LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.086.952
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Evo mene nazad..

Znaci ostavio sam mobitel jutros u pola dva na punjacu i probudio se u 8 pri tom da je radio svirao.Mobitel je tek bio napunjen 87 posto.Mijerio sam koliko mu treba da se napuni za jedan posto i treba mu cijelih 6 minuta :O

Racunam ovako,kad idem ujutro u skolu dignen se oko 7:20 stavik ga puniti i za pola sata napuni se oko 40 posto.Sada za pola sata 5 posto :O

Mozda san gore pretjerao,ali primjetio sam da se mob do saba nije grije toliko,garantujem da temperatura bude i po 60 stupnjeva Celsijusevih.Nista,odem sutra u Sithonis pa

reklamiran jer je kod nas Sveti Martin,dan grada i nista ne radi.

Edit:Zaboravio sam napomeniti da za 5 minuta mi lagano odu 2 posto sto je rigorozno..Mora da nesto ne valja.U biti to se pocelo desavati jucer,a prije neki dan sam stavio novu verziju firmwera.Dok sam sada ovo pisao otislo mi 5 posto baterije..

Javim vam se sutra kad odjesem ga na reklamaciju.Lp

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 9:16 (drakula789).
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G2 tema

Na stock ROM-u ipak Sony dolazi sa najmanje bloata, ali ostalo sve stoji

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Spremam se za kupovinu novog mobitela. Mislim se između LG G2 i LG G3 s mini. Nisam vidio da ima negdje tema za LG G3 s mini. Koji od ova dva bi bio bio bolji izbor? Jedna od bitnih stavki mi je kamera. Vidim da im je cijena približno ista.

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Ja bi radije pucao na nesto sto nije mini. Koliko mi se cini lg ne namjerava nadogradjivati minije.

ja

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Nikad nemojte samo uzimati te minije kompanije ih tretiraju kao poluproizvode. 

Meni karijera sa G2 zavrsava uskoro, iduci tjedan bi mi trebao stici Oneplus One. Inace sve rijeci hvale za LG, ali eto idemo malo na nesto novo probati. 

0 0 hvala 0
15 godina
Re: LG G2 tema
drakula789 kaže...

Evo mene nazad..

Znaci ostavio sam mobitel jutros u pola dva na punjacu i probudio se u 8 pri tom da je radio svirao.Mobitel je tek bio napunjen 87 posto.Mijerio sam koliko mu treba da se napuni za jedan posto i treba mu cijelih 6 minuta :O

Racunam ovako,kad idem ujutro u skolu dignen se oko 7:20 stavik ga puniti i za pola sata napuni se oko 40 posto.Sada za pola sata 5 posto :O

Mozda san gore pretjerao,ali primjetio sam da se mob do saba nije grije toliko,garantujem da temperatura bude i po 60 stupnjeva Celsijusevih.Nista,odem sutra u Sithonis pa

reklamiran jer je kod nas Sveti Martin,dan grada i nista ne radi.

Edit:Zaboravio sam napomeniti da za 5 minuta mi lagano odu 2 posto sto je rigorozno..Mora da nesto ne valja.U biti to se pocelo desavati jucer,a prije neki dan sam stavio novu verziju firmwera.Dok sam sada ovo pisao otislo mi 5 posto baterije..

Javim vam se sutra kad odjesem ga na reklamaciju.Lp

Probaj sa tvorničkim resetom. Napravi backup.

14 godina
LG G2 tema

Moze netko pokrpat onaj prvi post sa linkom koji radi? I gdje sad da skinem taj root folder :/

Edit: Htio sam ga rootat pa ne radi link, ne znam dali taj uopce radi na 20g

Pare nisu problem , para se nema ! :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 23:39 (glazZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
glazZ kaže...

Moze netko pokrpat onaj prvi post sa linkom koji radi? I gdje sad da skinem taj root folder :/

Edit: Htio sam ga rootat pa ne radi link, ne znam dali taj uopce radi na 20g

Evo

Sve imas u zadnjem postu.

ja
14 godina
LG G2 tema

Hvala!

Evo rjesio to i instalirao cloudy 2.1 i probam uci u recovery sa vol down+power pa vol down i up ali nece :/

Edit: Dali se to meni cini ili je zvuk razgovora nekako losiji na cloudy romu nego na stocku :/

Pare nisu problem , para se nema ! :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 11:58 (glazZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Tako se i meni čini, zato sam nazad na stock-u.
Luc
16 godina
LG G2 tema

Kakva vam je baterija na CloudyG3 (ne samo 2.1, nego opcenito)? Meni je svaki put kad sam flashao G3 bila puno losija od stocka.

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Godra kaže...

Kakva vam je baterija na CloudyG3 (ne samo 2.1, nego opcenito)? Meni je svaki put kad sam flashao G3 bila puno losija od stocka.

Ja vozim na Cloudy G3 1.3 .

Baterija mi se cini odlicna - 4,5 sati teskog rada {#}.

12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Da li je dovoljno memorije 16GB, i koliko je korisniku dostupno.

S obzirom, da ne volim one velike igre koje zauzimaju i preko 1 GB, uglavnom nesto sitno uvijek imam igara, nesto malo vise aplikacija, trenutno na tabletu koristim ne vise od 15 aplikacija zajedno sa igrama, da li ce mi biti dovoljno 16GB memorije.

Kako slike i video klipovi zauzimaju, s obzirom na velicinu slika i Full HD video zapisa, da li se to brzo napuni memorija.

32GB model mi je malo previse za moj budzet, ionako dok kupim foliju za display, pa flip cover, bilo bi mi previse.

