Razlika u par CM690-ke

poruka: 7
|
čitano: 1.183
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Razlika u par CM690-ke

Koja je razlika  u tih par verzija Cm690-ki?

Pure,RC,Advanced I i II?

Znam da Pure ima bocnu stranicu prozirnu i crn je totalka ali ovi drugi u cemu je razlika? Vise ventova? Tisina ili?

Ponajvise htio bi kupit kuciste neko od tih Cm690 ali da ima dost ventova i da je tiho da ga ne cujem i posebno,hladan.

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Razlika u par CM690-ke

google?

BFBC2... Punim sačmom
16 godina
agent_00klc kaže...

google?

Bolje kad mi neko laicki kaze,googlat mi se bas i neda jer sam ljen ovih dana al sta ces.Nek neko odgovori i preporuci neko kuciste od tih.

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
agent_00klc kaže...

google?

Bolje kad mi neko laicki kaze,googlat mi se bas i neda jer sam ljen ovih dana al sta ces.Nek neko odgovori i preporuci neko kuciste od tih.

ADV II je najnovije, ima par mjesta za ventove vise, na vrhu ima utor za HDD, razmaknuti utori za USB i tako... PURE je cili crni u odnosu na obicni, a ADV I uopce neznan da postoji.(osim ako je to obicni 690)

16 godina
Mitsuoka kaže...
Fake_Alert kaže...
agent_00klc kaže...

google?

ADV II je najnovije, ima par mjesta za ventove vise, na vrhu ima utor za HDD, razmaknuti utori za USB i tako... PURE je cili crni u odnosu na obicni, a ADV I uopce neznan da postoji.(osim ako je to obicni 690)

Hvala,nego nisam vidio bas taj Advanced II u nasim trgovinama,zasto? Sta nemaju ili sta? Kolko dode?

I kakav je taj RC naspram obicnog? Ili su sam naziv drugaciji stavili?

16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Mitsuoka kaže...
Fake_Alert kaže...
agent_00klc kaže...

google?

Hvala,nego nisam vidio bas taj Advanced II u nasim trgovinama,zasto? Sta nemaju ili sta? Kolko dode?

I kakav je taj RC naspram obicnog? Ili su sam naziv drugaciji stavili?

bia je prije par mjeseci, ali kao da je rasprodan EDIT: bio je oko 800kn Mršti se a ovaj RC, ja mislim da je to kao i obicni nisam siguran

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.5.2010 15:56 (Mitsuoka).
17 godina
odjavljen
Razlika u par CM690-ke

razlika CM 690 II Advanced i CM 690 II:

citat s PC Ekspert:

"Iz njih se zgodno smjestio utor sa SATA Power i Data konektorima u kojeg je moguće umetnuti bilo kakav SATA II disk i koristiti ga kao eksterni. Utor je ukošen, a kada nije u upotrebi može ga se zatvoriti plastičnim poklopcem. Čitava je stvar malo nespretno riješena jer poklopac zna zasmetati prilikom postavljanja diska (na sreću može ga se i ukloniti) a kada je zatvoren jako je labav i pri prijenosu kompletnog kućišta se lako otvori. Inače je taj utor uz još držač grafičkih kartica i prostor u unutrašnjosti predviđen za SSD-e karakteristika Advanced modela - obični CM690 II te značajke nema"

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice