jucer sam kompijuter(windows 7) prenjeo u drugu sobu i spojio sam sve potrebne kablove.i stavio sam produzin kabal da bi mogao prikljucit monitor i kuciste. kad sam prikljuci ostalo je jos da ustekam produzni kabal u uticnicu.
kad sam primako utikac do uticnice nesto je puklo brzo sam vratio utikac prema sebi.nakon toga pomislio sam da je do produznog kabla .promijenuo sam produzni kabal i kreno da ukljucim u utičnicu al je opet nesto puklo onda sam skonto da nije uredu utičnica.ustekao sam kabal u drudu uticnicu i nije nista bilo.upalio sam kompijuter i sve je radilo kako treba.nakon 3 sata rada na racunaru ugasio sam racunar i istekao kabal iz uticnice.i izasao sam iz sobe sestri mi je trebao racunar i oona je ustekala kabal u tu uticnicu i kako je ustekala nesto je puklo u kucistu tako su svi osiguraci u kuci pali.podigao sam osigurace i ustekao u drugu uticnicu monitor radi .ali kuciste nema nikakvog signala.ima na kucistu jedno dugme kao za palit i gasit.ono mi je uvjek upaljeno.eeeee sad me zanima znali iko o cemu je rjec..koliko me moze kostat.da li to ja mogu sam popravit imali iko da mu se nesto ovako slicno desilo ii molim odgovore :D

. Uredi malo post jer ovo bog ne može razumit
Barem ne za ovaj problem, zaje...