Napajanje

poruka: 6
|
čitano: 1.105
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Napajanje

zanima me da li če napajanje raditi normalno ako skinem ventilator s njega i ostavim tako pasivno ili ima neko rješenje kako napraviti pasivno napajanje

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Napajanje
 Jughead kaže...

zanima me da li če napajanje raditi normalno ako skinem ventilator s njega i ostavim tako pasivno ili ima neko rješenje kako napraviti pasivno napajanje

nece normalno radit nego ce se pregrijavat...kupi si novi seasonic kad dode x400 ili kako vec,400w  pasivan i 80+ gold divota

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
15 godina
neaktivan
Napajanje

ne to radit, hlađenje sa ventom je daleko kvalitetnije nego pasivac

ne vjerujem da te njegova buka smeta pa da ga skidaš

dnl
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Promijeni hladnjak i miran si.

Inače, jedan stari CWT SmartBox je radio skoro godinu dana bez venta (crknuo ventić no i dalje se koristio).

Jučer mu izbila dva kondezatora od 1000uF 10V, te dva od 2200uF 10V (nisam imao,

stavio sam 1500uF od 16V, gotovo idealno).

Sve firno radi kao novo. I da, vent sam stavio novi, Sharkoon. Bebica.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
neaktivan
Napajanje

Nije CWT u tom Inter-tech Energonu,odnosno u 650W modelu jest,u 750 ne. Ja se ne bi igrao..radije zamijeni vent boljim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thedream kaže...

Nije CWT u tom Inter-tech Energonu,odnosno u 650W modelu jest,u 750 ne. Ja se ne bi igrao..radije zamijeni vent boljim.

pa ne pitam ja za svoje napajanje

Namigiva

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice