Napajanje za graficku i maticnu zaključana tema

poruka: 18
|
čitano: 4.496
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Napajanje za graficku i maticnu

Posjedujem maticnu plču ASUS P5P43TD te napajanje ms 550w.Planiram kupit novu graficku nvidia gts 250 pa me zanima da li FORTRON 400W PNF mozed izdrzat moju graficku i dali ovo napajanje ima sve konektore za moju maticnu.Zahvaljujem

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Napajanje za graficku i maticnu
Day Walker kaže...

Posjedujem maticnu plču ASUS P5P43TD te napajanje ms 550w.Planiram kupit novu graficku nvidia gts 250 pa me zanima da li FORTRON 400W PNF mozed izdrzat moju graficku i dali ovo napajanje ima sve konektore za moju maticnu.Zahvaljujem

Uzmi neko crosair napajanje od 400 w ili 500 w ,može ono i preko tog napajanja ali kad već kupuješ novu matičnu i grafu onda i kupi napajanje Smijeh

RIDER
16 godina
neaktivan

Vec posjedujem navedenu maticnu gore,samo cu kupit novo napajanje i graficku karticu pa me zanima da li moze na moju maticnu taj fortron ili corsair cx 400 i dali ce moc podnijet graficku...Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Day Walker kaže...

Vec posjedujem navedenu maticnu gore,samo cu kupit novo napajanje i graficku karticu pa me zanima da li moze na moju maticnu taj fortron ili corsair cx 400 i dali ce moc podnijet graficku...Hvala

Ja ti imam cx400 i napajanje doslovno je odlicno.Za moju konfu je cist dosta a kazu da moze HD4870 CF izdrazt tako da ce i tvoju sigurno.

E sad neznam dal forton ima prikljucak za PCE ali ce sigurno izdrzati tu grafu...Ako kupis cx400 sta je stvarno dosta za tvoju konfu onda neces zazaliti.Osmijeh

LOL CAT! ^^
16 godina
neaktivan

Ja bih najradije isao na corsair cx 400,valjda ima sve konektore za moju plocu..???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Day Walker kaže...

Ja bih najradije isao na corsair cx 400,valjda ima sve konektore za moju plocu..???

Ima ih i previše... 8 pin, 6 pin, 24 pin, 6 molex, 2 floppy, 6 sata... odlično hlađenje i dizajn, oprema, cijena i oklopljeni kablovi... Ma odlično!

Imam ga pa znam iz iskustva. Gasi se na 480W, što je 80W više od specifikacija (kolko se ja kužim u matematiku)

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz, Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel, Modeme (PCI), AsRock MBO + Athlon XP 2600+, ATI Radeon 9200 SE
15 godina
neaktivan

Ako će išta pomoći.....

Nemam pojma o kakvoj je grafičkoj kartici rijeć,ali ja kada sam kupila

Nvidiu GTS 250,nisam mogla pokrenuti sa napajanjem od 500W,nego

sam morala kupiti novo od 750W,u Macromediji za 550KN!

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina

da si kupila kvalitetno napajanje od 400-450w sve bi ti radilo super! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vrlo vjerojatno da si opet bacila pare glede tog napajanje od 750W, volio bi znati o kakvom i kojem napajanju se radi za tu lovu 550Kn ako nije problem napišiOsmijeh volio bi da sam u krivu.

Ja sam tu grafu 250 GTS tjerao sa Seasonic-om 430W i nije se ni oznojio glede mogučnosti i siguran sam 99% da bi i u SLI-u 2x250 GTS tjerao sve OK.Osmijeh

Phenom II X2 550BE itd... X4 moj pc...
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2010 12:21 (Smille).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Corsair CX400 će držat to bez po muke. Tako da se oko toga ne trebaš brinutNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu zanima me sad pošto imam geforce9600 512mb 256 bit, te nisam zicer koje napajanje (dobio uz kućište tak da ne vjerujem da je dobar ),ali znam da je od 450w i piše mi na grafu u systemu kao da je sufficient power i smanji mi performanse što uzrokuje dosta brejka u igrama jer smanji perf. . Ono što želim znat je jel' bi bilo dovoljno 550w i ako netko može preporučit najbolje napajanje za ne više od 400kn ?

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 16:26 (Dompa).
16 godina
neaktivan

Koja trgovina?

Evo iz linksa jedno.

U uži izbor osim ovo nek ti uđu Corsair CX400, Fortron 400w, Fortron BlueStorm II 400...

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

ok, hvala na info...

Dompa
16 godina
neaktivan

općenito, rijetko koja konfiguracija traži preko corsair 400w...drži bez problema sve do ati 4890 ili nvidia gtx275...može čak i jače grafulje držati...

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
mile_st kaže...

općenito, rijetko koja konfiguracija traži preko corsair 400w...drži bez problema sve do ati 4890 ili nvidia gtx275...može čak i jače grafulje držati...

MOže držati 2x4850, 2x4870...dok ne može 2x4890.

Ovaj LCPower može 2x4890, zato ga preporučam. Tako je bar Don Kihoty rekao, zato sam ti ga i preporučio.

16 godina
neaktivan
Dompa kaže...

Da ne otvaram novu temu zanima me sad pošto imam geforce9600 512mb 256 bit, te nisam zicer koje napajanje (dobio uz kućište tak da ne vjerujem da je dobar ),ali znam da je od 450w i piše mi na grafu u systemu kao da je sufficient power i smanji mi performanse što uzrokuje dosta brejka u igrama jer smanji perf. . Ono što želim znat je jel' bi bilo dovoljno 550w i ako netko može preporučit najbolje napajanje za ne više od 400kn ?

vidi moju konfiguraciju...uglavnom, napajanje MSI (koje je kita) 420W drži moju konfu...procesor je trenutno OC na 2.9GHz bez problema...ako ne namjeravaš skoro kupovati novo računalo, a nema potrebe, onda možeš kupiti fortron 400w za oko 270kn...

16 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Zanima me jel moje napajanje od 400W dovoljno za ovu konfiguraciju.

maticna ploca: GYGABYTE GA-M52LT-D3

ram 2x2GB DDR3 1333mhz

procesor Athlon x2 260

graficka EAH 5770 1GB DDR5

Inace ova napojna ima fabricki 6pin kabal!

+3.3v-24A  +5V-28A  +12V-14A  -12V-1A  -5V-0.5A  +5VBS-2A

Marka MS!

HVALA!

adnan nazdrajic
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 18:45 (hagada).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice