LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.236.970
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: LG G3 - rasprava

U prodaji tokom 8mj...moja procjena

12 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

U prodaji tokom 8mj...moja procjena

kaj brijes oce ostat 1440p reza ? ja bi da dizaajz ostane sa tankim rubovima samo da ovaj put nema tog mikro laga i da ima zadnji hardver i mozda kameru 20mp

13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

LG G4 - Snapdragon 810, QHD ekran 100%, jedino će bit čini mi se ekran 5.3 inc radi još bolje rukovanja, 3-4Gb rama, 16 ili čak 20 mpix kamera, i možda če ima olovku kao Note serija kod Samsunga.

Da ne idemo u ovoj temi više u offtopic...kad dođe vrijeme za G4 otvorit čemo temu, pa čemo tamo udarat.

Čini mi se da mi je ovaj 20f lošiji od 20e.,taj m je bio najbolji. 20e mi je radio odlično a ovaj 20f tako tako. U početku mi je 20f bio odličan i tokom vremena kao da se pokvario.

1 0 hvala 0
15 godina

Toliko sam zadovoljan sa G3 da ču ga još dugo vozit

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2015 20:26 (galinjo24).
16 godina
Ekran moze samo ic gore sto se tice reze, nikako dolje
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

sheimus kaže...

Pa po normalnoj logici za mene,ti i logika 😁 bi trebala bit bolja i naprednija verzija a ne losija tak to sta su dali prvi neigra ama bas nikakve veze

Po tvom misljenju losija. Po mom bolja. Samo sam pita zasto ti (ako si među njima) ili netko drugi stavljas nesto neprovjereno, upitno ili sta ti ja znam?

sent via LG G3

0 0 hvala 0
13 godina
R36 kaže...

LG G4 - Snapdragon 810, QHD ekran 100%, jedino će bit čini mi se ekran 5.3 inc radi još bolje rukovanja, 3-4Gb rama, 16 ili čak 20 mpix kamera, i možda če ima olovku kao Note serija kod Samsunga.

Da ne idemo u ovoj temi više u offtopic...kad dođe vrijeme za G4 otvorit čemo temu, pa čemo tamo udarat.

Čini mi se da mi je ovaj 20f lošiji od 20e.,taj m je bio najbolji. 20e mi je radio odlično a ovaj 20f tako tako. U početku mi je 20f bio odličan i tokom vremena kao da se pokvario.

Možda i Snapdragon 820, ko zna :)

http://mob.hr/glasine-u-drugoj-polovici-godine-stize-snapdragon-820-izraden-u-14-nm-tehnologiji/

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ekipa, išao sam preko PC Suita ažurirat svoj G3 na Loolipop i kada je sve završio pokazao mi je ovu poruku

Za sada u ovih 5 minuta  mi se čini da sve radi u redu, ništa ne crasha.. Šta bi to moglo bit?

Edit: Evo sad mi je napiso oor "Nazalost natrag je zaustavljen" i nastavio radit poslje uz mali trzaj..

Neko mi je stavio drogu u heroin..
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2015 22:23 (bruncek).

0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava

moj G3 ce ic na prodaju 2mj prije izlaska G4 i onda koristenje tableta huawei FTW i cim izade kupnja G4...jedva cekam!!!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Ja sam isto mislio uzet G4 ali stvarno savrsenog mobitela nema, i trziste me jako zivcira.

Kad iP6+ ne bi vrtio iOS, bio bi to savrsen telefon. I kad Lollipop ne bi bio poluproizvod. Fali nesto da poljuja i Google i Apple...

Volio bih kad bi G4 bio nesto kvalitetniji sto se tice izrade od G3, znaci korak prema M8/Z3/iP6. Ekran i baterija nek uzmu sa G2 gdje je bila odlicna kombinacija, a ovo unutra me niije briga samo da radi onako kako ja to zelim - najglade i najpouzdanije moguce.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2015 22:35 (Mitch).
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozdrav, drago mi je da sam naisao na ovu temu i procitao sam prethodnih 10 stranica sta ste pisali, ima tu iskusnih, neiskusnih manje vise ali nebitno.

