Xigmatek pantheon

poruka: 6
|
čitano: 1.976
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Xigmatek pantheon

pozdrav! prije par dana sam bio i trgovini kompjuterskom opremom i registriro ovo kućište pa me interesuje mišljenje malo stručniji ljudi isplatili  se to uzet vrijedil te novce !?   http://www.xigmatek.com/product.php?productid=110

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xigmatek pantheon

Koje novce?

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xigmatek pantheon

780kn...prema slikama što vidim..mislim da vrijedi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xigmatek pantheon

Meni isto izgleda odlično, mislim ga uzet samo me zanima jel bučno kad se sve spoji ili je tiho kao npr. antecova kućišta??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xigmatek pantheon

pozdrav! evo ja ga imam od veljače i prezadovoljan sam a i nije tako bučno podnošljivo.solidno je opisano u zadnjem bagu.  imaš ovdje u oglasu lik prodaje novo za 500kuna

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Xigmatek pantheon

Kućište je OK, ima nekih propusta ali je finog dizajna, prostrano, cable management je lako i efikasno izvediv, dosta mjesta za ventilatore, dobije se s njim tri komada i to dosta tiha (pogotovo ovaj najveći). Na žalost, "komercijalna" elektronika više ne poštuje nikakve standarde i ne treba očekivati kvalitetu od azijskog smeća.

Ja sam imao problema sa regulatorom napona za ventilatore (IZGORIO!), gore su tranzistori bez hladnjaka u nekakvom jeftinom sklopu, tako da se razlika napona disipira na njima. To sam skužio nakon par dana blinkanja ventilatora (ledice su spojene na isti napon kao i vent). Na kraju je sve crklo, toliko se grijalo da se dio plastike oko regulatora RASTOPIO, zajedno sa jedim potenciometrom. Promijenio sam tranzistore (imao par ekvivalentnih u kutiji doma) i spojio sve skupa na 7V. Također, nisam dobio kabel za audio panel!

Nakon svega, ipak bih preporučio kućište, ali OBAVEZNO spojite ventilatore na 7 volti! To je još uvijek dovoljno za hlađenje a garantira da neće biti požara...

s.f. - s.n.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice