- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Npr. da se speedtest app poveže na server treba 20 sec. ,youtube 15-ak sec. ,jutarnji.hr 10 sec.. trg..play..ne učitava thumbail-ove i sl.To se dešavalo i na poljskom 6.0 i sada na ovom službenom..

šibni screenshot da vidimo :D
Evo, brzo punjenje :)
Vjerojatno tako i sa samsungovim punjacima pise.
Nakon sto sam updateo na 6.0 baterija bila katastrofa, danas napokon se vratilo na staro, poslusao sam kolegu i kad se napuni na 100% ostavim jos mob na punjacu cca pol sata.
evo rezultata 5h SOTA s time da mi je ostalo jos 20% i bas sam ga koristio, wifi non stop upaljen, onda sad kad sam isao doma jedno pol sata je bio ukljucen 3g i ekran jer sam sluso muziku preko yt, nisam ga uopce stedio i bas sam ga koristio wapp, messanger, face, kameru.

Da li netko koristi Nillkin Qin case? Za sad sam vidio da su mane to što nema magnetski držač i što plastika u koju ide telefon nije kvalitetna. Na amazonu kažu da relativno brzo puknu plastične stranice. Naime, htio bih nekakav kožni case ali vidim da nema previše izbora. Onaj Pierre Cardin mi se čini preglomaznim. Ako netko ima još neku preporuku za kožni case, neka slobodno predloži. Ako baš nema kvalitetnih kožnih, može i neka preporuka za kvalitetan case ali da nije preglomazan. :-)
Pozdrav, zanima me samo jel update ide normalno preko azuriranja na mobitelu ili samo preko LG bridga, inace mobitel je nov kupljen u Vipu prosli tjedan :) Hvala unaprijed na odgovoru
Pozdrav, zanima me samo jel update ide normalno preko azuriranja na mobitelu ili samo preko LG bridga, inace mobitel je nov kupljen u Vipu prosli tjedan :) Hvala unaprijed na odgovoru
Trenutno preko lg bridge :)
Trenutno preko lg bridge :)
Jel ista bolje radi ili da ostavim kak je :P

Koliko cujem od ekipe na b se to popravilo tj SOT ;-)

- Ekipa sa poljacima dobila prije 10ak dana :-)
- U kini je vec d ili e :D
- Uglavnom strpljen spashen doci ce svima svi up-vi
- Vec sad je zmaj sa mm-om kamoli i sa kasnijim up-opovima ;-)

:) ne vidim nikakav editor. Meni od kitkata fali na g2 editor
ako se ne varam editor imas kroz galeriju, i to sve dok ne deinstaliras google photos
Koji je ovo widget ( wifi/podatkovni promet )?
:) ne vidim nikakav editor. Meni od kitkata fali na g2 editor
ako se ne varam editor imas kroz galeriju, i to sve dok ne deinstaliras google photos
Pa imam ga, ali je promijenjen. Sad je ko Paint usporedno s Photoshopom prije. Očajno koliko stvari je izgubljeno..
Koji je ovo widget ( wifi/podatkovni promet )?
Internet speed meter Lite :) (super stvar)
Update na 6.0 kod HT-a ce biti pocetkom prvog mj
Nije mi jasno zasto HT-ovi toliko kasne, moj koji nije iz HT-a vec mjesec dana "vrti" 6.0.
Ako netko ima GSAM battery monitor, moze potvrda da li je i kod vas System (logd) jedan od većih potrošača na 6.0?

Ovako,mob sam kupio da nije bio vezan niti na jednu mrezu,tvornicki otkljucan na sve mreze,kad sam ga kupio cak su i naljepnice bile tvornicki zaljepljene.Sad me zanima,instaliro sam na komp sa lg stranice lg pc suit(lg bridge),ali mi medutim uopce nenudi nadogradnju na novu verziju,6.0.Dali ima neko da jos nije dobio nadogradnju a da nije bezan za operatera ili ja u necemu mozda grijesim,hvala na pomoci

Odeš Ovdje!
Odaberes svoj model mobitela, pod Step 1: Sub Category - Smartphones / Model Number - LGH815
Step 2: Download LG Bridge na PC i instaliraš. Kad pokreneš mislim da je na 3 kartici po redu Software update.
Spojis mob i PC sa usb kablom i odes na Software update meni je odmah nakon provjere našao update (ako ne ponovi)
Kad izbaci da ima nadogradnja ostavis sve spojito i pokreneš sve samo odradi.
Evo ovdje imas ukratko obješnjeno da se ne ponavljamo... LP
Hvala na odgovoru,sve gore navedeno sam i ja napravio ali izgleda da jos nisam dobio nadogradnju

Evo ovdje imas ukratko obješnjeno da se ne ponavljamo... LP
ne kuzim koja je razlika ako idem direktno preko telefona chekirat ili preko kompa?
predpostavljam da se spaja na isti server, tako da je i rezultat isti...za moj jos nije dosao i treba cekat..
stvarno ne kuzim tu foru "preko LG Bridgea ces ga dobit prije?"