Zapravo, trebam da kupim ovaj telefon ove nedelje, dosta sam istrazivao jer iskreno 350+ eura je stvarno mnogo, bar za mene, pa sam hteo vise da istrazim o ovom telefonu.

Naisao sam na jednog lika koji prodaje telefon LG G3 nov, neotpakovan, sa garancijom od 24m ali garancija je madjarska, opet napominjem telefon je neotpakovan ali iz Madjarske.

E sad da li da kupim od njega telefon, inace on je ona verzija sa 16GB 2GB RAMa?
Ili da idem kod ovih operatera u VIPu i tamo da kupim na pretplatu, ali takodje imaju verziju od 16GB 2GB Rama.

Molim Vas za odgovor?

I jos nesto, da li da sacekam bolje da kupim verziju od 32GB ili...? Hvala puno na odgovorima, imam puno toga jos da pitam jer sam nov u svetu Androida.

Hvala puno jos jednom svima za odgovore, i nadam se da cu dosta nauciti od Vas.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 0:27 (Markoni Time).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
LG G3 - rasprava

Nemoj se zajebavati sa narucivanjem iz mađarske prvo radi garancije a drugo neznas sta ces dobiti ;)  to sta on kaze da je neotvaran nebi mu ja vjerovao . Imas ih za 350 i kod nas na njuskalu pa rade tu kupi ;) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Adict kaže...

Nemoj se zajebavati sa narucivanjem iz mađarske prvo radi garancije a drugo neznas sta ces dobiti ;)  to sta on kaze da je neotvaran nebi mu ja vjerovao . Imas ih za 350 i kod nas na njuskalu pa rade tu kupi ;) 

Lik je iz  Subotice, a telefone verovanto uzima u  Madjarskoj, jer sam nasao sajt gde je tamo 259e  G3 :D

12 godina
neaktivan
Markoni Time kaže...
Adict kaže...

Lik je iz  Subotice, a telefone verovanto uzima u  Madjarskoj, jer sam nasao sajt gde je tamo 259e  G3 :D

A taaaj sajt jeeeeee???? :)

12 godina
LG G3 - rasprava

I tele2 ih uvozi iz madjarske

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ne znam oču uzimat G4 kao neki ovdje. Zadovoljan sam s G3, ali sve više naginjem kineskim top mobitelima. Iste specifikacije a cijena 50% jeftinija.

Morat će G4 imat dobar upgrade da bi ga uzeo u obzir.

Potvrđujem da Tele 2 uzima mobitele iz Mađarske. 

Ne bi dao 350eura za verziju s 2gb/16Gb., i ne bi nikad kupio tu verziju. 3/32Gb je tip top.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

preporuka za uzeti 3/32Gb

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 9:15 (tomy01).

0 0 hvala 0
16 godina
LG G3 - rasprava

Definitivno preporuka 3GB/32GB. Dugoročno isplativije nego slabija verzija. Ako brzo mijenjaš mobove onda je i verzija 2GB/16GB ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pa ne znam da li da kupim u VIPu ili taj iz Madjarske?
Inace preporucujete 32GB?Ali u Vipu nema od 32 

0 0 hvala 0
13 godina
Markoni Time kaže...

Pa ne znam da li da kupim u VIPu ili taj iz Madjarske?
Inace preporucujete 32GB?Ali u Vipu nema od 32 

Ja sam kupio u vipu 32 gb

11 godina
neaktivan

Ja sam iz Srbije druze..

15 godina
LG G3 - rasprava

U vipu samo i ima 32gb model.

Mislim da je onaj od 16gb bio samo u t-comu, što se tiče mobilnih operatera.

EDIT: tek sad vidim da je čovjek iz srbije, pa se ovaj post može zanemarit.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 13:13 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LG G3 - rasprava

Strpi se malo, ic ce ta cijena jos dolje, a ako mijenjas mobitele uzmi 2/16, ako planiras 2 godine uzmi 3/32

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Znaci da ne uzimam od ovog iz Madjarske?
Hvala Vam ljudi puno

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Moj G3 je na prodaju, 3/32GB, tempered glass od Nillkina i 3 maskice, račun, kutija i garancija u Vip-a, radi na sve mreže, nema crtice na sebi :)

Za pitanja i dogovor oko cijene mi se javite u PP

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Moj G3 je na prodaju, 3/32GB, tempered glass od Nillkina i 3 maskice, račun, kutija i garancija u Vip-a, radi na sve mreže, nema crtice na sebi :)

Za pitanja i dogovor oko cijene mi se javite u PP

A moze li se znati razlog prodaje?

14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Nisam zadovoljan, pošto ne želim na mob staviti AOSP ROM ili CM jer kamera postane loša, probao sam svakako modificirati stock ROM, ali performase su loše, nažalost

0 0 hvala 0
16 godina
MARKOZD15 kaže...

Nisam zadovoljan, pošto ne želim na mob staviti AOSP ROM ili CM jer kamera postane loša, probao sam svakako modificirati stock ROM, ali performase su loše, nažalost

Ako nije tajna na šta ćeš prijeći da bi bio zadovoljan, jer ako ćeš opet na android mislim da ćeš se razočarati u bilo kojem modelu (mislim po tvom stupnju zahtijevnosti nemaš šta tražit među androidima jedino iOS ili Windows).

14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Nije istina kolega, M8, Z2/3 rade bolje od G3 u svakom pogledu, animacije su fluidnije, brže ulazi u dialer, scrolanje i web browsanje je brže i fluidnije

G3 jednostavno ne radi dovoljno dobro za android, točka.

Vidim da tebi "ne" trza, ja sam isprobao par komada, kod frenda i svoj G3 i oba trzaju, to što vama trzanje nije očito neznam što da vam kažem, ovako,skup model ne smije niti štucnuti.. što je najjače, S5 koji je relativno spor flagship mobitel, brže radi od G3

a da ne pričam o Nexusu 5 kojeg sam imao, svaka animacija, svako scrolanje je brže nego na G3, da mi sad neko ponudi M8 ili Z3, odma bi mu dao G3 za njega, jer radi puno lošije od konkurencije i loše sam za sebe, kao flagship

5 10 hvala 0
16 godina
MARKOZD15 kaže...

Nije istina kolega, M8, Z2/3 rade bolje od G3 u svakom pogledu, animacije su fluidnije, brže ulazi u dialer, scrolanje i web browsanje je brže i fluidnije

G3 jednostavno ne radi dovoljno dobro za android, točka.

Vidim da tebi "ne" trza, ja sam isprobao par komada, kod frenda i svoj G3 i oba trzaju, to što vama trzanje nije očito neznam što da vam kažem, ovako,skup model ne smije niti štucnuti.. što je najjače, S5 koji je relativno spor flagship mobitel, brže radi od G3

a da ne pričam o Nexusu 5 kojeg sam imao, svaka animacija, svako scrolanje je brže nego na G3, da mi sad neko ponudi M8 ili Z3, odma bi mu dao G3 za njega, jer radi puno lošije od konkurencije i loše sam za sebe, kao flagship

Ne mogu reći za M8 i Z2/3 nisam ih imao, ali sam ih imao u ruci i klikao po njima, ali naravno to nije referentno za bilo kakvu ocjenu brzine samih uređaja. Ja sam vjerojatno (sigurno) manje osjetljiviji na brzinu nego ti što je ok prema meni naravno ne treba biti ok prema tebi.

Moguće je stvarno da moj G3 nema trzanja jer je slobodan uređaj, a ne vezan uz neku mrežu pa nema tog raznog "usranog" software-a koji još dodatno usporuje mob, a k tome star je tjedan dana (ima vremena da se uspori )

Po meni svaki android uređaj nakon par mjeseci korištenja se jednostavno uspori i to je to, ne pomažu ni razni cleaneri ili druge aplikacije jedino može pomoći hard rest uređaja pa idemo ispočetka.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 14:37 (MasterOfDisaster).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice