LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.238.153
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: LG G3 - rasprava

To svakako, eto prije neki dan prijateljevoj curi nabavio G2 za 1900kn.

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
Dok s5 vec ima nabavit za 2500kn
sent via LG G3

0 0 hvala 0
13 godina
Jos kad u 3 i 4 mjesecu izadu novi modeli bit ce cijena vrhunska.
Posto z3 otpada zbog vjervatnog gasenja mobilne proizvodnje u sonyu bilo bi dobro g3 zamijeniti za neki m8 ili cak g4 ako bude po dobroj cijeni.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
LG G3 - rasprava

Kod kuce imam dva G2, jedan G3 te Xperiu Z i jedini uredaj koji ima lag je Xperia Z.

Jedan G2 te Xperia Z tu su igrom slucaja i samo ih trebam staviti u oglasnik, ali kako mi nije frka za lovom (a nadam se da ni nece biti), tako sam stavio oglas samo na njusku i ne odgovaram na one poruke tipa "dam ti odma 1000 kn" (ne zelim biti bezobrazan i popljuvati neke osobe koje mi nude takve ponude radi same gramatike i ne poznavanja osnova bontona).

Prije G3 sam imao G2 i sada kada uzmem u ruke G2, izgleda mi kao igracka....jednostavno mi je G3 bolji (da nije, ostavio bi si G2).

Bolja polovica je s Xperie Z presla na G2 te kaze da je razlika u perforamansama, kvaliteti prikaza slike i sl. "nebo i zemlja" i uz sve je napokon nasla uredaj koji cijeli dan radi bez nekog punjenja posto koristi isti za posao,a ne kao neki kojima je vrhunac koristenja pokretanje Facebook-a.

Lag je na Z bio itekako vidljiv, dok ga na G2 i G3 nema (da vidim lag, osobno bi zamjenio uredaj za bolji jer ne toleriram takve stvari...kako na kompu, tako i na svim ostalim gadgetima).

Uz to napominjem da mi je G3 po pokretanju odmah napravio upgrade na 5.0 te sve radi bez greske.

Ako ce ikada biti problema s baterijom, jednostavno cu uzeti drugu (G2 koji mi stoji u ladici ima bateriju kao i prvih par mjeseci tj. savrsenu).

Kazete da je normalno da uredaj ima neke crtice od pakiranja ili cega vec? Da vidim bilo kakvo ostecenje na uredaju kada ga izvadim iz kutije, vratio bi ga iste sekunde jer hocu novi i ne osteceni uredaj (da, ako treba gledati cu i s povecalom jer sam platio novi uredaj i hocu novi i ne osteceni uredaj, a razlog tih nekih ostecenja me uopce ne bi zanimao).

Mozda neke stvari kazem malo pregrubo, ali sve kazem u najboljoj namjeri te nikoga ne prozivam.

Stvar je jednostavna, kada kupujete novi uredaj, hocete mint stanje i ne zanimaju vas neke isprike oko ostecenja te kako su nastale....neka se time bavi netko drugi.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
3 4 hvala 0
15 godina
Chriss kaže...

Ne mogu vjerovati koliko je G3-ojci pala cijena, verzija od 2/16GB se već da nabaviti za 2600kn ... 

haha toliko sam ga ja plario 08/2014 :D

14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

@win32- koja verzija androida je na Z?

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
13 godina
RuskeGTT kaže...
Chriss kaže...

Ne mogu vjerovati koliko je G3-ojci pala cijena, verzija od 2/16GB se već da nabaviti za 2600kn ... 

A koliko bi ga danas platio? :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.1.2015 15:21 (Chriss).
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozdrav , zanima me koji je zadnji sluzbeni update za g3 32 gb ... ? Trenutno imam v20f na svojem ... Mobitel radi vecinom u redu ali ima dosta trzanja i stekanja prilikom otvaranja aplikacija... Da se to ispegla mobitel prva liga... I cini mi se da dosta bateriju vise trosi od kad sam stavio v20f ... Pa me zanima ako ima koji noviji update ... Hvala!!!

0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

20f je zadnji... 

Ne znam kako to. Ja od kad sam na 20f dobivam vise SoTa, fluidnije radnje... prije toga nije bilo tako. Issto tako sam dobio naviku napraviti clear listu svega iz backgrounda tu i tamo i mobitel stvarno ne laga toliko.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Šta mislite da li je potrebno koristiti aplikacije koje "čiste i ubrzavaju " mobitel.

Do sada, koristio sam je na starim mobitelima, koji imaju problema sa manjkom memorije, ali nekako na G3 ne vidim potrebu za stalnim čišćenjem pozadinskih procesa i ostalih junk-ova. Čak, ima svoju aplikaciju za čišćenje kad je potrebno.

Dalje, da li bi preporučili kakvu aplikaciju koja je pravo korisna, nešto što olakšava rad sa mobitelom, neke svakodnevne radnje.

;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

To je teška glupost, što ti je mob slabiji to će ti to biti manje od koristi, a kod najjačih mobitel je to potpuno nepotrebno  znači da si samo usporavaš mob. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MrRango kaže...

Šta mislite da li je potrebno koristiti aplikacije koje "čiste i ubrzavaju " mobitel.

Do sada, koristio sam je na starim mobitelima, koji imaju problema sa manjkom memorije, ali nekako na G3 ne vidim potrebu za stalnim čišćenjem pozadinskih procesa i ostalih junk-ova. Čak, ima svoju aplikaciju za čišćenje kad je potrebno.

Dalje, da li bi preporučili kakvu aplikaciju koja je pravo korisna, nešto što olakšava rad sa mobitelom, neke svakodnevne radnje.

;)

Sto manje tih sranja od programa... Nikakvi cleaneri ili antivirusi na mobu... 

15 godina
Chriss kaže...
RuskeGTT kaže...
Chriss kaže...

A koliko bi ga danas platio? :D

najvj oko 2000 (nov naravno)

13 godina

A jeeee 

Nemoj me ebat...

Di to?

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

I ja moj 3GB platio 2300... Preko njuskala... 

U pravo vrijeme sam naisao na oglas... 

Novi, produzen ugovor prije 2 dana... :D

Malo srece i to je to... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
LG G3 - rasprava

Pozdrav,imam problem sa g3 otkad sam ga nadogradio na 5.0 imam cesto problem da mi puca wifi veza,to jest nekad pukne na par sekundi pa se vrati a nekad pukne da ga moram iskljucit i opet ukljucit.E sad dali to ima veze sa 5.0,tj dali je to bug ili nesto drugo i dali jos tko ima takvih problema

tomas
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

meni nekad puca i normalna veza,ali nis strasno,telefon ima mana,ali samo da je fluidan bio bi super,citam po drugim forumima za druge high mobitele z3,s5....itd svi imaju neke problemcice tako da ne postoji savrsen uredaj iako mislim na cijenu paprenu da bi trebali biti

0 0 hvala 0
16 godina
Wh1T3L10n kaže...

I ja moj 3GB platio 2300... Preko njuskala... 

U pravo vrijeme sam naisao na oglas... 

Novi, produzen ugovor prije 2 dana... :D

Malo srece i to je to... 

Reklo bi se puno sreće. Osoba ili nije znala koliko vrijedi na njušci 3GB verzija (nova) ili mu je trebala ultra hitno para, jel i verzija od 2GB nova košta više od 2300 naravno novi ne korišteni.

11 godina
gogvel kaže...

meni nekad puca i normalna veza,ali nis strasno,telefon ima mana,ali samo da je fluidan bio bi super,citam po drugim forumima za druge high mobitele z3,s5....itd svi imaju neke problemcice tako da ne postoji savrsen uredaj iako mislim na cijenu paprenu da bi trebali biti

Ma sve je to u redu,ali kad je bio na 4.2 nikad nisam imao takvih problema,tek sa 5.0 su poceli problemi.Jedno vrijeme sam mislio da mi ruter nije u redu pa maltretiro ove u tcomu za ruter ali on savrseno radi

tomas
11 godina
neaktivan
sheimus kaže...
gogvel kaže...

Ma sve je to u redu,ali kad je bio na 4.2 nikad nisam imao takvih problema,tek sa 5.0 su poceli problemi.Jedno vrijeme sam mislio da mi ruter nije u redu pa maltretiro ove u tcomu za ruter ali on savrseno radi

Problem je u 5.0L, i ja sam imao isti problem.

Morat ces pricekati update koji ce to popraviti.

I Don't Give A Damn
15 godina
neaktivan

A čuj to je sasvim normalno, ipak je 5.0 izašao nedavno, i trebat će još nekoliko verzija da oni to ispeglaju. Žalosno ali tako je. :(

Samsung Galaxy Note II :)
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ako vam je odgovarala kitket verzija, zasto ste se prebacivali na nedovršeni lollipop? Imamo tu srecu da imamo lollipop odavno dok drugi jos sanjaju. I sigurno kad njima i izađe nece bit bez grešaka. Tako da sam ja jako zahvalan LG-u na lollipopu kakav je da je. Po meni je svaki update (kk+lp) bolji od prethodnog iako sam na custom romu, al i on je baziran na stocku tako da je to isto.

sent via LG G3

0 0 hvala 0
15 godina
Deawood kaže...

@win32- koja verzija androida je na Z?

Zadnji dostupni update na Tele2, ali mogu ga izvadiiti iz ladice i upaliti pa javim.

Kako god bilo, veliko razocaranje od uredaja (opcenito u svemu...na prvu izgleda predivno i tu sve staje....samo moje misljenje i misljenje bolje polovice koja se preporodila prelaskom na LG G2).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Moja sestra još posjeduje XZ,  4.3 firmware,  ima mu skoro dvije godne,  a radi koda je jučer izašao..  meni je Z veliko iznenađenje

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Čitam sve te silne probleme na 5.0 i ne znam da li ja imam sreće ali kod mene na 20f sve radi bez greške isto kao i na 10n.

Ne puca WiFi, ne puca 3G, jačina WiFi signala ista kao i na KitKat-u (imam jedan dio kuće gdje sam sa KitKat-om jedva hvatao WiFi i ista stvar je i sa 5.0), mob se nije niti jednom zamrznuo ili previše ugrijao da bih primjetio to grijanje (doduše ne igram igre na njemu), nema oversharpeninga, nikada se nije sam od sebe ugasio, lagg ne primjećujem (animacije su mi na .5x), aplikacije otvara trenutno (pogotovo ako su već bile otvorene), nigdje nije pukao. SOT mi zna biti i preko 5h (automatsko osvjetljenje na 70%).

Verzija 3/32 iz Tele2.

Jednostavno ne vidim nikakav problem na mobitelu, a inače sam picajzla što se tehnike tiče.

Edit:

Jedina stvar koja me smeta je softver kamere koji mi je bio puno bolji na G2 jer je imao puno više opcija.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2015 13:23 (iandic).

3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
iandic kaže...

Čitam sve te silne probleme na 5.0 i ne znam da li ja imam sreće ali kod mene na 20f sve radi bez greške isto kao i na 10n.

Ne puca WiFi, ne puca 3G, jačina WiFi signala ista kao i na KitKat-u (imam jedan dio kuće gdje sam sa KitKat-om jedva hvatao WiFi i ista stvar je i sa 5.0), mob se nije niti jednom zamrznuo ili previše ugrijao da bih primjetio to grijanje (doduše ne igram igre na njemu), nema oversharpeninga, nikada se nije sam od sebe ugasio, lagg ne primjećujem (animacije su mi na .5x), aplikacije otvara trenutno (pogotovo ako su već bile otvorene), nigdje nije pukao. SOT mi zna biti i preko 5h (automatsko osvjetljenje na 70%).

Verzija 3/32 iz Tele2.

Jednostavno ne vidim nikakav problem na mobitelu, a inače sam picajzla što se tehnike tiče.

Edit:

Jedina stvar koja me smeta je softver kamere koji mi je bio puno bolji na G2 jer je imao puno više opcija.

Ako ti je jedini problem softver kamere na mobu, onda si instaliraj LG XCam:

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/app-xcam-lg-v5-1-0-t2873604

16 godina
iandic kaže...

Verzija 3/32 iz Tele2.

Edit:

Potpisujem.

I meni sve savršeno radi na verziji 20f, a možda sam jednostavno nezahtjevniji od drugih pa ne primjećujem neke sitnice, ali meni sve radi kako sam i očekivao od ovog uređaja, pa sam i prezadovoljan, a isto sam picajzla po pitanju tehnike.

Lucky me

10 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Ako ti je jedini problem softver kamere na mobu, onda si instaliraj LG XCam:

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/app-xcam-lg-v5-1-0-t2873604

Već jesam ali me živcira što svaki puta kada izađem iz aplikacije iskoči poruka: "Unfortunately, XCam LG has stopped".

Kao što rekoh, picajzla sam.

11 godina
Moby-Split kaže...

Ako vam je odgovarala kitket verzija, zasto ste se prebacivali na nedovršeni lollipop? Imamo tu srecu da imamo lollipop odavno dok drugi jos sanjaju. I sigurno kad njima i izađe nece bit bez grešaka. Tako da sam ja jako zahvalan LG-u na lollipopu kakav je da je. Po meni je svaki update (kk+lp) bolji od prethodnog iako sam na custom romu, al i on je baziran na stocku tako da je to isto.

Pa po normalnoj logici za mene,ti i logika 😁 bi trebala bit bolja i naprednija verzija a ne losija tak to sta su dali prvi neigra ama bas nikakve veze

tomas
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Kad ce neki LG G4 ima neki info?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice