Napajanje-informacije

poruka: 10
|
čitano: 1.623
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Napajanje-informacije

Želio bih znati koje napajanje posjedujem jer sam ga dobio s kučištem, postoji li program ili neka aplikacija u windowsima da provjerim koliko mi napajanje ima Wata?

AMD Athlon 3200+, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740 mhz-GPU Clock. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Napajanje-informacije

Koliko znam ne postoji.

Otvori stranicu kučišta, samo malo promotri napajanje i naći ćeš gotovo sigurno naljepnicu na kojoj će pisati broj watta i slični podaci.

Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
Napajanje-informacije

Otvorio sam kučište i vidio da piše 400 ATX, jeli to Wataga?

AMD Athlon 3200+, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740 mhz-GPU Clock. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Napajanje-informacije

Pa pogledaj koje kučiste imaš. ak si kojem slučajem kupio komp u hg-spotu ondje u karakteristikama ti piše proizvođač i model. onda otiđi na stranicu proizvođaća kučista i pogledaj informacije o njemu. tak sam i ja napravio.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Napajanje-informacije

Po svoj prilici da...

Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
Napajanje-informacije

Kupio sam komp u ventexu, a kučište je od m-san-a, u opisu piše da dolazi sa 400W, evo linka:http://www.ms-start.com/hr/default.aspx?tabid=1656&newsType=ArticleView&articleId=1944

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Napajanje-informacije
Dodinho kaže...

Kupio sam komp u ventexu, a kučište je od m-san-a, u opisu piše da dolazi sa 400W, evo linka:http://www.ms-start.com/hr/default.aspx?tabid=1656&newsType=ArticleView&articleId=1944

To je MS Industrial kuciste, u njemu dodje MS Industrial napajanje. Mislim da je unutra ovo napajanje.

Kuciste i napajanje su smet cisti (imao sam oboje, znam).

Trenutno imam ms 550w atx blablabla (uskoro mijenjam jejeje :)), i moj comp koji ne trosi ni 300w se pati s tim napajanjem u stress testovima gdje se napon na 12V vodu rusi na 11 V i nesto sitno.
Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
17 godina
RE: Napajanje-informacije
DrNasty kaže...
Dodinho kaže...

To je MS Industrial kuciste, u njemu dodje MS Industrial napajanje. Mislim da je unutra ovo napajanje.

Kuciste i napajanje su smet cisti (imao sam oboje, znam).

Trenutno imam ms 550w atx blablabla (uskoro mijenjam jejeje :)), i moj comp koji ne trosi ni 300w se pati s tim napajanjem u stress testovima gdje se napon na 12V vodu rusi na 11 V i nesto sitno.
 Ok, hvala na informaciji, važno mi je da ima 400W zbog grafičke iz potpisa jer mi stiže u srijedu.
17 godina
moderator
Napajanje-informacije

Ma da pise 400 kW, nemoj ocekivati cuda od napajanja koje zajedno s kucistem kosta 20 eura.

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.

0 0 hvala 0
17 godina
Napajanje-informacije

Zanam, ali ionako na jesen kupujem novi proc zajedno s njim i novo napajanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice