Novo napajanje

poruka: 14
|
čitano: 2.299
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Novo napajanje

Pozdrav svima,novi sam ovdje vidio sam da je ovo dobar forum..Pa imam jedno pitanje:Naime ovako Imam napajanje ATX-2000(P4-350W),I htjeo bi si kupiti novu grafu,riječ je o http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-xfx-amd-radeon-hd-6670-1gb-ddr5-dualdvi-hdmi&option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.712  6670 1gb ddr5

Mislio sam ako može izdržati dok skupim novaca da uzmem neko bolje.Pliz Help!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Novo napajanje

Ako ima neko preporuku grafa i napajanje do 1000 kn.:)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Novo napajanje

ja ti preporučam da uštediš još novaca pa da kupiš neko lc power napajanje i nvidia geforce gts 450 grafičku karticu

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 20:28 (Stjepan54).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Novo napajanje

moglo bi

0 0 hvala 1
14 godina
Re: Novo napajanje
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
protjeran
Novo napajanje

da bi mogao jos usparat 350 kn preporucio bih ti ovu graficku i ovo napajanje pa bi mogao biti miran dulje vrijeme

0 0 hvala 1
14 godina
Stjepan54 kaže...

da bi mogao jos usparat 350 kn preporucio bih ti ovu graficku i ovo napajanje pa bi mogao biti miran dulje vrijeme

Onaj LC ce mu drzati i HD 5770.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 20:43 (zoharbizo).
15 godina
MB2012 kaže...

Pozdrav svima,novi sam ovdje vidio sam da je ovo dobar forum..Pa imam jedno pitanje:Naime ovako Imam napajanje ATX-2000(P4-350W),I htjeo bi si kupiti novu grafu,riječ je o  http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-xfx-amd-radeon-hd-6670-1gb-ddr5-dualdvi-hdmi&option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.712  6670 1gb ddr5

Mislio sam ako može izdržati dok skupim novaca da uzmem neko bolje.Pliz Help!

U vezi navedenog High Powera, držat će bez problema navedenu grafičku karticu.

Do 1K Kn se uzima ovo + ovo. Još ti i za ćevape ostane.

Tko pod drugim jamu kopa ... brzo će se umoriti.
14 godina
neaktivan
Novo napajanje

Frend je kupio grafu tu koju bi ja htio,prije nekolko dana i igra bf3,gta 4 na high detaljima sve bez problema.,imam integriranu grafu pa jedva čekam da više isključim u biosima i stavim novu..Nadam se da me razumiješ.heh.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

UHhh ovo je prava stvar hvala!

15 godina
MB2012 kaže...

Frend je kupio grafu tu koju bi ja htio,prije nekolko dana i igra bf3,gta 4 na high detaljima sve bez problema.,imam integriranu grafu pa jedva čekam da više isključim u biosima i stavim novu..Nadam se da me razumiješ.heh.

Grafa koju sam ti ja preporučio je znatno jača od one koju su ti linkao. Napajanje je super, u biti radi se o kvalitetnom rebrandu Fortrona FSP. Uzmi te komponente i bit ćeš prezadovoljan.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 20:50 (Caesar et Brutus).
15 godina
neaktivan
Novo napajanje

Kolika je poštarina u protisu?

0 0 hvala 0
15 godina
PHENOM846 kaže...

Kolika je poštarina u protisu?

Pedesetak Kn, šalje se Overseasom.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice