Dakle htio bih si uzeti (kao i vecina ljudi ovdje na forumu) kučište HAF 932 no muči me njegova unutanja bijela boja a neda mi se rastavljat cijelo kučište i bojat sa auto lakom, pa me zanima dali se negdje može kupiti ili naručiti, HAF 932 sa crnom unutarnjom bojom.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako nemaš volje uhvatit se posla i sam ga obojat, pričekaj da u prodaju krene haf-x jer koliko ja znam nema haf-a 932 s crnom unutrašnjosti...
jesu ovo 4 HD 5870,HD 5850 ili HD 5770 unutra ????
Ako nemaš volje uhvatit se posla i sam ga obojat, pričekaj da u prodaju krene haf-x jer koliko ja znam nema haf-a 932 s crnom unutrašnjosti...
4 gtx280 ili gtx285, nisam siguran...
4x5870
mislim da na guru3d negdje ima cijela konfa i da se radi o ATIu...
ali sad si i mene zbunio
4 gtx 285 ne mogu biti, jer najviše može raditi 285 na 3-way SLI, barem tako piše na nvidia-im stranicama.
E, a di su ima CF ili SLI mostići?
4 gtx 285 ne mogu biti, jer najviše može raditi 285 na 3-way SLI, barem tako piše na nvidia-im stranicama.
Evga ima takvu karticu.
E, a di su ima CF ili SLI mostići?
Ja ih isto ne vidim... nisu ih povezali, nego su tu samo radi demonstracije prostranosti kućišta, pretpostavljam.
A majke ti drage. Kolko ti tu treba PCI-e 6pin.
EDIT: Sorry na offtopicu. Moro sam.