Kučište custom made"

poruka: 13
|
čitano: 2.934
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Kučište custom made"

ljudi jel postoji koje kučište da ima samo 1x  5,25" utor, a recimo  8x 3,5" (za HDD)

kud proizvođačlima pamet kad stavljaju po 4-6 mjesta za 5,25" uređaje (ko ima toliko pržilica i za koji k***), a  3,5"za HDD jedva da 3 mogu stati i da ima nešto zraka između njih...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kučište custom made"

LOL pa neko mozda zeli fan controlere koji idu u 5.25 ?

Ima ih koji zauzimaju 2 utora, a imaju i 2 dvd pisaca i zele jos neki dodatak staviti ;)

Od viska glava ne boli ;)

I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft. Bill Gates
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Kučište custom made"

je, al mene boli glava od manjka mjesta za HDD...šta da radim sa njima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kučište custom made"

haha, isti problem i kod mene. Nasao sam riješenje za svoj problem, a to je Fractal Design Define XL--

.

Kod nas ga nema za kupit, ali je u sloveniji košta samo 150€ tako da planiram uskoro skoknut do janeza.

Inace to mi je najsavršenije kučište koje sam vidio.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 21:46 (jedi master).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kučište custom made"

Recimo HAF 912+ ima prostora za mnogo HDD-ova, uz to je izgledom atraktivan(nekima, meni je vise kao igrackica za djecu), i kvalitet je na nivou cm-a :)

A nije puno skup ;)

I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft. Bill Gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Kučište custom made"
NexT_T1 kaže...

Recimo HAF 912+ ima prostora za mnogo HDD-ova, uz to je izgledom atraktivan(nekima, meni je vise kao igrackica za djecu), i kvalitet je na nivou cm-a :)

A nije puno skup ;)

vidim da ih stane samo 6... a to je tek 2 više nego u mom vulgaris škatuli, a košta masno...meni ne treba 5 utora za 5,25"...a da idem raditi neka dodatne nosdače za HDD jednostavno mi se neda.

16 godina
odjavljen
smirnoff kaže...
NexT_T1 kaže...

A nije puno skup ;)

vidim da ih stane samo 6... a to je tek 2 više nego u mom vulgaris škatuli, a košta masno...meni ne treba 5 utora za 5,25"...a da idem raditi neka dodatne nosdače za HDD jednostavno mi se neda.

A vidi ovu ljepoticu... Stane ti osam komada, a za cijenu dobiješ stvarno puno, mene je kućište oduševilo:

http://www.bitfenix.com/global/en/products/chassis/shinobi-window#specs

600 kn Links, a 500 kn košta verzija bez prozora i nije toolless.

14 godina
protjeran
jedi master kaže...

haha, isti problem i kod mene. Nasao sam riješenje za svoj problem, a to je Fractal Design Define XL--

.

Kod nas ga nema za kupit, ali je u sloveniji košta samo 150€ tako da planiram uskoro skoknut do janeza.

da, ovo bi dobro došlo i kod mene!! 10 mjesta za HDD - ko mali kućni server!!

jedino ne kužim jednu stvar . tip koji to prezentira ima kratke rukave, a na nogama one zimske "buce" čizme!!! Zašto???

EDIT: @ Jakovp - ni to nije loše - ima kod nas i dobra je cijena!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2011 18:38 (smirnoff).
16 godina
odjavljen
smirnoff kaže...

jedino ne kužim jednu stvar . tip koji to prezentira ima kratke rukave, a na nogama one zimske "buce" čizme!!! Zašto???

Odlično je, ja sam zbilja ponosan vlasnik, mislim da je najbolje za tu cijenu (500 kn).

15 godina
Kučište custom made"

ovak neš ja koristim, samo malo stariji model.. sad ih ima samo još u linksu, i nekada su bila po 500kn

ima mjesta za kaj god hoćeš {#}

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_artikl=052.601.107

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kučište custom made"

http://www.supernet.hr/webshop.php?Host=2&CatID=20&ProdID=M0150823

ja imam ovo iako ne koristim svih 6 mjesta za diskove. Čak je dosta pojeftinio..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
smirnoff kaže...
jedi master kaže...

.

Haha to je Linus Sebastian. Pretplačen sam na njegove kanale. Ludi Kanađanin. Ma on ti usred ljeta šeta u sandalama i nosi čarape. Komentira to i kaže da ga nije briga što drugi misle o tome.{#}

Peace and prosperity for us all thru superior firepower
15 godina
neaktivan
smirnoff kaže...

ljudi jel postoji koje kučište da ima samo 1x  5,25" utor, a recimo  8x 3,5" (za HDD)

kud proizvođačlima pamet kad stavljaju po 4-6 mjesta za 5,25" uređaje (ko ima toliko pržilica i za koji k***), a  3,5"za HDD jedva da 3 mogu stati i da ima nešto zraka između njih...

Ne kužim u čemu je problem? Kupiš adapter/e sa 5.25" na 3.5" i problem riješen. Cijena po komadu im se kreće od 5-50 kn (ovisno o tome možeš li na njih zakačiti dodatni cooler, imaju li gumenja odstojanja i sl.). Primjeri:

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice