XFX 550W problem ,novo napajanje?

poruka: 6
|
čitano: 1.904
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Pozdrav imam problem sa svojim XFX 550W napajanjem, napajanje je kupljeno 6.3.2012g u Linksu i ima garanciju 24 mjeseca. prije 3 dana pojavio se jedan problem, TJ ovo

,nekako sam uspio zaustaviti ventilator na napajanju ali buka nije prestala,znaci da nije ventilator nego nešto drugo u napajanju. mislim ga sljedeci tjedan nositi na reklamaciju pa me zanima dali cu morati cekati da ga poprave ili cu dobiti novo? dali netko ima iskustva sa tim?

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 18:44 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Dali je ikako moguce da mi isti dan dadu novo napajanje,jer mi je PC neophodan za rad

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam imao identični problem sa istim napajanjem. Poslao u ADM na reklamaciju i ljudi mi zamjenili isti dan (dobio sam potpuno novo napajanje).

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

imam isti problem sa ovim napajanjem. krenulo prije 2-3 dana. do sada 2 puta. jel netko možda zna nešto više o ovome, u čemu je problem ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: XFX 550W problem ,novo napajanje?

Moze svasta biti , cak i da znas sto mu je , nesmijes ga otvarat zbog riskiranja jamstva ! Zato se ne zamaraj s tim i reklamiraj ga!

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
Re: XFX 550W problem ,novo napajanje?

ma najviše me muči šta mogu ostati 10-ak dana bez napajanja i na kraju mi ga mogu vratiti nazad u istom stanju. plus nije mi baš zgodno to slati poštom u Zg.

ufff, najbolje je ne kupovati ništa :(

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice