Thermaltake V3 - top ventilator

poruka: 7
|
čitano: 1.219
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Posjedujem gore navedeno kućište i razmišljam o kupovini potenciometra za ventilatore i ugradnji još par dodatnih (120mm) ventilatora. Zanima me ima li netko iskustva s ovim kućištem, jer sam na netu naišao na dosta ljudi koji govore da je veliki problem instalacija ventilatora na gornji dio kućišta zbog položaja matične ploče. Stoga me zanima jel netko imao ovakvih iskustava i koji bi ventilator preporučio, tj. s kojim ventilatorom ne bi trebalo biti problema kod instalacije (da se ne zaletim i ne kupim neki koji neće štimati).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ocito da 120mm nemoze stati iako bi trebao, solucija ti je ili manji ventilatori, ili montiraj izvana na case.

Ili pokusati sa 120x120x20mm ako nades negdje.

Što hladnije to bolje :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Thermaltake V3 - top ventilator

hvala na odgovoru, razmotriću ovu soluciju postavljanja izvana, samo moram vidjeti kakav će onda raspored kablova biti, i ne znam koliko gubim na ispuhu ako ventilator nije unutar kućišta. (možda glupo pitanje sorry).

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 12:15 (7boky7).
12 godina
neaktivan

Negubis nista na ispuhu jer ventilator sjeda uz kuciste tako da je ista stvar.

a kablove mozes provuci kroz rupe od te zastitne mreze ali moras vaditi pinove jer rupe nisu dovoljno velike.

Ili probusiti dvije vece rupe ili prosiriti 2 manje da budu jedna rupa pa kroz nju provuci kablove.

P.S. Nijedno pitanje nije glupo. Glupo je nepitati ;)

Što hladnije to bolje :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 14:18 (Praedator).
15 godina
neaktivan

jbt ove slim nisam ni vidio...hvala puno......pa kad poludim uzmem komp i pravac links i kažem: kolega daj ventić koji tu mogu ugurati hehehe.

15 godina
neaktivan

Imam dosta iskustva s tim kučištem i kažem ti da griješiš kad pretpostavljaš da na gornje otvore idu ventilatori.

Naime V3 je kompaktno kučište za dobra gamer računala. Thermaltake razmišlja dosta o kranjim korisnicima pa tako i o overclockerima.

Gornji otvori  namjenjeni su za All-In-One vodena hlađenja od Thermaltake-a koja su kod nas vrlo teško nabavljiva iako su vani jeftina varijanta u odnosu na neki bolji Cooler.

Ukoliko imaš Cooler kao Mugen ventilatori definitivno nisu opcija.

Ako odeš na stranice Thermaltake-a možeš naći slike kučišta u kojima je na taj način implementirano vodeno hlađenje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice