Vec sam pisao da imam ModeCom Feel 400w. I sam sam se uvjerio da je sranje, i to na najbolniji nacin. Crkla mi 7600gt. Imam AMD 7750+ X2, Gigabyte M52L, i dva hdd. Trebam kupiti novu graficku pa se mislim izmedu ati 4650, 4670 i NVidia 8600gt i 9500gt. Posto je na maticnoj chipset od NVidie, kolika je razlika ako je graficka od nVidie i ATIa. Neki kazu da je bolje kobinirat NForce-Geforce. Zar je to od neke velike koristi?? I ponudite mi neko dobro napajanje. Ja sam mislio Chiftec 550w ali jeli ono bacen novac. Dali je dovoljan forton od 400w ( ne blue storm)? Jer sad sam imao 400w pa je graficka letila kroz prozor. I oce li ono raditi normalno bez UPSa. Jer ne da mi se jos na to davat novac. Koliko je vazan UPS??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
4670 i fortron 400w pnf
Ja imam 400w napajanje na ovoj konfi u potpisu i sve radi savršeno, nebi rekao da ti grafa crkla zbog napajanja već zbog nečeg drugog. Ove grafe koje misliš kupit su sve dobre osim 8600gt, ta grafa je već malo zastarijela. Što se napajanja tiče preporučujem da si kupiš napajanje za svaku sigurnost, a grafu bi si i ja uzeo nVidia. Pa evo ti neke sugestije:
Napajanje mislim da če ovo biti dosta
Grafička kolko para tolko muzike
Napajanje nek bude Corsair CX400......bolje i od fortrona i od OCZa............
grafa,probaj dodat stoju i otic na 4830....navodno sad ove novije dolazes punim brojem shadera kao i 4850 a klokabilnija je puno..... cijene su po 700kn nove,polovne niko nece prodat 
Uvik triba gledat za ubuduće pa nije na odmet malo jači napoj.
Uvik triba gledat za ubuduće pa nije na odmet malo jači napoj.
u redu. hvala na odgovorima. vidit cu jos neke psu. meni djeluje dobar OCZ 500w. ali nezz ima li ga u vemilu.