Uglavnom 16GB model 550KM, a 32 GB 610KM.

Ionako od sebe moram nesto malo dodati novca bilo da uzmem 16GB, ili nesto vise ako uzmem 32GB..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MrRango kaže...

S obzirom, da ne volim one velike igre koje zauzimaju i preko 1 GB, uglavnom nesto sitno uvijek imam igara, nesto malo vise aplikacija, trenutno na tabletu koristim ne vise od 15 aplikacija zajedno sa igrama, da li ce mi biti dovoljno 16GB memorije.

Kako slike i video klipovi zauzimaju, s obzirom na velicinu slika i Full HD video zapisa, da li se to brzo napuni memorija.

32GB model mi je malo previse za moj budzet, ionako dok kupim foliju za display, pa flip cover, bilo bi mi previse.

Ionako od sebe moram nesto malo dodati novca bilo da uzmem 16GB, ili nesto vise ako uzmem 32GB..

Meni je dovoljno.

Dostupno je 10 GB. 

Imam više od 100 aplikacija i igara, hrpu fotki i glazbe.

Ne snimam video, pa ne bih znao koliko ga stane u tih 10 GB.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
12 godina
neaktivan

Da li je moguce neke od predinstaliranih aplikacija ukloniti.

Ne volim kad mi bespotrebno zauzimaju prosotor, a nicemu mi ne sluze??

13 godina
neaktivan
MrRango kaže...

Gledaj,meni je malo i da mogu zamijenio bi ga za jacu verziju,ali je telefon na pretplati

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
10 godina
neaktivan
MrRango kaže...

Da li je moguce neke od predinstaliranih aplikacija ukloniti.

Ne volim kad mi bespotrebno zauzimaju prosotor, a nicemu mi ne sluze??

NAkon rootanja je moguće. {#}

11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ja ludim zadnjih mjesec, dva sa ovim mobitelom. Nikad nisam imao veći love/hate odnos sa uređajem. Mobitel je zvijer i baterija je bila zvijer. Nekad. Prije sam znao da mi drži 3 dana, jednom čak i 4, preko 4-5h sati da ekran radi.

Sada...preko noći mi ode nekih 35% baterije. Prije pamtim da sam znao leći sa 100% i probuditi se sa 100%(to je sigurno neki bug ali poanta je mobitel je bio u deep sleep).

BBS, GSAM kažu da je bio u deep sleep 95%. Nikakvih očitih wakelocka nema. Ali uvijek android OS i Kernel se pojavljuju pri vrhu..oko 25%. Ali ponavljam, deep sleep ko fol radi. Napravio sam i thread na XDA ali tamo je valjda svima muka od takvih threadova. Kužim to, ali fakat nisam neki noob, unlockao sam bootloadere prije sto godina, čak i compileo rom-ove iz sourca, i više manje kužim Android ko Power User...ali ovdje sam na izmaku snaga.

Probao sam 20D, 20G, Cloudystock, sve CM romove. Apsolutno sve. Nikakav Google Now, Google+, Facebook, itd. instaliran, ništa od bloata. Greenify za Google Maps i sve druge ne-primarne aplikacije, Location isključen... Uvijek ista stvar. Šta je najgore, brijem da mi baterija može izdržati opet 4h SOT(znači uzmem mobitel i prčkam neprekidno), ali standby time je koma. Samo jede i jede. U GSAM mi se pod Android System jedino činilo sumnjivo "Sensor Time Used" koji je bio nekih 1.5h od ukupno 8h dok sam ćorio. Ne znam kakve je on to senzore koristio dok sam ja spavao, ali eto...

Sada sam vratio VIP-ov 20D i nisam ništa instalirao osim whatsapp-a. Ako stvar ne bude šljakala ne gine mi Agram Servis i sto dana bez mobitela.

0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

ja vrtim odkad je dosao 220D na Vip, prezadovoljan, mob je jako brz, stabilan, baterija brutalna i apsolutno nemam nikakvih nakana rootat i stavljat nes custom na njega. Stvarno nema potrebe :)

Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ja također, vrtim 220D na Vipu i baterija traje i traje. Sa kuhanim romovima nemam bogznakakve uspjehe, uvijek neki bug, zagrijavanje, trošenje baterije. Na 220D hladan ko led.

4 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

ja sam stavil 20g stock

zadovoljan.. zasad samo čekam LL

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Tko hoce malo aosp lollipop probati ima na xda u d802 subforumu

ja

0 0 hvala 0
15 godina
bender_007 kaže...

Tko hoce malo aosp lollipop probati ima na xda u d802 subforumu

Jesi ga probao/testirao?

Imagine all the things we could accomplish if we could all stop being d***s for like, 5 minutes
13 godina
LG G2 tema

Jesam :)

znaci bugova ima puno, rusi se tu i tamo.

Brzina, brzina, brzina..fluidnost :)

ljepsi od g3 - lollipopa. Meni se g3 lollipop bas ubijeno cini.

Probaj, napravi backup. Ja sam se odmah vratio na stock, imam backup.

Sve one animacije, novo sucelje, novi switcher..

ja

1 0 hvala 2
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

I ja vidim taj novi firmware. Na poslu sam,  pa ne mogu sada update uraditi. Zna li neko o čemu se tačno radi?

0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

Ja sam instalirao 20H, vidit cemo dali ce se sta promjeniti po pitanju baterije.

its summer in here...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

takodje,ko je ubacio 20h verziju neka napise dojmove o bateriji,kameri

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Baterija je predobra :O