pozdrav svima kupio sam novo kuciste lc power jupiter x i napajanje ide dole sve sam spojio ali kratak mi je onaj 4pin kabal sto ide kraj procesora ubez njega upalim komp svi se ventovi vrte ali nema slike na monitoru gdje bi ga mogo kupit taj produzetak ja sam iz sl broda trgovine koje su mi dostupne makromedia i links.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozdrav svima kupio sam novo kuciste lc power jupiter x i napajanje ide dole sve sam spojio ali kratak mi je onaj 4pin kabal sto ide kraj procesora ubez njega upalim komp svi se ventovi vrte ali nema slike na monitoru gdje bi ga mogo kupit taj produzetak ja sam iz sl broda trgovine koje su mi dostupne makromedia i links.
Kupi si 4 pinski molex kabel. Ima ga informatički dučan.
dali bi radio tako
Odi do linksa i kupi produžetak.
Nebi trebao biti skup.
ovaj sto ide sa 4pin na molex to da kupim sad saam izvadio napajanje van da mogu spojit i taj kabal nemogu bez kompa izdrzat
To nije kabel za vent !
To nije kabel za vent !
Ma svejedno isti su i od venta i onaj na matičnoj,u mene su oba spojena na matičnu...
dakle 4 pin ubodem u maticnu a u molex direkt kabel od napajanja molex
dali bi radilo kad bi odsjeko kabel i produzio ga sa kablom iz starog napajanja i samo izoliram zice
dali bi radilo kad bi odsjeko kabel i produzio ga sa kablom iz starog napajanja i samo izoliram zice
Bi.
da nebi bilo boooommmmm 
trebalo bi raditi, kabel ko kabel, samo se pazi da dobro izoliraš.
evo rijesio produzio sam ga i spojio sa spojnicama