Imam kod kuće kućište koje nema USB s prednje strane ali ima vratašca koja kriju rupe za te utore. Moje je pitanje kako da napravim nove usb utore kroz te rupe sprijeda?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako otvori kučišite i probaj pronać malu žicu koja se spaja s tim USB-om.Spoji ju s tamo gdje ti je spojena žica gdje se pali komp.
Imam kod kuće kućište koje nema USB s prednje strane ali ima vratašca koja kriju rupe za te utore. Moje je pitanje kako da napravim nove usb utore kroz te rupe sprijeda?
ja mislim da ima utore ali nisu spojeni!!! pogle imas tutoriala napisi u google ja sam tamo naso!!! tutorial za svoje staro kuciste
ja mislim da ima utore ali nisu spojeni!!! pogle imas tutoriala napisi u google ja sam tamo naso!!! tutorial za svoje staro kuciste
Bolja solucija ti je da si kupiš usb hub 3,5'' ili 5.25''. Imaš ih već od nekih 80kn. Možeš uzeti i sa čitačem kartica, priključkom za mic., slušalice itd, itd
Da se izrazim malo bolje. Imam rupe, ali bez konektora. U kućištu mi nema nikakvih žica. Mislim da onaj panel iz hg spota bio to ali samo treba naći za moje kućište tako što. Inače ne znam koje kućište imam, samo znam da je marka Neon. Konfu sam kupio prije dvije i pol godine u hg spotu, a sam mislim si nabaviti novu, pa pitam za svaki slučaj ako uz novo kućište ne dođu konektori odnaprijed. Inače imam USB produžne kabele, pa ih spojim iza, a naprijed onda imam dodatne da se ne moram svaki put zavlačiti iza. Hoće li uz ovo kućište doći već napravljeni konektori odnaprijed?
hoce.