Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.697.678
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Android borbeni komplet
Ako si ga morao platit dosta $ onda te netko iz muljo..........
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

pa jos pre 2 3 godine sam ga dosta platio necu ni da kazem koliko :)

moze onda da mi neko preporuci takvu neku igru sa dosta dobrom grafikom za moj telefon gt540

svakako vec duze vreme  mislim da predjem na apple valjda ce na tom biti bolje

naso sam i kupca trazi mi ovaj moj i jos doplata koliko se dog za iphone 4

Repent the end is near!
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 16:55 (Scarfaceee).
14 godina
Android borbeni komplet

Ako niste vidjeli, danas je došao update za Subway Surfers koji radnju prebacuje u Sydney.

Igra što se tiče igre je ista, ali se in-game izgled malo promijenio.

Također, dostupna je Kim (hot chick) kako oni kažu te dva nova, beskorisna boarda.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ako vas muči wakelock, već neko vrijeme postoji aplikacija Wakelock Detector.

Ona provjerava i nadzire kada vaš uređaj radi, odnosno kada je CPU aktivani i kad nije u deep sleepu.
Za sve malo naprednije korisnike Androida, svakako must have aplikacija.

Ovdje je review na nju. 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 20:56 (sudy_freak).
Moj PC  
3 0 hvala 3
15 godina
Scarfaceee kaže...
Mitch kaže...

pa jos pre 2 3 godine sam ga dosta platio necu ni da kazem koliko :)

moze onda da mi neko preporuci takvu neku igru sa dosta dobrom grafikom za moj telefon gt540

svakako vec duze vreme  mislim da predjem na apple valjda ce na tom biti bolje

naso sam i kupca trazi mi ovaj moj i jos doplata koliko se dog za iphone 4

nazalost nema takve igre koju mozes igrati na tom mobitelu. ja sam trenutno na HTC desire-u koji je valjda duplo jaci pa vise skoro nista ne mogu igrati. tako da ti preostaje eventualno angry birds :D

16 godina
Android borbeni komplet

Evo najzabavnije igre meni ikad

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.UBI.A90.WW&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5VQkkuQTkwLldXIl0.

Nutty Fluffies Rollercoaster.

Kupujete mačke, pse, svinje, slonove i onda ih stavite u rollercoaster, zatim sa swipeom vucete taj vlak po tracnicama i skupljate srca i dobivate coinse

Meni je najbolji dio kad se zabijem direkt u nesto pa onda eksplodira i sve odleti ko da se igra QWOP

4 0 hvala 6
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Danas kupio accweather platinum, skine mi applikaciju, i baci mi neki insufficient storage available.

Probam nesto drugo skinuti i ne mogu nista..

probao sam reboot phone, clear cache, premjestio app na sd, ima dosta memorije na telefonu.

sta je sad pak to?

sugavi android...

mob je xperia arc s, zadnji official update, root ne mogu.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sudy_freak kaže...

Ako niste vidjeli, danas je došao update za Subway Surfers koji radnju prebacuje u Sydney.

Igra što se tiče igre je ista, ali se in-game izgled malo promijenio.Također, dostupna je Kim (hot chick) kako oni kažu te dva nova, beskorisna boarda.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ona provjerava i nadzire kada vaš uređaj radi, odnosno kada je CPU aktivani i kad nije u deep sleepu.

Ovdje je review na nju. 

koliko cesto oni mijenjaju te gradove na subway surfers, poceo sam igrati prije 3 dana igru, i bio je rim, onaj roberto je bio limited 2-3 dana. Ubio sam se u ta 2 dana da skupim 95000 coinsa da kupim roberta(jer je limited) nadajuci se da cu kasnije kad dodje drugi grad imati malo vise vremena da kupim limited charactera međutim sad vidim da je i ovaj limited 3 dana nije valjda da oni izbacuju te gradove svako malo.

ako je to tako onda je to glupost, taman skupim 95000 coinsa i onda moram opet skupljati, nema smisla, ja sam se nadao da je razlika oko 1 tjedan ili 2 prije nego promjene grad.

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
sudy_freak kaže...

Igra što se tiče igre je ista, ali se in-game izgled malo promijenio.Također, dostupna je Kim (hot chick) kako oni kažu te dva nova, beskorisna boarda.

Ovdje je review na nju. 

koliko cesto oni mijenjaju te gradove na subway surfers, poceo sam igrati prije 3 dana igru, i bio je rim, onaj roberto je bio limited 2-3 dana. Ubio sam se u ta 2 dana da skupim 95000 coinsa da kupim roberta(jer je limited) nadajuci se da cu kasnije kad dodje drugi grad imati malo vise vremena da kupim limited charactera međutim sad vidim da je i ovaj limited 3 dana nije valjda da oni izbacuju te gradove svako malo.

ako je to tako onda je to glupost, taman skupim 95000 coinsa i onda moram opet skupljati, nema smisla, ja sam se nadao da je razlika oko 1 tjedan ili 2 prije nego promjene grad.

Koliko sam skužio jedan grad je po mjesec dana.

15 godina
tomo104 kaže...
win4crazzy kaže...

Koliko sam skužio jedan grad je po mjesec dana.

ne kuzim zasto su onda ovi limited samo 2 dana, ali dobro ako netko nije skuzio kad se pomjeri vrijeme na mobitelu onda se pomjeri i vrijeme u igri tako da ako netko ne stigne kupiti kim neka vrati vrijeme i opet ce imati priliku da je kupi

znaci ako ste danas updejtali igru, i za 2 tjedna skupite 95 000 coinsa samo vratite vrijeme za 4.4 i imat ce te opciju da je kupite.

EDIT: sad sam zbunjen, na tabletu mi pise da je kim limited 2 dana a na mobu 27 dana ahahah nema logike

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 23:00 (win4crazzy).
12 godina
protjeran
Android borbeni komplet

zna li itko kako fixat screencast da snima cm10.1 u korektnim bojama?

0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

ljudi postoji li nešto, kao AIRDROID ili takav neki app ,ali da mogu preko svog desktop browsera kontrolirati, whatsapp i viber ??

imam teamviewer quicksupport app koji omogucuje da imam na desktopu pregled svog andorida u potpunosti ali me zivcira sto je ekran upaljen na mobu cijelo vrijeme i sve se pomiče na screenu moba kad to činim na desktopu...

dakle nesto kao airdroid, ili mightytext app koji je isto super... 

MuWu
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
MujagaWudakhi kaže...

ljudi postoji li nešto, kao AIRDROID ili takav neki app ,ali da mogu preko svog desktop browsera kontrolirati, whatsapp i viber ??

imam teamviewer quicksupport app koji omogucuje da imam na desktopu pregled svog andorida u potpunosti ali me zivcira sto je ekran upaljen na mobu cijelo vrijeme i sve se pomiče na screenu moba kad to činim na desktopu...

http://www.bluestacks.com/  Android na pc-u(al ne tvoj mob).....

12 godina
protjeran
4L4N 2 kaže...

zna li itko kako fixat screencast da snima cm10.1 u korektnim bojama?

JoJoJo!!!! Pomooc!!!

16 godina
4L4N 2 kaže...
MujagaWudakhi kaže...

http://www.bluestacks.com/  Android na pc-u(al ne tvoj mob).....

mislim da sam prije jedno par mjeseci probao taj blue stacks i nije radio whats app, tj nisam uspio regat sa drugim brojem... no probat cu nekako kada dodjem opet... jel ti mozda koristis to? kako radi? 

MuWu
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Basic apps

http://bit.ly/Zir3cM

Created with Playboard for Android

http://playboard.me

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

2. Aplikaciju koja bi me obavjestila s nekakvim zvonom svakih 10ak ili bilo koliko minuta ako imam propusten poziv ili tako nesto.

Za ovo drugo probaj NoLED aplikaciju.Na ekranu ti prikaže ikone ako imaš propušten poziv,sms,mail i sl.Također si možeš namjestiti da ti zvonom i vibracijom javlja u intervalima kako si postaviš.

NoLED nema opciju da samo zvuk svira, nego mora i ona kockica biti upaljena kao i ekran svijetliti stalno, a to mi ne pase.
Malo sam gledao opcije, ali nisam nasao funkciju da se ugasi ekran kod notifikacije

https://play.google.com/store/apps/details?id=edges.android.reminder

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pozz

Jel ima kakva aplikacija za ubrzavanje mobitela , mislim da gasi ona sr*nja sto zauzimaju ram jer mi mobitel jednostavno steka jer je pre opterecen, jer skinio sam neke aplikacije ali kad njima ugasim nakon 10 sec opet se sve upali..

P.S. imam sony xperia s

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
NeZnam kaže...

Pozz

Jel ima kakva aplikacija za ubrzavanje mobitela , mislim da gasi ona sr*nja sto zauzimaju ram jer mi mobitel jednostavno steka jer je pre opterecen, jer skinio sam neke aplikacije ali kad njima ugasim nakon 10 sec opet se sve upali..

P.S. imam sony xperia s

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.batrsaverpro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yb290dW5pbnN0YWxsZXIuYmF0cnNhdmVycHJvIl0
ugasiti ce ti app i ujedno produziti vjek baterije :) 

14 godina
neaktivan
NeZnam kaže...

Pozz

P.S. imam sony xperia s

Greenify, ali moraš biti rootan.

16 godina
trap kaže...
NeZnam kaže...

Pozz

P.S. imam sony xperia s

Greenifiy je super, meni najviše memorije uzimaju Viber, Whatsapp, Facebook, al kad njih greenificiram, onda mi ne dolaze notifikacije, tako da mi je tu beskoristan...al zato je za druge aplikacije spas

13 godina
neaktivan
trap kaže...
NeZnam kaže...

Pozz

P.S. imam sony xperia s

i imati 3.1+ verziju androida

šteta što ne radi na gingerbreadu :/

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Kakva je situacija kod vas s Google now, ja gdje god gledam vidim drugačiju sliku od onoga što ja imam a imam kada na s3 držim dugo lijevu tipku da mi se otvori Google pretraživač sličan onom u pregledniku. Dali je to Google now ili šta, jer meni na svim romovima je tako. Kada na Google playu tražim Google now izbaci mi opet Google pretraživač. Jel moguće da nije dostupan za HR ili nisam skužio kako Google now funkcionira i prikazuje. A ako je to što imam ne znam što su ga toliko hvalili jer ne vidim neku posebnost osim ako ne znam koristiti pa ako ima tko da malo pojasni. Pozdrav i hvala, 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel neko koristi ovaj za obavjesti o propuštenim SMSovima ili pozivima?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tomatox.missedmessageflasher&feature=search_result

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Radi vama Mobilism?

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nope, imas ipmart forum
14 godina
neaktivan
robijan kaže...

Kakva je situacija kod vas s Google now, ja gdje god gledam vidim drugačiju sliku od onoga što ja imam a imam kada na s3 držim dugo lijevu tipku da mi se otvori Google pretraživač sličan onom u pregledniku. Dali je to Google now ili šta, jer meni na svim romovima je tako. Kada na Google playu tražim Google now izbaci mi opet Google pretraživač. Jel moguće da nije dostupan za HR ili nisam skužio kako Google now funkcionira i prikazuje. A ako je to što imam ne znam što su ga toliko hvalili jer ne vidim neku posebnost osim ako ne znam koristiti pa ako ima tko da malo pojasni. Pozdrav i hvala, 

Jel ti upaljen Google Now? Odi na google search, pritisni meni tipku>settings>google now.

13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel netko zna neku dobru aplikaciju za sačuvanje baterije? Treba mi neka dobra, jer kada sam u browseru nakon pola sata baterija ode na pola.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Android borbeni komplet

Koji mobitel imaš ? 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Koji mobitel imaš ? 

HTC EVO 3D, počela mi se trošiti baterija. Prije sam mogao biti 2 sata u browseru i došao bi do pola, a sada samo pola sata.

Kalko1212 ingame
15 godina
Android borbeni komplet
kolko je star mobitel? moguće da je baterija odsluzila svoje... preporucio bi anker 1900 mAh... daje preko 4 sata screen on-a
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice