Novo kuciste koje?

poruka: 47
|
čitano: 6.757
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: Novo kuciste koje?
Hacker-ri kaže...

znam da pretjerujem :D

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=052697&id_artikl=052.697.001

vidio sam ga uzivo, i jednostavno je...........

neopisiv

pa to je big tauver i netnam sto je to na njemu posebno za 2159kn osim imena  ček CM690 ima više ladica od njega a košta 650kn

I Jadantisi
17 godina
neaktivan
giga kaže...
Hacker-ri kaže...

znam da pretjerujem :D

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=052697&id_artikl=052.697.001

vidio sam ga uzivo, i jednostavno je...........

neopisiv

pa to je big tauver i netnam sto je to na njemu posebno za 2159kn osim imena  ček CM690 ima više ladica od njega a košta 650kn

sustav hladenja, sustav skrivanja kabela, a i oko polica mislim da si falio...

nisam gledao, ali vjerujem da je tako

potpis :D
17 godina
protjeran
Novo kuciste koje?

eto pogledaj collermaster 690 pa češ vidit ka su postavljeni venti kad več govoriš o hlađenju a u tom kučištu toga ima i viška možda san falija za koju ladicu ali CM ipak je best bay što se tiče uloženog dobivenog

I Jadantisi
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novo kuciste koje?

giga ovaj tvoj mi je sad isto zapeo za oko i to itekako... budem vidio jos jer novo kuciste stize tek za bozic...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novo kuciste koje?

LIAN LI    http://www.lian-li.com/v2/en/contact_us/index1.php    NAJbolje,NAJkvalitetnije,NAJprestiznije,NAJergonomicnije,NAJjednostavnije,NAJeroticnije...i sve sami superlativi    

p.s. NAJskuplje

dasHHa
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2009 21:47 (dasHHa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
damian123 kaže...

giga ovaj tvoj mi je sad isto zapeo za oko i to itekako... budem vidio jos jer novo kuciste stize tek za bozic...

ma več je stiglo odi do nabližeg Linksa i oni ga povuču a ima ga u zadru ja gleda i njea i hafa čisto informativno teži je od hafa ima više opreme čak je i obojan izutra ima pleksi napajanje na podu kučišta jedan vent naprid jedan iza i dva na stropu znači hlađenje ok dobro izgleda bar meni NZXT ima kvalitetna kučišta a kvalitetu nemoj tražit u izgledu idi u trgovinu i pogledaj u zivo i jedan i drugi pa sam odluči

I Jadantisi
16 godina
Novo kuciste koje?

Ako je bas do pregrijavanja, a niste pri lovi da si kupite novo kuciste i konfa vam vise nije pod garancijom, skinite si jednu stranicu na konfi i to je to, eto vam zraka u konfi a i temp. svih komponenti ce zasigurno pasti za dobrih par stupnjeva, hahahaha, pozzz

martin
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2009 0:39 (Marti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novo kuciste koje?

corsair obsidian je moja preporuka svima. ja idem po njega slijedeći tjedan, jedino je cijena problem većini kupaca, a sada imam cm 690 i također sam prezadovoljan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novo kuciste koje?

Ovaj Obsidian je preskupo i ružno kućište. Al' to su ukusi...

It's good to be smart - It's smarter to be good
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
boxer kaže...

preskupo je ali da je ružno tu se ne slažem... nije ni lijepo ali nije ni ružno, jednostavno je obično i veliko...Smijeh

17 godina
neaktivan
smrad06 kaže...
boxer kaže...

preskupo je ali da je ružno tu se ne slažem... nije ni lijepo ali nije ni ružno, jednostavno je obično i veliko...Smijeh

ogromno. raspored kabela... sirina.protok zraka itd itd...

Tko ima ce kupit, a ja ga imam pokraj twelve hundred i mogu rec da mi je drazi :p

potpis :D
17 godina
neaktivan
smrad06 kaže...
boxer kaže...

Možda sam se pogrešno izrazio. Kućište ima monoton dizajn.

16 godina
neaktivan
boxer kaže...

tako već da... sad se slažemo, ali je uz to najfunkcionalnije kučište u hrvata...

17 godina
neaktivan
smrad06 kaže...
boxer kaže...

tako već da... sad se slažemo, ali je uz to najfunkcionalnije kučište u hrvata...

Preskupa je ta "najfunkcionalnost". Razuman čovjek bi pola te cifre uložio u neko dopadljivije kućište koje ima istu ili približnu funkcionalnost, a ostalu polovicu u neki hardver. Al' rekoh kad se radi o ukusima...

16 godina
neaktivan
Novo kuciste koje?

a gledaj, hardware već imam najbolje što novac kupiti možeCool... tako da mislim da bi bilo lijepo od mene da potrpam taj harware u neko fino kučište...Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

a gledaj, hardware već imam najbolje što novac kupiti možeCool... tako da mislim da bi bilo lijepo od mene da potrpam taj harware u neko fino kučište...Smijeh

Aha, ako je tako onda OK.  Kad je bal nek je maskembal! Cool

Baci par sličica u onoj drugoj temi kad složiš mašinu da vidimo kako to sve izgleda.

16 godina
neaktivan
Novo kuciste koje?

naravno da će bit slikica... moram se malo hvalit Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice