Izbor kućišta: scout,M59,LEXA S

poruka: 15
|
čitano: 2.548
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Zanima me koje mi kućište preporučate i zašto:

Coolermaster Strorm Scout + 1 vent

Nzxt M59 + 2 venta

Nzxt Lexa S

Ili neko drugo do 700 kn?

Kućište treba imati mjesta za ATX matičnu,155 mm CPU cooler,dobar protok zraka (hdd,gpu,gornji dio matične...),treba imati cable menagment i dobar izgled.

po meni je najljepša lexa,pa scout i onda M59.

komentari? nemojte prelaziti buđet! Smijeh

edit: napajanje mora biti pri dnu,a grafička da stane do 26.5 cm.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 1:17 (pod009).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ako nečeš preko 700 kn- Coolermaster CM 690

Ako ideš preko 700 kn-Coolermaster CM 690 II Advanced (800 kn,Feniks)

Storm ti je samo šminka,a ima malo prostora za komponente. NZXT je smeće-isto malo prostora,jeftinjaci koji se furaju na "gejmerski" izgled.

CM 690 II Advanced ti je totalni Best Buy. Skupi još 100 kn i kupi ga. Ako nečeš imaš stariju verziju.

Oba imaju sve što si spomenuo,a Advanced i još poneku điđa-miđu.

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 19:00 (vexx5555).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Izbor kućišta: scout,M59,LEXA S
vexx5555 kaže...

Lexa S + vent it is..

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.7.2010 23:53 (pod009).
17 godina
neaktivan

Zna li itko je li samo Links uvoznik za NZXT u HR??

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
pod009 kaže...

da,koliko znam svi od njih imaju nzxt kućišta

17 godina
neaktivan
M4X kaže...
pod009 kaže...

da,koliko znam svi od njih imaju nzxt kućišta

To sam i mislio,hvala

A šta kažete:

NZXT Tempest EVO vs CM 690II (lite,s 2 venta na bok) vs Ximatek Utgard (i 2 venta na bok)?

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 0:01 (pod009).
17 godina
vexx5555 kaže...

Ako nečeš preko 700 kn- Coolermaster CM 690

Ako ideš preko 700 kn-Coolermaster CM 690 II Advanced (800 kn,Feniks)

Storm ti je samo šminka,a ima malo prostora za komponente. NZXT je smeće-isto malo prostora,jeftinjaci koji se furaju na "gejmerski" izgled.

CM 690 II Advanced ti je totalni Best Buy. Skupi još 100 kn i kupi ga. Ako nečeš imaš stariju verziju.

Oba imaju sve što si spomenuo,a Advanced i još poneku điđa-miđu.

Ja bi radije ispod 700 kn stavio Sharkoonov 12 series... Pikiram ga u zadnje vrijeme i budem ga uzeo za koji dan.

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
nije crn iznutra,nema cable managment,a što je najgore-previsok je (držim pc ispod stola)
15 godina
protjeran
pod009 kaže...
nije crn iznutra,nema cable managment,a što je najgore-previsok je (držim pc ispod stola)

onda nemoj kupovati lijepi kejs, osobito ako se nap. montira dolje.

Good artists copy, great artists steal. (Picasso)
17 godina
neaktivan
zašto? Psu je dolje kod većine novijih kejsa,a ima i lijepih za te pare (iako mi je klasičan izgled dobar)
17 godina
pod009 kaže...

Kuciste je ogromno, kablove mozes privezat kako god hoces. Nije crn iznutra? To je bitan faktor ili? Ko da ce ti ko gledat koje je boje kuciste unutra. Bitno je da je veliko, prozracno i da je sve na svom mjestul.

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 7:58 (tnakir).
17 godina

Ne hvala. Zelim obicno crno kuciste bez nekih svemirskih shema i svijetlecih ventova. Prva opcija mi je bila od Chiefteke ono big case al ono mi se cini preveliko.

I'm going woo woo
17 godina
odjavljen
pod009 kaže...

NZXT Tempest EVO vs CM 690II (lite,s 2 venta na bok) vs Ximatek Utgard (i 2 venta na bok)?

ja imam Tempest EVO,odlično kućište sa 6 ventilatora...inače links ga nema,gdje si ga ti našao?

mislim kupi nzxt tempest evo ili cm690 II LITE za 699 u linksu(razlika je valjda samo u sata x-docku i nekim sitnicama u odnosu na čistokrvni 690 II), s njima nemožeš pogriješit

17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
pod009 kaže...

Kuciste je ogromno, kablove mozes privezat kako god hoces. Nije crn iznutra? To je bitan faktor ili? Ko da ce ti ko gledat koje je boje kuciste unutra. Bitno je da je veliko, prozracno i da je sve na svom mjestul.

Jednostavno ne može! i da je predivno,jeftino... NE može jer je previsoko za stol,a držim PC u gostinjskoj sobi gdje je i zimi toplo (Centralno grijanje FTW),a ima i klimu za ljetnje dane

Mislio sam,al nije crno iznutra,a i nije baš jeftin kad pogledaš da ti trebaju extra ventovi (za bolji protok zraka)

tnakir kaže...

Ne hvala. Zelim obicno crno kuciste bez nekih svemirskih shema i svijetlecih ventova. Prva opcija mi je bila od Chiefteke ono big case al ono mi se cini preveliko.

Za tebe je CM 690II Lite (samo izgasiš prednju LED-icu preko prekidača na I/O)

M4X kaže...

ja imam Tempest EVO,odlično kućište sa 6 ventilatora...inače links ga nema,gdje si ga ti našao?

mislim kupi nzxt tempest evo ili cm690 II LITE za 699 u linksu(razlika je valjda samo u sata x-docku i nekim sitnicama u odnosu na čistokrvni 690 II), s njima nemožeš pogriješit

Hvala,redosljed opcija kod mene,pa šta budu imali (a NZXT sam mislio naručiti,pa sačekati tjedan-dva,nije problem,iman laptop i stari PC):

1. NZXT Tempest EVO

2. Xigmatek Utgard + 2 venta na bok

3. CM 690II lite + 2 venta na bok

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 15:29 (pod009).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice