Zamjena napajanja

poruka: 32
|
čitano: 3.809
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Zamjena napajanja

ovaj moj corsair cx430w v2 cviči dosta, moze ovo napajanje kao zamjena http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=052740&id_artikl=052.740.032 

Napajanje 650W, LC POWER Silent Giant GREEN POWER LC6650GP3 V2.3, 140mm vent.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zamjena napajanja

može odlično je

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zamjena napajanja

Jel ti ovo koje imaš ispravno? Jer ako je ispravno, čemu kupovati novo. Ja isto imam CX430 i cviči, to je normalno kod napajanja.

Ja pomognem, ti stisneš hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
Zamjena napajanja

nije to normalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Zamjena napajanja

hvala (dali je kompatibilan tj. istih dimenzija kao navedeni corsair?) , vidim da imas katanu 3, kako te služi?

13 godina
neaktivan

pa ispravno je, samo što je mene strah za ostale komponente, a rečeno je da to napajanje nije bajno, ali sluzi svrsi

16 godina
Zamjena napajanja

imam coolermastera i toga lc powera,odlična napajanja za malo novaca

ako ti je pod garancijom mijenjaj ga

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 13:12 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dery kaže...

eh ako mi to uzmu pod garanciju :/

15 godina
neaktivan
maxy440 kaže...

ovaj moj corsair cx430w v2 cviči dosta, moze ovo napajanje kao zamjena http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=052740&id_artikl=052.740.032 

Imam ti ja to napajanje i odlično je.
Dosta jače od tog Corsaira i tiho u radu.
Moja ti je preporuka da ga uzmeš :)

16 godina
neaktivan
dery kaže...

nije to normalno

Ovisi koliko je glasno to cvičanje. Naravno da treba mijenjati napajanje ak se baš jako čuje, ali kod mene recimo se čuje jedino kad je komp ugašen, i to dosta tiho.

Ja pomognem, ti stisneš hvala.
13 godina
neaktivan
kikicacool kaže...
dery kaže...

nije to normalno

Ovisi koliko je glasno to cvičanje. Naravno da treba mijenjati napajanje ak se baš jako čuje, ali kod mene recimo se čuje jedino kad je komp ugašen, i to dosta tiho.

e tako i meni... u radu ništa (vjerovatno isto samo nečujem od susovog stock kulera), a kada ga zgasim onda dosta cviči, pa ga znam isključiti skroz, tj sklopku na letvi

16 godina
maxy440 kaže...

moraju jer je to moguči kvar,reci neka ga stave sebi ako je po njima ispravno ali neka tebi daju toga "bezveznog" lc powera

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 13:20 (dery).
13 godina
neaktivan
dery kaže...
maxy440 kaže...
dery kaže...

moraju jer je to moguči kvar,reci neka ga stave sebi ako je po njima ispravno ali neka tebi daju toga "bezveznog" lc powera

još bi bilo najbolje kada bi mi mijenjali za lc-a uz moju nadoplatu nekih 150 kn

13 godina
neaktivan

to se cuje zavojnica  koja se odljepila,to su SMPS napajanja koja rade na visokoj frekvi i dogodi se da se otkelji i onda zuji...nece krepat,ali je iritantno...

otkup neispravne elektronike
13 godina
neaktivan
starsam kaže...

to se cuje zavojnica  koja se odljepila,to su SMPS napajanja koja rade na visokoj frekvi i dogodi se da se otkelji i onda zuji...nece krepat,ali je iritantno...

jel se to može "provući" pod garanciju? jel bilo takvih problema sa navedenim lc powerom???

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 13:22 (maxy440).
16 godina
Zamjena napajanja

zašto tolika nadoplata kad je razlika cijene 80kn,zovi i opiši kvar te šta ti je činit dalje                                                            sa lc powerom nema toga

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 13:25 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maxy440 kaže...
starsam kaže...

jel se to može "provući" pod garanciju? jel bilo takvih problema sa navedenim lc powerom???

To zujanje ti neće proć ako je samo zbog zvuka.
Ako zbog toga napajanje ne prolazi test , onda se vrši zamjena napajanja.

Sa LC Powerom nema takvih problema, znam još 5-6 korisnika tog LC Powera i nitko nema problema s njim.

13 godina
neaktivan
dery kaže...

zašto tolika nadoplata kad je razlika cijene 80kn,zovi i opiši kvar te šta ti je činit dalje                                                            sa lc powerom nema toga

da još navedem da je kupljen u adm-u u sklopu cijele konfiguracije (ne samo napajanje)... jel neko ima iskustva sa reklamacijom kod njih?

15 godina
neaktivan
maxy440 kaže...
dery kaže...

da još navedem da je kupljen u adm-u u sklopu cijele konfiguracije (ne samo napajanje)... jel neko ima iskustva sa reklamacijom kod njih?

Ne bi smjeli radit probleme pri reklamaciji , dosad nisam čuo da su ikome radili probleme.
Može se zakomplicirat ako im uvoznik nešto zezne, jer na kraju krajeva - ovise o uvozniku, on im diktira kako i što .

16 godina
Zamjena napajanja

zovi adm ili pođi do njih pa vidi šta dalje,ako kažu da je pištanje normalno onda reci da vjerovatno njihov pc u trgovini i kući pišti kad to tako kažu te da bi volija to doći posluhnuti

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ma reci da ti smeta zvuk i da ga nemozes podnijeti i nek ti daju drugo napajanje! ti si kupac i ti si u pravu! postavi se malo za sebe!

otkup neispravne elektronike
15 godina
neaktivan
starsam kaže...

ma reci da ti smeta zvuk i da ga nemozes podnijeti i nek ti daju drugo napajanje! ti si kupac i ti si u pravu! postavi se malo za sebe!

Da, ali kažem ti - bilo je tako prijava reklamacija u Linksa/ADM-a i naravno da su odbili jer bi testirali napajanje preko OCCT-a i napajanje bi prošlo test te je po njima ispravno.

16 godina
Zamjena napajanja

kad ne bi meni htjeli zamjenit,ja bi se sam poslužija odabara nešto iz izloga i put pod noge

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dery kaže...

kad ne bi meni htjeli zamjenit,ja bi se sam poslužija odabara nešto iz izloga i put pod noge

Hahah , riskiraj :)

13 godina
neaktivan
Zamjena napajanja

hoće li lc stati u cooler master elite 310?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
maxy440 kaže...

hoće li lc stati u cooler master elite 310?

Da, stati ce !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
maxy440 kaže...

Uzmi toga, ali u Portio Informatici gdje je 100Kn  jeftiniji.

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
15 godina
neaktivan
hoce
15 godina
maxy440 kaže...

Napisi ovdje ostale komponente jer to napajanje je odlicno.Pogotovo ta "v2" verzija koju je Corsair izbacio nakon sto prva verzija nije bila bajna.

14 godina
neaktivan
Zamjena napajanja

evo da se malo ukljucim,posto i moje napajanje cvici

kod mene se radi o CX600,a posto mi komp stoji na stolu to je dosta iritantno

ima li neki lijek? dal to spada pod nevaljalu garanciju ili jednostavno da prodam i uzmem neku tisu varijantu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice