LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.085.585
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
LG G2 tema

napravio sam update i nisam radio nikakav hard reset, sve radi, nije trebalo ništa reinstalirati od app, antutu 40k

nisam neki zahtjevni korisnik pa osim nekoliko klasičnih aplikacija i igrica nema ništa posebno, radi sve fluidno i ovih par sati nema problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

Nemoj ni očekivati ništa 2-3 tjedna minimalno, možda i mjesec dana, a možda i više...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

Instalirao bez factory reseta. Radi super, glatko. Na antutu kojeg prvi put koristim, 35200 dobivam. Skužio sam da kod web preglednika gornja traka mi se ne pojavljuje ponekad nego je taj dio potpuno bijeli. Jel i kod vas tako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

yep izgleda da sleće lollipop :D

Nego, kako se tretira otključani telefon? Svejedno čekam Tele2 update iako koristim vip karticu?

zanemarite, kliknuo na zadnju stranu a ne vidjeh da ste 2 vec ispisali :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 6:45 (Srkee).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Problem s nadogradnjom na lolipop.

Pokušao nadogradnju preko LG PC suit-a, telefon spojio ponudio nadogradnju nadogradnja krenula i došla do 50% i samo se prekinula. Nakon toga PC suit više nije htio prepoznati telefon. Nakon neka 3 sata ponovo priključio telefon suit ga prepoznao i ponovo započeo nadogradnju došlo do 25%, prestao download ali nije ništa pc suit izbacio samo stoji i stoji tako čekao pola sata i sam otkazao nadogradnju. Jel ima tko kavih ideja što bi trebao napravili ili da pokušam još jednom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 8:16 (sasa.sb11).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: LG G2 tema
sasa.sb11 kaže...

Problem s nadogradnjom na lolipop.

Pokušao nadogradnju preko LG PC suit-a, telefon spojio ponudio nadogradnju nadogradnja krenula i došla do 50% i samo se prekinula. Nakon toga PC suit više nije htio prepoznati telefon. Nakon neka 3 sata ponovo priključio telefon suit ga prepoznao i ponovo započeo nadogradnju došlo do 25%, prestao download ali nije ništa pc suit izbacio samo stoji i stoji tako čekao pola sata i sam otkazao nadogradnju. Jel ima tko kavih ideja što bi trebao napravili ili da pokušam još jednom.

Pogledaj na prošloj stranici moj zadnji post. Imaš tamo onaj prvi link za flashanje KDZ-a, pa ga tako flashaj. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
12 godina
LG G2 tema

Izašle verzije bez bloatwarea za 16 i 32gb

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 9:44 (pc_fan005).

0 0 hvala 1
17 godina

Jel ima netko rješenje da postavim alarm pod priority odnosno da zvoni, iako sam postavio sound profile na do not disturb?

I još nešto, ne dobivam notifikaciju putem LED-a, ako sam dobio mail, whatsapp itd.. a u postavkama baš nema puno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 10:50 (misho_hrnjak).
16 godina
misho_hrnjak kaže...

I još nešto, ne dobivam notifikaciju putem LED-a, ako sam dobio mail, whatsapp itd.. a u postavkama baš nema puno.

ima ti pod postavkama - zaslon- obavijesno LED svjetlo ..... tu namistas led obavjest

FC Barcelona
17 godina
pc_fan005 kaže...

Izašle verzije bez bloatwarea za 16 i 32gb

A što se smatra pod bloatware jer recimo daljinski to nije... Dali je daljinski ostao iste kvalitete kao na G2?

10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Moze li netko potvrditi da je dosla nadogradnja za tele2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

samo VIP

edit. vidim sad na mob.hr da neki vele i da je tele pustio, no ne vidim na svom uređaju update nikakav (ni OTA ni PC Suit).

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 11:48 (lllnuclearlll).
17 godina
MOgY kaže...
misho_hrnjak kaže...

ima ti pod postavkama - zaslon- obavijesno LED svjetlo ..... tu namistas led obavjest

Siguran si da ti rade notifikacije npr za gmail ili tako nešto? Možeš screenshootati? Meni ne radi, tu sam i postavljao. 

