Trebalo bi mi novo kućište, dakle samo oklop, ne i ostale komponente. Razlog je taj sto mi je trenutno kućište HPov srot koji ima samo jedan 80mm vent tako da protok zraka zapravo i ne postoji a time su i temperature u banani. Dakle, trebalo bi mi neko malo cvrsce kuciste s dobrim protokom traka ( minimalno 3 otvora za vent) po mogucnosti da ima i filter za prasinu i da ne bude preskupo. Samo to.
Od Collermastera mi se svidilo Elite 371 a na njuskalu sam nasao i OVO . Mislim da je 150 kn ok cijena za takvo kuciste. Nisam toliko upucen ali citao sam review na netu i ljudi su zadovoljni. Dobar protok zraka, veliki vent na bocnoj stranici, cvrsta i kvalitetna gradja - sounds good to me! Malo vise naginjem prema ovom polovnom zato sto kod kucista ne mogu previse pogrijesiti kad kupujem polovno a ustedio bio kojih 200tinjak kuna, sto ( meni ) NIJE malo. Sad da cujem misljenja, prijedloge, alternativne opcije itd.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tema !
Kaj se tice Rebela evo par nedostataka : napajanje se montira gore , podrzava CPU hladnjake do 140mm , na nosacu maticne ploce nema rupe za lakse montiranje CPU hladnjaka , los sustav za cable managment ! Ak ti to toliko nije bitno , onda uzmi , al je lose za buducnost !