Nzxt Lexa blackline ili Coolermaster HAF 922

poruka: 5
|
čitano: 1.991
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam priliku kupiti jedno od ova dva kučišta i več nekoliko dana kopam recenzije po netu, ali nisam ništa pametniji pa me zanima koje bi vi uzeli i zašto? Hvala unaprijedNamigiva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

HAF bez razmišljanja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja bi uzeo haf 922.

Kao prvo bolje izgleda (subjektivna stvar), prozračniji je i ima 2X 200mm (jedan naprijed i jedan na ''krovu'') ventove i jedan 120mm iza što znači da s

temperaturom u kućištu neće bit problema. Sa strane imaš opciju ugrađivanja još dva 120mm ili jednog većeg venta.

Čini mi se da ima i bolje cable management mogućnosti od nzxt-a. Izvana je mat boja tako da neće bit toliki mamac za otiske prstiju (osobno sam alergičan na to)

kao što bi to bio nzxt.

Jedini minus je možda malo veća razina buke uzrokovana većim brojem otvorenih površina. Ako ti ne mora bit baš grobna tišina u sobi onda to i nije neki problem.

Uostalom, jedan potenciometar rješava takve stvari.

Eto, to su moji razlozi u prilog hafu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2009 11:10 (dax_22).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moram priznati da sam i ja iz početka bez razmišljanja bio za HAF-a,ali su me malo zbunili testovi koji su u večini slučajeva (ne u svim) bili na strani NZXT-a... A što se tiće buke, osobno mi to nije neki problem iako razumijem da nekoga može smetati. još jedno pitanje, kolika je prednost HAF 932 u odnosu na 922 osim što je 400 kn skuplji ( i veči,naravno)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Razlika ti je u tome što su ventilatori veličine 230mm dok su u manjem 200mm i u većem dobiješ i bočni 230mm vent dok ovdje nedobiješ ništa za stavit na bok,tako ti je on spreman čim ga izvadiš iz kutijeSmijehNaravno veći+teži+mali plexi prozorčić na bočnoj stranici.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice