Savjet oko ventova za kuciste

poruka: 6
|
čitano: 1.089
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Evo imam par pitanja: prvo , kupujem cm 690 2 advanced za novu konfu , zanima me koliko se ventova dobije u kucistu , ako sam dobro vidio jedan na prednjoj strani , jedan na zadnjoj i jeda na vrhu , jesam li u pravu , e sad , ja bi htio da imam 2 za ispuh na vrhu i 2 za intake na dnu , jedan na bocnoj stranici da hladi grafu i taj jedan koji dobijem da ostane napred, na vrh i na ddno idu 140mm , dakle 3 ili 4 komada jer mislim da se jedan vec dobije , nesmiju biti preskupi , oko 50-70kn , najvazniji faktor mi je kolicina zraka koji prolazi kroz njih tj static presure ili tako nesto , nije me briga za buku , cuo sam da su scythe slipstream najbolji za tu cijenu , 2. sto me zanima me dali ti ventovi postoje u narancastoj led boji , ako ih nema uzet cu sve crne pa neka nista ne svijetli a ako ima , koje mi 140 mm narancaste preporucate , opet mi buka nije vazna, i zadnja stvar koja me zanima je dali se bilo koji vent moze zavidati s obe strane tj dali moram kupiti exaust fan i intake fan posebno ili se svaki vent moze koristit na bilo kojoj strani , ja bih ona 2 venta koja dobijem ( jedan na gornjoj stranici a jedan na zadnjoj stranici) oba stavio dole a gore kupio 2 slipstreama , dali se to moze te dali mi preporucate pomicanje venta za zadnje stranice , zalman cnps10x hladnjak ce biti okrenut prema gore tj vruci zrak ce ispuhivati u vent na gornoj stranici a ne prema zadnjoj stranici.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 12:43 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

nema tu puno savjeta  danas u trgovinama ima ventova svakakvih boja modela i dezena to ti sam izaberi koji ti više paše

a što se tiče upuhivanja ili ispuhivanja zraka  to mogu svi venti samo na njegovom boku pogledaj ima strelica koja označava smjer vrtnje i protoka zraka

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

a cekaj jel znas koliko se ventov dobije u cm 2 , dali se onaj vent sa zadnje stranice moze staviti dole a onaj jedan koji se dobije na gornjoj stanici staviti dole , a gore bi ja kupio  neka 2 venta , na bocnoj stranici bi takoder kupio neki vent.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

a tko uopce prodaje led ventove u boji , vidim da coolermaster ima , tko jos ima , recimo da bi uzeo 3 led zelena od 140 mm za cm 690 2 , koje da uzmem ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Savjet oko ventova za kuciste
athlon64 kaže...

a tko uopce prodaje led ventove u boji , vidim da coolermaster ima , tko jos ima , recimo da bi uzeo 3 led zelena od 140 mm za cm 690 2 , koje da uzmem ?

ah led vetova ima di očeš 140mm moš stavit  na pod i strop a naprid i nazad pašu samo 120mm

orginal dobiješ jedan  s ledicama naprid i dva unutra  bez ledica svi 120 mm

15 godina
RE: Savjet oko ventova za kuciste

E onda cu ovako , taj plavi ostaje napred , ova 2 koja dobijem cu stavit na pod a gore cu kupit 2 led zelena od 140 , i mozda na bocnoj stanici jedan da upuhuje , koje mi led zelene ventove savjetujete da kupim?  jeli pametno da na zadnjoj stranici nema niakvog venta jer vidim da ga svi imaju nazad, smatram da s  obzirom da na vrhu imam 2 da je to dovoljno za ispuh .Dakle sve ventove koje budem uzimao crne ce bit scythe slipstream a koje led zelene da uzmem , dali postoje zeleni slipstream?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice