Kućište bez USB-a

poruka: 10
|
čitano: 1.757
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Kućište bez USB-a

Imam kod kuće kućište koje nema USB s prednje strane ali ima vratašca koja kriju rupe za te utore. Moje je pitanje kako da napravim nove usb utore kroz te rupe sprijeda?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kućište bez USB-a
ne razumijem ima rupe a želiš napravit utore?
Ovako otvori kučišite i probaj pronać malu žicu koja se spaja s tim USB-om.Spoji ju s tamo gdje ti je spojena žica gdje se pali komp.
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Imam kod kuće kućište koje nema USB s prednje strane ali ima vratašca koja kriju rupe za te utore. Moje je pitanje kako da napravim nove usb utore kroz te rupe sprijeda?

treba ti ovako nesta... link. to ti je front panel usb bracket.
***em sve! (mislim ovo je opaka psovka, ne opisivanje mog ljubavnog života)
17 godina
neaktivan
Kućište bez USB-a

ja mislim da ima utore ali nisu spojeni!!! pogle imas tutoriala napisi u google ja sam tamo naso!!! tutorial za svoje staro kuciste

Kevin Mitnick RULZZZZ

0 0 hvala 0
17 godina
Pa to sam mu i ja objasnio buky kako da ih spoji ali nekako je jadno napisao nije ništa objasnio konkretno.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
crystal6 kaže...

r420r kaže...
crystal6 kaže...

treba ti ovako nesta... link. to ti je front panel usb bracket.

buky kaže...

ja mislim da ima utore ali nisu spojeni!!! pogle imas tutoriala napisi u google ja sam tamo naso!!! tutorial za svoje staro kuciste

Čini mi se da čovjek ima rupe (kao što je i napisao), ali nema konektore (ono što on naziva utorima). Vjerujem da je r420r odgovorio na njegovo pitanje, iako još ostaje na crystal6 da provjeri paše li mu raspored na bracketu sa rupama na kućištu.
Pazi, gledam te!
17 godina
neaktivan
Kućište bez USB-a

Bolja solucija ti je da si kupiš usb hub 3,5'' ili 5.25''. Imaš ih već od nekih 80kn. Možeš uzeti i sa čitačem kartica, priključkom za mic., slušalice itd, itd

0 0 hvala 0
17 godina
Kućište bez USB-a

Da se izrazim malo bolje. Imam rupe, ali bez konektora. U kućištu mi nema nikakvih žica. Mislim da onaj panel iz hg spota bio to ali samo treba naći za moje kućište tako što. Inače ne znam koje kućište imam, samo znam da je marka Neon. Konfu sam kupio prije dvije i pol godine u hg spotu, a sam mislim si nabaviti novu, pa pitam za svaki slučaj ako uz novo kućište ne dođu konektori odnaprijed. Inače imam USB produžne kabele, pa ih spojim iza, a naprijed onda imam dodatne da se ne moram svaki put zavlačiti iza. Hoće li uz ovo kućište doći već napravljeni konektori odnaprijed?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hoce.

***em sve! (mislim ovo je opaka psovka, ne opisivanje mog ljubavnog života)
17 godina
r420r kaže...

hoce.

Bio sam danas u trgovini i vidio da imaju. Jupi... Tnx svima.
AsRock P4V88+, socket 478 Intel Celeron D 325 2.53 GHz Club 3D GF 7600 GS 256 MB 1 GB DDR 133 MHz Seagate Barracuda 80 GB, 7200 rpm, 2 MB cache Seagate Barracuda 160 GB, 7200 rpm, 8 MB cache Chieftec 400W
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice