Pozdrav, u zadnje vrijeme iz napajanja dopiru čudni zvukovi, i trebam ga odnijeti na servis.
Problem je što će to trajati minimalno tjedan, 2, a ja u to vrijeme neću imati pristup PC-u koji mi treba zbog faksa/posla.
E sad, da ne kupujem bezveze drugo napajanje, pa ga prodajem za 2 tjedna, da li netko možda ima viška napajanje?
Mogu mu ostaviti i polog, ili platiti za posudbu. Ne treba biti ništa posebno jako, pošto mi je grafa trenutno integrirana.
Eto ako se netko javi, unaprijed zahvaljujem.
P.S. na području Zagreba.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pitaj ekipu tamo di ideš nositi na reklamaciju da li imaju koje... lako moguće da imaju nešto
Probat ću, dotad bump.
Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Odakle si?
..Problem je što će to trajati minimalno tjedan, 2, ..
- ? zašto bi trajalo duže od par minuta ili par dana?
Nazoveš ovlašteni servis i dogovoriš. Reklamacija se uvažava ili ne, ako se uvažava tad je izdavanje nove komponente posao od 5minuta. Klasičan servis sve riješi tokom dana ili par dana.
Ako se garancija ne priznaje, kupnja i ugradnja novog napajanja je posao koji obaviš sam za spomenutih pret minuta.
Ostaje samo (nepotrebno) natezanje oko 'cvrčanja' (neobičnih zvukova) napajanja. Moraš bit siguran da se zvuk čuje iz napajanja, možda rastavljenjem.. ako je kompletno računalo pod garancijom tad obično trgovac stavlje svoje naljepnice... moraš nositi njima, ali ih možeš svakodnevno tražiti stanje i rješenje kvara. Nema nikakvog opravdanog razloga za otezanje. Je-nije ispravno, ima -nema zamjensku komponentu ili ponudu drugog rješenja.
Stvar je u tome da sam već kontaktirao zastupnika, i rekli su mi da će se popravak vjerojatno odužiti.
Kvar je vjerojatno mizeran, vjerojatno nešto sa ventilatorom, ali ne želim otvarati napajanje i gubiti garanciju.
Po logici bi trebalo biti gotovo u par dana, ali poznavajući ovu državu, vjerojatno će se odužiti na par tjedana.
-pogrešno. Oni će te zavlačiti ako im to dozvoliš. Nema popravka komponnete. Ako je reklamacije prihvaćena, zamjenjuje se novom komponentom, pa i novom garancijom koja teče od dana zamjene.
-ne svađati se, ali ne biti ameba.. traži svakodnevno stanje, traži radni naglog i traži da ti riješe kvar. Tad možda nešto i promjenimo s poštapalicom ''poznavajući ovu državu'' -jer si sam jednako suodgovoran ako im takvo ponašanje dozvoljavaš. Oni jesu jači od tebe, ali traži..
Odakle si?
Iz Zaprešića.
-pogrešno. Oni će te zavlačiti ako im to dozvoliš. Nema popravka komponnete. Ako je reklamacije prihvaćena, zamjenjuje se novom komponentom, pa i novom garancijom koja teče od dana zamjene.
-ne svađati se, ali ne biti ameba.. traži svakodnevno stanje, traži radni naglog i traži da ti riješe kvar. Tad možda nešto i promjenimo s poštapalicom ''poznavajući ovu državu'' -jer si sam jednako suodgovoran ako im takvo ponašanje dozvoljavaš. Oni jesu jači od tebe, ali traži..
Može, hvala na savjetu.
Valjda će se stvari ubrzati takvim stavom.
Nisam mislio biti skroz anemičan, ali ni previše napadan.
imam ti ja neko no name od 400w za posudit ako zelis napajanje radilo nekih 2-3 mjeseca ali ako slucajno vrisne nisam kriv..
mogu poslat postom ali naravno o tvom trosku..
Otkud si?
zg al mi je zeznuto malo zbog faksa sad nalazit se i slicno ovak bi ti ga poslao pa ako ti se svidi i sve napajanje zadrzis si ga i platis postarinu ako ne mos mi ga vratit a to napravimo kad imamo vremena(tamo iza nove god)..
EDIT:mozemo se jedino nac ak imas auto pa dodjes do maksimira ja ti dam i ti sam produzis..
Maksimir mi je skroz daleko, na koji faks ideš?
kod draskoviceve al nemrem furat napajanje sa sobom..:D