Antec NINE Hundred vs. Antec THREE Hundred

poruka: 10
|
čitano: 2.013
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Zanima me da li se isplati dati 400 kuna više za prvi model i zanima me ovo što piše:

"

- 1 side (optional) 120mm fan to cool graphic cards
- 1 middle (optional) 120mm fan to cool CPU or graphic cards"

Kada mi montiraju konfiguraciju i kučište u trgovini el im ja moram reći da mi ugrade ta 2 i gdje ili oni sami ugrađuju to ako ništa ne kažem a samo ako neću da mi ugrade kažem?

Malo su možda njubovska pitanja, ali ako mi neko hoće objasniti, puno hvala ;)

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Antec NINE Hundred vs. Antec THREE Hundred

Ne znam tacne dimenzije, ali pogledaj, mozda ti je potrebno vece kuciste. 900 sam po sebi nije nesto velik dimenzijama (pretpostavljam da je 300 manji, barem u visinu), posebno po sirini, a i ploca je malo vise postavljena, sto zna smetati kod ugradnje visih coolera (zbog mog hyper 212 sam morao skinuti bocni vent). Dobro bi mu doslao i koji centimetar u duzinu (od prednje prema zadnjoj strani) jer zna biti problematicno kad spajas pcie konekor napajanja na duze graficke - smetaju kavezi za diskove.

Sto se tice dodatnih ventova, bocni i unutarnji ne dodju montirani, ali se lako montiraju obicni ventovi na ta predvidjena mjesta.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2009 14:32 (DrNasty).
16 godina
neaktivan
Jojan 5 kaže...

Zanima me da li se isplati dati 400 kuna više za prvi model i zanima me ovo što piše:

"

Kada mi montiraju konfiguraciju i kučište u trgovini el im ja moram reći da mi ugrade ta 2 i gdje ili oni sami ugrađuju to ako ništa ne kažem a samo ako neću da mi ugrade kažem?

Ja misliim da ti se isplati ovaj nine hundred ima prozirnu bocnu stranicu i gamersko je kuciste...uzmi ako si gamer hehe

-1 side 120mm fan to cool graphic cards (1 sa strane 120mm hladnjak za hladenje graficke kartice.)

-1 middle 120mm fan to cool CPU or graphic cards (jedan srednji 120mm hladnjak za hladenje CPU(procesor) ili graficke kartice)

..ja mislim da ti nije to montirano al je lako montirati

ja sam se mislio kupiti to kuciste al kad sam vidio Soprano dx... Smijeh prelijepo Belji se

THERMALTAKE Soprano DX, VE7000BWS, MIDI, bez napajanja, crno

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2009 14:39 (Razer Mamba).
16 godina
neaktivan

Izmedu ova 2 bih uzeo Three hundred, ako zelis nest mrvicu skuplje onda uzmi ovo: Cooler Master CM 690

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
neaktivan
Razer Mamba kaže...
Jojan 5 kaže...

"

Ja misliim da ti se isplati ovaj nine hundred ima prozirnu bocnu stranicu i gamersko je kuciste...uzmi ako si gamer hehe

-1 side 120mm fan to cool graphic cards (1 sa strane 120mm hladnjak za hladenje graficke kartice.)

-1 middle 120mm fan to cool CPU or graphic cards (jedan srednji 120mm hladnjak za hladenje CPU(procesor) ili graficke kartice)

ja sam se mislio kupiti to kuciste al kad sam vidio Soprano dx... Smijeh prelijepo Belji se

Da,baš gledam taj i vidim da ima jedan vent od 14 cm i jedan od 12 a gotovo da je iste cjene ko nine hundred samo što nine ima 3 od 12 cm vent i jedna veliki od 20 cm samo što mi je ovja soprano ljepši  i po širini mi stane na mjesto na pc stolu predviđeno za njega dok mi je nine preširok pa bi moro stajat na podu :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2009 15:21 (Jojan 5).
16 godina

Da ne otvaram novu temu i ja mislim kupovat novi komp sa Antec Nine Hundred ili Soprano DX... ali iskreno neznam kojeg da odaberem, oba dva su mi i lijepi a i nije prevelika razlika u cijeni. Zato molim pomoć oko ta dva kučišta!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mojo51 kaže...

Da ne otvaram novu temu i ja mislim kupovat novi komp sa Antec Nine Hundred ili Soprano DX... ali iskreno neznam kojeg da odaberem, oba dva su mi i lijepi a i nije prevelika razlika u cijeni. Zato molim pomoć oko ta dva kučišta!

Moja preporuka je ANTEC Nine hundred.To je samo stvar ukusa

16 godina
neaktivan
Jojan 5 kaže...
Razer Mamba kaže...
Jojan 5 kaže...

"

Da,baš gledam taj i vidim da ima jedan vent od 14 cm i jedan od 12 a gotovo da je iste cjene ko nine hundred samo što nine ima 3 od 12 cm vent i jedna veliki od 20 cm samo što mi je ovja soprano ljepši  i po širini mi stane na mjesto na pc stolu predviđeno za njega dok mi je nine preširok pa bi moro stajat na podu :D

Ja sam si kupio TT Soprano, ali sam se zeznuo jer mi je premalo ....naime ne mogu ugurati 2. grafu a da ne maknem diskove. Fali mi 1.5 cm Viče.

Inače je jako lijepo, malo su ventilatori bučni i nemaju konektore za mbo nego samo molex. I da... onaj panel s usbima, konektorima za slušalice i firewireom je strašno teško za spojit. Također cable manadgement je dosta loš, kavezi za diskove se ne mogu vaditi i iznutra nije ofarbano. TT me razočarao..... Mršti se

16 godina
protjeran

Ja imam antec three hundred i kućište je odlično. unutra imam gtx 295 i nije prebučno. Dobiješ dva venta s njim, na vrhu i odiza a moja je preporuka da ugradiš jednog naprijed, po mogučnosti sa plavim led svjetlom....Cool

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Samo ne znam kada mi slože konfiguraciju u trgovini onda tamo namjeste brzinu ventilatora i ja je ne mogu mijenjati jer je kabel za mjenjanje brzina unutra u kučištu a kučište se ne smije rastavljati zbog garancije? (Mislim na three hundred)

To je problem.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice