imam problem s kondenzacijom na kučištu , svaki dan kada dođem za komp ili npr. kada bude upalit oko 2-3h i više , počne se voda stvarati na vanjskoj strani kučišta , kod cd čitača , sada ne znam kako da to riješim , pa možete li mi vi to pomoći kako
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neka od komponenti se uzasno grije ili ti je racunalo u podrumu ili sl...
Ispitaj prvo komponente u kucistu.
ok , tnx , nije mi u podrumu , nego mi na stolu odmah do ormara je , ali dosta cirkulira zrak , sta dosta može se reći i da previše cirkuliza zrak imam kučište , puno rupa 0.2mm x 0.2mm , samo sa strana nemaju rupe , iza i front puno rupa je pa me zato ćudi , probat cu testirati komponente i da da odmah naglasim imam tam neke cijevi u kompu , mislim da je to isto neko hlađenje takozvano vodeno hlađenje , nisam ga ja slagao , dobio sam ga na poklon
Kondezacija se obično događa na hladnim površinama. Da li je taj dio kućišta hladan? Ako imaš vodeno hlađenje možda ti lagano pušta. Ako imaš peltiera, onda + vodeno, onda može biti da previše hladi.
Izmjeri vlagu u sobi.
čime ??? xD
vlagometrom
nije vlaga, po cijele dane prozor je u sobi otvoren , znaci nije vlaga , nocas cu otvoriti kuciste pa cu pogledati sta je jako vruce pa cu tu napisati
skuzio sam da kondenzira zbog toga sto je kod cd čitača hladno , a hard se grije , a oni su dosta blizu pa zato valjda kondenzira