Kondenzacija na kučištu

poruka: 9
|
čitano: 1.606
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kondenzacija na kučištu

imam problem s kondenzacijom na kučištu , svaki dan kada dođem za komp ili npr. kada bude upalit oko 2-3h i više , počne se voda stvarati na vanjskoj strani kučišta , kod cd čitača , sada ne znam kako da to riješim , pa možete li mi vi to pomoći kako

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kondenzacija na kučištu

Neka od komponenti se uzasno grije ili ti je racunalo u podrumu ili sl...

Ispitaj prvo komponente u kucistu.

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Kondenzacija na kučištu

ok , tnx , nije mi u podrumu , nego mi na stolu odmah do ormara je , ali dosta cirkulira zrak , sta dosta može se reći i da previše cirkuliza zrak imam kučište , puno rupa 0.2mm x 0.2mm , samo sa strana nemaju rupe , iza i front puno rupa je pa me zato ćudi , probat cu testirati komponente i da da odmah naglasim imam tam neke cijevi u kompu , mislim da je to isto neko hlađenje takozvano vodeno hlađenje , nisam ga ja slagao , dobio sam ga na poklon

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Kondenzacija na kučištu

Kondezacija se obično događa na hladnim površinama. Da li je taj dio kućišta hladan? Ako imaš vodeno hlađenje možda ti lagano pušta. Ako imaš peltiera, onda + vodeno, onda može biti da previše hladi.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
15 godina
neaktivan
Kondenzacija na kučištu

Izmjeri vlagu u sobi.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kondenzacija na kučištu

čime ??? xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kondenzacija na kučištu

vlagometrom

xFire: rebelsy

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kondenzacija na kučištu

nije vlaga, po cijele dane prozor je u sobi otvoren , znaci nije vlaga , nocas cu otvoriti kuciste pa cu pogledati sta je jako vruce pa cu tu napisati

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kondenzacija na kučištu

skuzio sam da kondenzira zbog toga sto je kod cd čitača hladno , a hard se grije , a oni su dosta blizu pa zato valjda kondenzira

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice