Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.697.773
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
domac5 kaže...
kolko je star mobitel? moguće da je baterija odsluzila svoje... preporucio bi anker 1900 mAh... daje preko 4 sata screen on-a

Star je godinu dana, prije sam mogao 4 sata igrati GTA 3 ili biti u browseru pa bi se ispraznila baterija. Sada nakon sat vremena igranja GTA 3 se isprazni.

Kalko1212 ingame
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Napravi factory reset jer se i meni baterija ispražnjavala iz neobjašnjivog razloga u roku par sati. Nakon factory reseta baterija opet traje cijeli dan. Također imam EVO3D.

Powerless, depressed. I try to conceal all the wreckage inside.

1 0 hvala 2
15 godina
Android borbeni komplet
da ubiti punio si ga dvaput na dan? ... 365*2 je 730 ciklusa punjenja... ak možeš uzmi preko e-baya tu anker bateriju
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
domac5 kaže...
da ubiti punio si ga dvaput na dan? ... 365*2 je 730 ciklusa punjenja... ak možeš uzmi preko e-baya tu anker bateriju

za tu anker bateriju, dali moram tražit točan mode za htc evo3d?

15 godina
Android borbeni komplet
sam upišeš anker battery htc evo 3D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
emerik kaže...

Radi vama Mobilism?

Sad radi {#}

16 godina
Android borbeni komplet

Koristi li itko One Power Guard aplikaciju i je li stvarno tako dobro kao sta se prica?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
domac5 kaže...
sam upišeš anker battery htc evo 3D

našao..no dali sad moram neki drugi poklopac kupovat?

15 godina
Android borbeni komplet
ne moras, dimenzije su iste
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
the_dammed kaže...

Jel neko koristi ovaj za obavjesti o propuštenim SMSovima ili pozivima?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tomatox.missedmessageflasher&feature=search_result

Koristim ga već duže...

12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

"Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran"

Meni je ovo za rubriku vjerovali ili ne. {#}

Prije bi nosio 3310 nego dizao kredit za iPhone. Što me podsjeti na jednu situaciju pred nekih 5-6 godina (nisam više siguran, ali ima već...). Uglavnom, mislim da sam čekao flat kabel za N95 sa eBaya (ili tako nešto) i izvadio staru svemoćnu 3310 iz ladice dok je ova bila neupotrebljiva. Stojim u tramvaju i čujem dobri stari nokia tune, izmami mi osmijeh na lice te se stanem okretati oko sebe da vidim tko to još koristi fosil od mobitela... dok nisam shvatio da meni zvoni. {#}

Uglavnom, i dan danas bi je nosio radije nego dizo kredit za ikakav mobitel. {#}

13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo da se malo izreklamiram ovdje, stavljam link na moje aplikacije na marketu pa si instalirajte šta vam se sviđa

https://market.android.com/developer?pub=zilexdroid

naglasak stavljam na viceve, erotske priče, moj mali kviz...

Živjeli {#}

10 0 hvala 0
17 godina
trap kaže...

"Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran"

Meni je ovo za rubriku vjerovali ili ne. {#}

Prije bi nosio 3310 nego dizao kredit za iPhone. Što me podsjeti na jednu situaciju pred nekih 5-6 godina (nisam više siguran, ali ima već...). Uglavnom, mislim da sam čekao flat kabel za N95 sa eBaya (ili tako nešto) i izvadio staru svemoćnu 3310 iz ladice dok je ova bila neupotrebljiva. Stojim u tramvaju i čujem dobri stari nokia tune, izmami mi osmijeh na lice te se stanem okretati oko sebe da vidim tko to još koristi fosil od mobitela... dok nisam shvatio da meni zvoni. {#}

Uglavnom, i dan danas bi je nosio radije nego dizo kredit za ikakav mobitel. {#}

Čestitam kolega, jedan od boljih komentara koje sam pročitao na BOLu u zadnje vrijeme {#}

14 godina

Imaju toliko alternativa, čak i proizvođačima Android mobitela oni kupuju iŠrot.
Pa jbmti, da je meni prilika kupiti MI2 ili novi MI3 koji Xiaomi sprema. 

Kad smo već kod Xiaomi-a, sutra im je 3. rođendan.
Evošto su u 3 godine uspjeli. A koliko imaju love, pogledajte kakvo slavlje i gdje pripremaju.

I onda oni dižu kredite za iCrap. {#}

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Imaju toliko alternativa, čak i proizvođačima Android mobitela oni kupuju iŠrot.
Pa jbmti, da je meni prilika kupiti MI2 ili novi MI3 koji Xiaomi sprema. 

Kad smo već kod Xiaomi-a, sutra im je 3. rođendan.
Evošto su u 3 godine uspjeli. A koliko imaju love, pogledajte kakvo slavlje i gdje pripremaju.I onda oni dižu kredite za iCrap. {#}

Ma iPhone se većinom kupuje da ga staviš u kafiću na stol da ljudi vide da imaš iPhone. Kome su bitnije specifikacije telefona prije će uzet npr. Xiaomia. I ja bi ga najrađe kupio...

14 godina
neaktivan
trap kaže...
robijan kaže...

Kakva je situacija kod vas s Google now, ja gdje god gledam vidim drugačiju sliku od onoga što ja imam a imam kada na s3 držim dugo lijevu tipku da mi se otvori Google pretraživač sličan onom u pregledniku. Dali je to Google now ili šta, jer meni na svim romovima je tako. Kada na Google playu tražim Google now izbaci mi opet Google pretraživač. Jel moguće da nije dostupan za HR ili nisam skužio kako Google now funkcionira i prikazuje. A ako je to što imam ne znam što su ga toliko hvalili jer ne vidim neku posebnost osim ako ne znam koristiti pa ako ima tko da malo pojasni. Pozdrav i hvala, 

Jel ti upaljen Google Now? Odi na google search, pritisni meni tipku>settings>google now.

nema uopće >google now. To me i pati ?!!!{#}

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
16 godina
neaktivan
dinos3 kaže...

Trebam 2 razlicita tipa aplikacija.

1. Aplikaciju koja bi mi neku igru/aplikaciju stavila u predmemoriju ili kako se vec zove i da se ne killa kad ponestane MB u RAMu kao druge aplikacije.

2. Aplikaciju koja bi me obavjestila s nekakvim zvonom svakih 10ak ili bilo koliko minuta ako imam propusten poziv ili tako nesto.

1. Titanium Backup Pro ima opciju "convert to system app" koja pretvara neku aplikaciju u "sistemsku". A app kileri navnodno ne diraju sistemske. Nisam siguran da je ovo 100% točno, al možda ti pomogne.

Imam pitanje, otkad sam rootao mob otkrio sam koliko se zakon stvari sad može raditi (spomenut ću samo... WiFi Kill {#} ). E pa tako mi je palo na pamet da iskoristim mobitel kao FM radio stanicu - znači da odašiljem neku pismu preko radio valova na recimo 134,5 Mhz, i kad neki stari radio namistim na tu frekvenciju trebala bi se čuti pisma koju mu ja "streamam".

Jel to moguće uopće hardverski? Postoji li aplikacija?

Ne mogu opisati koliko bi to bilo zakon da mogu mobitelom upravljati radiovalovima :D 

15 godina
Android borbeni komplet

moras imat fm transmitter u mobitelu ugraden...to je imala nokia c7...sjednes u kafic i ubacis im se u frekvenciju hahah...fora stvar, neznam zasto ne ugraduju to u danasnje space shuttle masine

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 22:16 (domac5).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
betmen kaže...

Imam pitanje, otkad sam rootao mob otkrio sam koliko se zakon stvari sad može raditi (spomenut ću samo... WiFi Kill {#} ). E pa tako mi je palo na pamet da iskoristim mobitel kao FM radio stanicu - znači da odašiljem neku pismu preko radio valova na recimo 134,5 Mhz, i kad neki stari radio namistim na tu frekvenciju trebala bi se čuti pisma koju mu ja "streamam".

Jel to moguće uopće hardverski? Postoji li aplikacija?

Ne mogu opisati koliko bi to bilo zakon da mogu mobitelom upravljati radiovalovima :D 

ne, koliko znam samo nokie su imale radio transmiter..u biti nisi ni napisao o kojem mobu se radi :) uglavnom, trebas imati radio transmiter, sto je hardverska stvar...

16 godina
Touchwiz uredaji nemaju Google Now iz retardiranih razloga jer po defaultu u svakom TW kernelu ide da je S-Voice ili Voice Search odabran kao default za managment glasovnih operacija
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
domac5 kaže...

moras imat fm transmitter u mobitelu ugraden...to je imala nokia c7...sjednes u kafic i ubacis im se u frekvenciju hahah...fora stvar, neznam zasto ne ugraduju to u danasnje space shuttle masine

Zato i kažem, moćna stvar :D Ili recimo puštat muziku na svom mobitelu a slušat je na ogromnim zvučnicima na liniji. Skroz bežično, bez Bluetootha, ičega :D

Koliko vidim po internetu mob nema FM transmitter.

Ali znam da se prilikom telefoniranja glas isto prenosi radio valovima (znači mob ipak nekako šalje radio valove?), pa sam računa da bi se to moglo nekako premostiti. Što mislite? Čisto teoretski :D

14 godina
neaktivan
betmen kaže...
domac5 kaže...

Zato i kažem, moćna stvar :D Ili recimo puštat muziku na svom mobitelu a slušat je na ogromnim zvučnicima na liniji. Skroz bežično, bez Bluetootha, ičega :D

Ali znam da se prilikom telefoniranja glas isto prenosi radio valovima (znači mob ipak nekako šalje radio valove?), pa sam računa da bi se to moglo nekako premostiti. Što mislite? Čisto teoretski :D

Možda bi Dexter nešto smućkao u svom labu, ali ne.

16 godina
betmen kaže...
domac5 kaže...

Ako ćemo čisto teoretski, onda nema šanse. Kod GSM telefoniranja signal se digitalizira a zatim komprimira kako bi što manje opteretio kanal. Signal radio stanice je analogni frekventno modulirani signal, i ne može se nikako kombinirati sa WiFi ili GSM signalom.

During The War ...
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo dečki preveo sam ovu apk. PixelPhone Pro i mislim da je potrebno neko glasanje pa tko ima vremena Galasaj . Hvala !

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Disney ocito ima neku akciju, uglavnom neke igre su sad besplatne, npr. Where is my Water? , Where is my Perry?...

Moj PC  
1 0 hvala 6
16 godina
Android borbeni komplet

Donut Games su već 4 igrice portali na Android. Poslužite se!

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Sporos - 100 besplatnih levela.
U početku lagana, ali zarazna od prvog levela.

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
Android borbeni komplet

Novi Play Store 4.0.25

http://www.mediafire.com/?2b18dnjv5454hxt

Stigao mi, radi odlično na 4.2.2 (N4 i N7)

Mislim da je ovaj najbolji dosad :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 18:53 (Mitch).

9 0 hvala 13
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice