ok samo šalji...
budem probao...
ok samo šalji...
budem probao...
Imaš li kakvu proceduru za gašenje tih servisa ili barem da nam kažeš koje sve servise smijemo pogasiti jer lg servisa ima more?
Ima, napravio sam app koji to gasi automatski
Ali takodjer app radi lsjedece:
brise: lgHome(naucher), lg tipkovnicu
Tako da se treba staviti neki drugi launcher, ja koristim nova i screen off app da mogu gasiti na dvotap. Umjesto lg tipkovnice koja zdere memoriju koristim google keyboard
moze li titanium ubiti lghome i lg tipkovnicu? isto koristim nova i google keyboard
edit: moze, upravo jesam, pobrisao i taj trzavi lghome i tipkovnicu, skupa sa vremenskom prognozom, njegovim web preglednikom itd..
mogu rec da mob stvarno leti na cloudy i sa ovim novim kernelom xceed
i jedan savjet, stavite si animacije na 0.5 samo na razina prijelaznog efekta, ova dva ostavite na 1x, dobije se brzina, a ostane dosta glatko sve.
i u mom slucaju za glatko skrolanje i opcenito glatkocu prebacite governor na conservative
Ne znam kako ostalima, ali meni je sot najovisniji od toga kada ga krećem koristiti. Ako je bio na punjaču sat vremena nakon što je "napunjen" i tada ga krenem koristiti i ne ostavljam dok se ne isprazni ide uvijek preko 5 sati bez ikakvih problema. Ali ako je napunjen oko podne jednog dana i uopće nije diran 24 sata sljedeći dan nema teorije preko 5 sati sa istom potrošnjom, iako kaže da je u tih 24 sata što je stajo nediran izgubio samo 1-2-3% Očito znatno više ode u standbyu, ali laže isto kao kad kaže da je pun.
Ajd probaj ovako:
1. ugasi mob, izvadi karticu
2. bootaj..
3. ugasi ga..stavi karticu
4. bootaj..
Ako nece probaj factory reset ili drugi rom (privremeno bar..prvo napravi backup slika itd)
hm...sad vidim da si flashao - jesi probao custom rom ?
Nema smisla da "vecinu" ne prepoznaje. Takva selektivnost nije normalna (osim kod ljudi jel)
Probao sve osim custom roma, nema pomoći...ni meni nije jasna ta selektivnost, kako moja kartica može uredno raditi, a druga ne? na žalost nemam garanciju na mobitel tako da sam u problemima po pitanju servisa. Ukoliko tko dobije još kakvu ideju, pišite. LP i hvala na dosadašnjim savijetima.
Stock 20U rom
Nadodane stvari iz 20W, t-action
Kernel od 20W
Nova launcher prime
pogaseni LG servisi
Znaci sot 5:45h+ uz 12h baterije
xdabbeb preko 6 izvlaci
Jel moze link od Stock 20U?
I jel ima potrebe za stavljanje kernela od 20W ili cu sa 20U imat zadovoljavajuc SOT?
Trenutno sam na Cloudy ROMu, ali izgleda da u njemu nema opcije za konferencijski poziv nego je umjesto toga stavljane opcija za snimanje poziva. Pa rekoh da probam malo nesto novo :D
Tnx
Stock 20U rom
Nadodane stvari iz 20W, t-action
Kernel od 20W
mozes objasniti zasto onda nemas cijeli 20w?
malo mi to blesavo izgleda :)
i inace taj t-action svi micu i brisu, spada pod bloat :)
ako sam ja dobro skuzio 20t, u, v, w su potpuno isti, samo namjenjeni drugim regijama
Nisu isti uopce :), imaju razlicite kernele, svaki od njih.
Imas i 20V - australija. Ima stari izgled, radi brze i od w.
Na u sam jer mi se ne da prelaziti na W, sve sam si naredio kako treba. W radi bolje :)
Nisu isti uopce :), imaju razlicite kernele, svaki od njih.
Imas i 20V - australija. Ima stari izgled, radi brze i od w.
Na u sam jer mi se ne da prelaziti na W, sve sam si naredio kako treba. W radi bolje :)
aha ok, nisam bas testirao svaki posebno jer su izasli prakticki u isto vrijeme, probao sam T i U, razliku nisam primjetio, pa sam se vratio na cloudy koji mi ipak nekako najbolje radi (pogotovo sa xceed kernelom) i najbolje mi izgleda i vec je debloatan, ubacena svjetiljka u quick toggle, smanjen navbar i tako neke sitnice s kojima bi se morao igrati ispocetka na cistom stocku.. dok ne bude 6.0 ostajem na ovome
:) onda me razumijes sto sam se vratio na U. W mi ne nudi nista bolje da bi se igrao ponovno.
Plus - zabin mbanking radi i kad se restora..fijuuu :)
Jel zna netko di mogu nac stock firmware za G3 koje mogu flashat preko recovery-a. Htio bi si napraviti update na 20W (trenutno imam 20T).
:) onda me razumijes sto sam se vratio na U. W mi ne nudi nista bolje da bi se igrao ponovno.
Plus - zabin mbanking radi i kad se restora..fijuuu :)
ja sam skuzio kad restoram, da mpbz prvi puta izbaci neku blesavu gresku kod logiranja, i samo pokusam ponovo uci i normalno radi od tada.. e onda se dogodi da koliko puta sam napravio taj isti restore toliko puta mi se ta ista greska pojavi :)
ali nakon cetvrtog ili petog restora vise se ta greska ne mice i ne mogu se logirati..
a vec sam bio poludio od odlazaka u banku i cekanja u redu radi iste stvari svaki put.. jebiga kad sam flashoholic :)
jel moze pomoc hvala
u planu mi je promjeniti 32gb karticu sa 64gb...sta moram sve napraviti kako bi zadrzao cijelu funkcionalnost aplikacija i ostaloga na mobu? na kartici su mi velika vecina apk, slike, videi, nesto fajlova doc pdf i to (za ato nije bed) i nesto mp3-ica...moram neki backup? i ostalo samo kopiram SVE fajlove kakvi jesu na novu karticu? ubacim i radi sa povratom backupa?
Stavio sam Novu launcher prime umjesto stock-a i radi odlicno. Nije niti stock bio los, ali Nova je dosta fluidnija, nema pada fps-a ni u jednom trenutku.
Gdje mogu naci stock kdz za G3 32 GB
Stavio sam Novu launcher prime umjesto stock-a i radi odlicno. Nije niti stock bio los, ali Nova je dosta fluidnija, nema pada fps-a ni u jednom trenutku.
Jel si placao ili si nasao free apk?
kako nastimate ovaj screen off,ja sam skinuo screen off and lock i imam novu launcher ali ne vidim nigdje postavku da nastimam double tap i da se zakljuca screen ko na stock launcheru :/
nista skontao sam,malo je sporiji lock ali ok je
Ne možeš nikako preko update-a, jedino ručno flashanje, pa ga onda opet rootaš. Ili ručno flashaj prerooted Rom.
Ugasi automatsko ažuriranje u postavkama.
u planu mi je promjeniti 32gb karticu sa 64gb...sta moram sve napraviti kako bi zadrzao cijelu funkcionalnost aplikacija i ostaloga na mobu? na kartici su mi velika vecina apk, slike, videi, nesto fajlova doc pdf i to (za ato nije bed) i nesto mp3-ica...moram neki backup? i ostalo samo kopiram SVE fajlove kakvi jesu na novu karticu? ubacim i radi sa povratom backupa?
cekam necije iskustvo ili pomoc...hvala
cekam necije iskustvo ili pomoc...hvala
Mozes slobodno samo kopirati ali apzi na skrivene foldere.
Ili koristi neki clone disk alat.
Ovako ekipo imam par pitanja.
Mozda mi netko od vas i odogvori.
Ovako prrimjetio sam u subotu dok sam snimao video zapise:
snimio sam dva video zapisa koji su trajali svaki po pet minuta.
No nakon prvog video zapisa dosla mi je poruka da se snimanje prekida jer je temperatura uređaja visoka tako nesto.
I drugi kada sam krenuo snimat usred snimanja mi se prekinulo jer kako pise temperatiura je prevelika za snimanje video zapisa (moglo bi nasteti uređaju tako nesto je pisalo)
I primjetio sam da je bateija u nekih 8 minuta snimanja sa cca 40% spustila na svega 10 cak i ispod. Pa me zanima;
U cem je problem zasto se tako temp usred snimanja dize i baterija tako prazni?
Moze li se produziti nekako snimanje videozapisa duze od 5 minuta?
I dajte mi recite vidim po netu da postoje baterije za LG G3 sa jako veliki kapacitetom od 6200 mAh jel to necem vrijedi ili je to samo reklamna fora?
Uređaj je star nekih cca 4 mjeseca sve je po defaultu nista nisam nisam dirao.
Ovako ekipo imam par pitanja.
Mozda mi netko od vas i odogvori.
Ovako prrimjetio sam u subotu dok sam snimao video zapise:
snimio sam dva video zapisa koji su trajali svaki po pet minuta.
No nakon prvog video zapisa dosla mi je poruka da se snimanje prekida jer je temperatura uređaja visoka tako nesto.
I drugi kada sam krenuo snimat usred snimanja mi se prekinulo jer kako pise temperatiura je prevelika za snimanje video zapisa (moglo bi nasteti uređaju tako nesto je pisalo)
I primjetio sam da je bateija u nekih 8 minuta snimanja sa cca 40% spustila na svega 10 cak i ispod. Pa me zanima;
U cem je problem zasto se tako temp usred snimanja dize i baterija tako prazni?
Moze li se produziti nekako snimanje videozapisa duze od 5 minuta?
I dajte mi recite vidim po netu da postoje baterije za LG G3 sa jako veliki kapacitetom od 6200 mAh jel to necem vrijedi ili je to samo reklamna fora?
Uređaj je star nekih cca 4 mjeseca sve je po defaultu nista nisam nisam dirao.
Smanji rezoluciju snimanja sa UHD na FHD i neće ti se pojavljivati ta poruka za temperaturu, dok snima UHD video jako puno koristit procesor pa se zagrije i troši bateriju.
Smanji rezoluciju snimanja sa UHD na FHD i neće ti se pojavljivati ta poruka za temperaturu, dok snima UHD video jako puno koristit procesor pa se zagrije i troši bateriju.
to si upravu ali u mene se iskreno ne grije nesto puno ni kad snimam UHD.
imao sam prije bruku problema sa telefonom dok sam bio na kitkatu,ali otkad sam na oficijalnom 5.0 ne mogu se zalit na telefon sve tip top