikom i stvarnim markama automobila,te je moguć tuning
4.Asphalt serijal:Igrao sam 5 i 6 dio,iako ne sumnjam da je i 7. odličan,grafika je izvrsna,također su stvarne marke automobila i motora( 2 Ducati-ja),ima više vrsta utrka tipa Drift,Race,Dual i sl.Te je moguć tuning.
5.Splinter Cell:Igra je jako slična PC verziji,kontrole su vrlo jednostavne i priča je dobra,ima više vrsta oružja i dosta misija...
6.Max Payne:Igra je ''ista'' kao i 1. dio PC igre,znači iste misije i priča,jedina glupost je to što ne vidite ljude,nego samo oružje koje drže.
Ova koja je dosla uz mob ne radi,pa sam skinuo njih par ali isto tako ne rade ili ostavljaju tragove tih poziva u call logu. Zahvaljujem unaprijed

Jedino sta mi pada na pamet je froze preko TPBa.
Jos nesto?
Jedino sta mi pada na pamet je froze preko TPBa.
Jos nesto?
Root Uninstaler Pro ima funkciju freeza, kao i backupa i restorea