13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Di se pogleda koja je regija uređaja? 

Ja sam kupio otključanog u Sancta Domenici 16 gb...

0 0 hvala 0
16 godina
misho_hrnjak kaže...
MOgY kaže...
misho_hrnjak kaže...

Siguran si da ti rade notifikacije npr za gmail ili tako nešto? Možeš screenshootati? Meni ne radi, tu sam i postavljao. 

meni radi sve normalno....a kako da ti led screenshootam?!?!?

FC Barcelona
17 godina
MOgY kaže...
misho_hrnjak kaže...
MOgY kaže...
misho_hrnjak kaže...

meni radi sve normalno....a kako da ti led screenshootam?!?!?

mislio sam na tvoje postavke

11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Moj uređaj je kupljen otključan u Svijetu Medija. Kada ja mogu oćekivati update ? T-mobile je kartica unutra, ali zar ne ide preko serijskih borojeva itd. 

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Mislim da prvo operateri dobiju. Tako da tjedan,dva. Itd :)

ja

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

tele2 pustio :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 13:06 (Srkee).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Kako ja nemam? Jesi kupio mob u tele2 ili samo koristis tele2? Jer zadnja verzija bi ti trebala biti 20h a ne 20b kako pise na screenshot-u.

13 godina
LG G2 tema

Sigurni tele2 dobio?

ja

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

kupio u tele2

meni je zadnja 20b jer nisam updateao, nisam imao razloga sve je radilo svaršeno

zavrsio sam update i izbacuje con.google.telephony i neam signala -> lupio master reset pa budemo vidjeli - > SVE RADI NAKON RESETA

iako neznam zasto mi dolje pise rooted, nisam rootao telefon

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 13:42 (Srkee).

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Jel radi Render na ovom stocku?Mislim na kernel

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 13:51 (jozagloza123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Ne radi. Nemoj ne-stock kernele flashati na stock. Ni obrnuto.

ja

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
LG G2 tema

A koji bi mi ti recimo preporucio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Stavljen Lollipop (vip, prije 220d), zasad jako zadovoljan, nadam se da me neće mučit baterija jer je na 220d mogla pun racku i još toliko 
Zanima me, da li je potreban factory reset da bi mob "bolje" funkcionirao? Sad mi je dosta zahebano to prebacivat s jednog moba na drugi pa samo želim znat jel factory reset baš baš baš potreban?

EUNE: RayzCRO
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 16:34 (Rayz00).

0 0 hvala 0
12 godina
LG G2 tema

Nemogu nikako telefon spojiti na lg pc suite, instalirani su usb driveri i sam program, pokusao klikati sve nacine spajanje, napravljena deinstalacija, restart racunala i mobitela i dalje ne spaja. Ima netko prijedlog? Sto mi je ciniti?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Evo i ja sam dobio lizalicu. Mobitel otkljucan na sve mreze.

Zasada odlicno 

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)

0 0 hvala 0
13 godina
Rayz00 kaže...

Stavljen Lollipop (vip, prije 220d), zasad jako zadovoljan, nadam se da me neće mučit baterija jer je na 220d mogla pun racku i jo toliko 
Zanima me, da li je potreban factory reset da bi mob "bolje" funkcijonirao? Sad mi je dosta zahebano to prebacivat s jednog moba na drugi pa samo želim znat jel factory reses baš baš baš potreban?

Meni je bacao neka 4 force closea tako da sam morao odraditi reset, a svakako je bolje da se poravna

14 godina
LG G2 tema

Stavio i ja jučer Lolipop. Vip verzija je mob, ali naknadno otključan na sve mreže. Pošto je bio star tek par tjedana odradio sam i factory reset jer nije bilo puno toga za prebacivanje. Nagnjavio sam se malo sa restoranjem backupa taskera, ali sad sve radi. Što se samog doživljaja tiče, možda je malčice brže od 4.4, ali već je sve i onda letjelo bez frke. Onako na prvu, možda će baterija trajati i ponešto duže.

Smeta me što više ne mogu uključiti 3G putem widgeta nego me widget baca u settings gdje onda manualno uključim. HD widgets koristim. Da li je svima tako ili je problem u widgetu?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice