Imam ocz gamextreme 600w napajanje....i dosta je bucno jer iz nekog razloga vent vrti na max cijelo vrijeme....stavio bih u njega zalman 120mm (+regulator ) i zanima me dali je netko imao iskustva posto bi ga drzio na manjoj brzini radi tisine dali se moze nesto dogoditi s porastom temperature i dali ce do nje uopce doci....ako je netko radio nesto slicno svaki savjet ce dobro doci....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam i ja isto napajanje.
zanimljivo da se reklamira kao tiho napajanje, a vent uvijek na max, bez obzira.
ne vjerujem da će se toliko pregrijavat, al ćeš izgubit garanciju jer ima naljepnicu da se ne otvara.
ma to napajanje je vrhunsko i nemoze mu nista biti....ima 2 god garancije i on ce 2 god raditi garantirano....mene samo zanima ako je netko imao ovakvo iskustvo da radi toga mu se pocelo pregrijavat ili sl.
i mene to zanima. i ja bi mjenjao vent na svom.
Pogledajte si ako vam ventilator ima zicu zute boje, ako ima onda ne bi mjenjao jer to znaci da ima senzor temperature, pa se vrlo vjerojatno s razlogom vrti na velikim okretajima u sto sumnjam i pretpostavljam da nema senzor. Stoga mozete promjenit ventilator, ali sumnjam da ce te dobiti ista s tim, radje prespojite vent na napajanje preko potenciometra i stvar je ugodno i siugurno rjesena. Kada opteretite komp iz sigurnosnih razloga mozete lako povecat okretaje. Evo, moj savjet
A ja bi na svom corsair TX 650w povećao brzinu okretaja ventilatora!!! Uvijek se jako sporo vrti, a ni na najvećem loadu nedoživljava opterećenje.
A ja bi na svom corsair TX 650w povećao brzinu okretaja ventilatora!!! Uvijek se jako sporo vrti, a ni na najvećem loadu nedoživljava opterećenje.
nema zute zice....ovaj savjet dode na isto ono sto sam i ja rekao....u svakom slucaju garancija ide pa pa....samo me zanima dali ce to promjenit jako temperaturu.....jer po meni nema potrebe da tako puse ko da mu treba...kod corsaira vidis citati sta pise na ventu kako brzo ide tako da....
Moj raptoxx je stalno hladan kao grob (ima 140mm vent i ne vrti se jako brzo niti stvara buku). Ali na napajanju od rezervnog ću kupiti 80mm vent jer paše (mislim na konektor), a grije se ko pakao
nema zute zice....ovaj savjet dode na isto ono sto sam i ja rekao....u svakom slucaju garancija ide pa pa....samo me zanima dali ce to promjenit jako temperaturu.....jer po meni nema potrebe da tako puse ko da mu treba...kod corsaira vidis citati sta pise na ventu kako brzo ide tako da....