LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 519.471
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: LG G4 - Rasprava
bender_007 kaže...

Koristim, na g3 mi i nije puno znacio ali na g4 i pise da je quickcharger spojen, aukey :)

OVAJ

šibni screenshot da vidimo :D

TiONiO
13 godina

Npr. da se speedtest app poveže na server treba 20 sec. ,youtube 15-ak sec. ,jutarnji.hr 10 sec.. trg..play..ne učitava thumbail-ove i sl.To se dešavalo i na poljskom 6.0 i sada na ovom službenom..

Luc
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2015 21:19 (Luc989).
13 godina
Tionio kaže...
bender_007 kaže...

Koristim, na g3 mi i nije puno znacio ali na g4 i pise da je quickcharger spojen, aukey :)

OVAJ

Evo, brzo punjenje :)

Vjerojatno tako i sa samsungovim punjacima pise.

ja
15 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Nakon sto sam updateo na 6.0 baterija bila katastrofa, danas napokon se vratilo na staro, poslusao sam kolegu i kad se napuni na 100% ostavim jos mob na punjacu cca pol sata.

evo rezultata 5h SOTA s time da mi je ostalo jos 20% i bas sam ga koristio, wifi non stop upaljen, onda sad kad sam isao doma jedno pol sata je bio ukljucen 3g i ekran jer sam sluso muziku preko yt, nisam ga uopce stedio i bas sam ga koristio wapp, messanger, face, kameru.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2015 22:20 (Iron13).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Ima li kakva aplikacija da se ekran upali za svaku notifikaciju (fejs, wapp, messenger itd) ili mozda ima negdje u postavkama za ukljucit to?
Pi*kice derem ko sličice!

0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

Da li netko koristi Nillkin Qin case? Za sad sam vidio da su mane to što nema magnetski držač i što plastika u koju ide telefon nije kvalitetna. Na amazonu kažu da relativno brzo puknu plastične stranice. Naime, htio bih nekakav kožni case ali vidim da nema previše izbora. Onaj Pierre Cardin mi se čini preglomaznim. Ako netko ima još neku preporuku za kožni case, neka slobodno predloži. Ako baš nema kvalitetnih kožnih, može i neka preporuka za kvalitetan case ali da nije preglomazan. :-)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Pozdrav, zanima me samo jel update ide normalno preko azuriranja na mobitelu ili samo preko LG bridga, inace mobitel je nov kupljen u Vipu prosli tjedan :) Hvala unaprijed na odgovoru

0 0 hvala 0
13 godina
Fic00 kaže...

Pozdrav, zanima me samo jel update ide normalno preko azuriranja na mobitelu ili samo preko LG bridga, inace mobitel je nov kupljen u Vipu prosli tjedan :) Hvala unaprijed na odgovoru

Trenutno preko lg bridge :)

ja
13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
Fic00 kaže...

Trenutno preko lg bridge :)

Jel ista bolje radi ili da ostavim kak je :P

13 godina
Meni je sučelje fluidnije, ali mi je SOT slabiji
Luc
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

Koliko cujem od ekipe na b se to popravilo tj SOT ;-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Mi na Tele 2 dobili "a" tek..netko službeo dobio "b", ili via LGUP-a?
Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava
  1. Ekipa sa poljacima dobila prije 10ak dana :-)
  2. U kini je vec d ili e :D
  3. Uglavnom strpljen spashen doci ce svima svi up-vi 
  4. Vec sad je zmaj sa mm-om kamoli i sa kasnijim up-opovima ;-)
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 21:05 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
A na storagecow je dostupan samo H81520A_00.kdz
Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vi koji ste nadogradili na 6.0, jeste izgubili onaj odlican photo editor s Lollipopa koji je dolazio predinstaliran?
youtube.com/mislavbusic

0 0 hvala 0
13 godina
EchoOne kaže...
Vi koji ste nadogradili na 6.0, jeste izgubili onaj odlican photo editor s Lollipopa koji je dolazio predinstaliran?

:) ne vidim nikakav editor. Meni od kitkata fali na g2 editor 

ja
10 godina
LG G4 - Rasprava

ako se ne varam editor imas kroz galeriju, i to sve dok ne deinstaliras google photos

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
Tionio kaže...
bender_007 kaže...

OVAJ

Koji je ovo widget ( wifi/podatkovni promet )?

13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
EchoOne kaže...

:) ne vidim nikakav editor. Meni od kitkata fali na g2 editor 

digitall kaže...

ako se ne varam editor imas kroz galeriju, i to sve dok ne deinstaliras google photos

Pa imam ga, ali je promijenjen. Sad je ko Paint usporedno s Photoshopom prije. Očajno koliko stvari je izgubljeno..

youtube.com/mislavbusic
13 godina
QuidZz kaže...
bender_007 kaže...
Tionio kaže...
bender_007 kaže...

OVAJ

Koji je ovo widget ( wifi/podatkovni promet )?

Internet speed meter Lite :) (super stvar)

ja
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Update na 6.0 kod HT-a ce biti pocetkom prvog mj 

0 0 hvala 0
11 godina
LG G4 - Rasprava

Nije mi jasno zasto HT-ovi toliko kasne, moj koji nije iz HT-a vec mjesec dana "vrti" 6.0.

2 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

Ako netko ima GSAM battery monitor, moze potvrda da li je i kod vas System (logd) jedan od većih potrošača na 6.0?

0 0 hvala 0
13 godina
Da..doduše maknuo sam app, ali logd je bio visok dok sam to mjerio.
Luc
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
LG G4 - Rasprava

Ovako,mob sam kupio da nije bio vezan niti na jednu mrezu,tvornicki otkljucan na sve mreze,kad sam ga kupio cak su i naljepnice bile tvornicki zaljepljene.Sad me zanima,instaliro sam na komp sa lg stranice lg pc suit(lg bridge),ali mi medutim uopce nenudi nadogradnju na novu verziju,6.0.Dali ima neko da jos nije dobio nadogradnju a da nije bezan za operatera ili ja u necemu mozda grijesim,hvala na pomoci

tomas
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ja sam dobio ali je mob s poljskog skladišta. Ako je nadogradnja uopće dostupna onda će biti putem lg bridgea. Ali pc suit i lg bridge nisu iste aplikacije. Jesi li instalirao lg bridge?
13 godina
neaktivan
mserfezi kaže...

Odeš Ovdje!

Odaberes svoj model mobitela, pod Step 1: Sub Category - Smartphones / Model Number - LGH815 

Step 2: Download LG Bridge na PC i instaliraš. Kad pokreneš mislim da je na 3 kartici po redu Software update.

Spojis mob i PC sa usb kablom i odes na Software update meni je odmah nakon provjere našao update (ako ne ponovi)

Kad izbaci da ima nadogradnja ostavis sve spojito i pokreneš sve samo odradi.

Evo ovdje imas ukratko obješnjeno da se ne ponavljamo... LP

Intel Core™ i7
11 godina
LG G4 - Rasprava

Hvala na odgovoru,sve gore navedeno sam i ja napravio ali izgleda da jos nisam dobio nadogradnju

tomas
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mserfezi kaže...

Evo ovdje imas ukratko obješnjeno da se ne ponavljamo... LP

ne kuzim koja je razlika ako idem direktno preko telefona chekirat ili preko kompa? 

predpostavljam da se spaja na isti server, tako da je i rezultat isti...za moj jos nije dosao i treba cekat..

stvarno ne kuzim tu foru "preko LG Bridgea ces ga dobit prije?"

check na MOBU check na MOBU
CHECK na LG Bridge CHECK na LG Bridge
...i dalje LIZALJKA ...i dalje LIZALJKA
TiONiO
9 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Moze li mi neko reci sta bi trebao da uradim .pokusao sam i preko pc suite al nece a pise mi da mobitel nije rootovan ?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice