- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uzmi neko crosair napajanje od 400 w ili 500 w ,može ono i preko tog napajanja ali kad već kupuješ novu matičnu i grafu onda i kupi napajanje 
Vec posjedujem navedenu maticnu gore,samo cu kupit novo napajanje i graficku karticu pa me zanima da li moze na moju maticnu taj fortron ili corsair cx 400 i dali ce moc podnijet graficku...Hvala
Vec posjedujem navedenu maticnu gore,samo cu kupit novo napajanje i graficku karticu pa me zanima da li moze na moju maticnu taj fortron ili corsair cx 400 i dali ce moc podnijet graficku...Hvala
Ja ti imam cx400 i napajanje doslovno je odlicno.Za moju konfu je cist dosta a kazu da moze HD4870 CF izdrazt tako da ce i tvoju sigurno.
E sad neznam dal forton ima prikljucak za PCE ali ce sigurno izdrzati tu grafu...Ako kupis cx400 sta je stvarno dosta za tvoju konfu onda neces zazaliti.
Ja bih najradije isao na corsair cx 400,valjda ima sve konektore za moju plocu..???
Ima ih i previše... 8 pin, 6 pin, 24 pin, 6 molex, 2 floppy, 6 sata... odlično hlađenje i dizajn, oprema, cijena i oklopljeni kablovi... Ma odlično!
Imam ga pa znam iz iskustva. Gasi se na 480W, što je 80W više od specifikacija (kolko se ja kužim u matematiku)
Ako će išta pomoći.....
Nemam pojma o kakvoj je grafičkoj kartici rijeć,ali ja kada sam kupila
Nvidiu GTS 250,nisam mogla pokrenuti sa napajanjem od 500W,nego
sam morala kupiti novo od 750W,u Macromediji za 550KN!
da si kupila kvalitetno napajanje od 400-450w sve bi ti radilo super!
Vrlo vjerojatno da si opet bacila pare glede tog napajanje od 750W, volio bi znati o kakvom i kojem napajanju se radi za tu lovu 550Kn ako nije problem napiši
volio bi da sam u krivu.
Ja sam tu grafu 250 GTS tjerao sa Seasonic-om 430W i nije se ni oznojio glede mogučnosti i siguran sam 99% da bi i u SLI-u 2x250 GTS tjerao sve OK.
Corsair CX400 će držat to bez po muke. Tako da se oko toga ne trebaš brinut
Da ne otvaram novu temu zanima me sad pošto imam geforce9600 512mb 256 bit, te nisam zicer koje napajanje (dobio uz kućište tak da ne vjerujem da je dobar ),ali znam da je od 450w i piše mi na grafu u systemu kao da je sufficient power i smanji mi performanse što uzrokuje dosta brejka u igrama jer smanji perf. . Ono što želim znat je jel' bi bilo dovoljno 550w i ako netko može preporučit najbolje napajanje za ne više od 400kn ?
Koja trgovina?
Evo iz linksa jedno.
U uži izbor osim ovo nek ti uđu Corsair CX400, Fortron 400w, Fortron BlueStorm II 400...
ok, hvala na info...
općenito, rijetko koja konfiguracija traži preko corsair 400w...drži bez problema sve do ati 4890 ili nvidia gtx275...može čak i jače grafulje držati...
općenito, rijetko koja konfiguracija traži preko corsair 400w...drži bez problema sve do ati 4890 ili nvidia gtx275...može čak i jače grafulje držati...
MOže držati 2x4850, 2x4870...dok ne može 2x4890.
Ovaj LCPower može 2x4890, zato ga preporučam. Tako je bar Don Kihoty rekao, zato sam ti ga i preporučio.
Da ne otvaram novu temu zanima me sad pošto imam geforce9600 512mb 256 bit, te nisam zicer koje napajanje (dobio uz kućište tak da ne vjerujem da je dobar ),ali znam da je od 450w i piše mi na grafu u systemu kao da je sufficient power i smanji mi performanse što uzrokuje dosta brejka u igrama jer smanji perf. . Ono što želim znat je jel' bi bilo dovoljno 550w i ako netko može preporučit najbolje napajanje za ne više od 400kn ?
vidi moju konfiguraciju...uglavnom, napajanje MSI (koje je kita) 420W drži moju konfu...procesor je trenutno OC na 2.9GHz bez problema...ako ne namjeravaš skoro kupovati novo računalo, a nema potrebe, onda možeš kupiti fortron 400w za oko 270kn...
Pozdrav svima!
Zanima me jel moje napajanje od 400W dovoljno za ovu konfiguraciju.
maticna ploca: GYGABYTE GA-M52LT-D3
ram 2x2GB DDR3 1333mhz
procesor Athlon x2 260
graficka EAH 5770 1GB DDR5
Inace ova napojna ima fabricki 6pin kabal!
+3.3v-24A +5V-28A +12V-14A -12V-1A -5V-0.5A +5VBS-2A
Marka MS!
HVALA!