Rudari - savjeti, postavke, rasprava i sl. izdvojena tema

poruka: 721
|
čitano: 297.809
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, pirat, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Rudari - savjeti,postavke,rasprava i sl.

skužio sam jebe me ip adresa.....kad spojim mob preko usb kabla i koristim osobni hotspot internet onda sve radi i coinbase i nicehash miner jer je i on crkao zbog ip adrese

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

skužio sam jebe me ip adresa.....kad spojim mob preko usb kabla i koristim osobni hotspot internet onda sve radi i coinbase i nicehash miner jer je i on crkao zbog ip adrese

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Rudari - savjeti,postavke,rasprava i sl.
volegradele kaže...

Znas sta mi nije jasno zasto NiceHash uzima algoritme gdje je dosta slabija zarada,koh #equihash# imam najvecu zaradu zasto ne rudari samo njega,koje mi koristi od drugih algoritama ako daju malu zaradu?

nemam pojma, baš mi se i ne da drkenjati po postavkama tako da nisam ništa isprobavao 

možda ti pomognu ovi mlađi što još vole gledati crijeva svemu pa sve otvaraju i po svemu prčkaju

itomic009 kaže...

NiceHash ne isplaćuje već jedno dva dana ?? Jel tako i vama ??

trenutno imam 0.00119 btc na mineru, pa ću vidjeti do kraja dana hoće li isplatiti 

8 godina
protjeran

Ja bi volio da odgode jos 5-6 sati...imam 0.0018 da se nakupi da mogu odmah na coinbase bubnuti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A možda su  se opet opljačkali pa nemaju sto isplatiti, nikad ne znas 

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
lav1000 kaže...

Ja bi volio da odgode jos 5-6 sati...imam 0.0018 da se nakupi da mogu odmah na coinbase bubnuti

uh, koliko si dugo iznad onih 0.001 na kojima inače isplaćuju?

meni se zna dogoditi da recimo danas nemam punih 0.001 pa mi prebaci tek sutradan, a do tada nakupim 0.0013 i negdje poslijepodne uvijek prebace

bem ti ovaj kruh sa zjebenkama, upalo mi između zuba, a nemam doma čačkalica 

8 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...
lav1000 kaže...

uh, koliko si dugo iznad onih 0.001 na kojima inače isplaćuju?

meni se zna dogoditi da recimo danas nemam punih 0.001 pa mi prebaci tek sutradan, a do tada nakupim 0.0013 i negdje poslijepodne uvijek prebace

bem ti ovaj kruh sa zjebenkama, upalo mi između zuba, a nemam doma čačkalica 

a bilo je jučer malo manje od 0.0012 oko 11h kad krenu, bila je jučer obavijest da odgađaju isplate, sad nema nikavih obavijesti

14 godina

Ja sam jučer došao do tih 0.001 BTC kad je i trebalo i onda se prebacilo na danas oko 11h isplata. Sad gledam da se opet prebacilo na sutra oko 11h ona procijena za isplatu !! Dakle već drugi dan u komadu se odgađa za 24h.

14 godina

Sumljivo,nije bila isplata a doli stoji da nema lipe trenutne zarade!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
volegradele kaže...

Sumljivo,nije bila isplata a doli stoji da nema lipe trenutne zarade!

i na drugoj verziji minera isto se to dogodi, odi na check online tamo ima nekog balance na toj adresi sigurno

ako ništa čini mi se  bar da su malo alogoritmi živnuli, evo zadnjih 2-3 sata često se pojavi i preko 0.001 dnevno a rijetko padaju ispod 0.0007btc

14 godina

Meni je sve ok s balanceom i na mineru i na stranici samo jednostavno gomila coine umjesto da isplati kao i inače.

8 godina
protjeran

ako će ovako stalno biti rate na equihashu, ne moraju još 10 dana mi ništa prebacivati na wallet, samo neka ne zaborave 

izgleda da ni danas ništa...nadajmo se da nije što gore 

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.2.2018 12:46 (lav1000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

evo nešto objašnjavaju - link

We are well aware of your concerns regarding miner payments being delayed. The reason for this delay is the fact that we will also process the part of the Repayment program to the external wallet addresses. This is a delicate matter and irreversible procedure in case something goes wrong. The code must be absolutely bulletproof and safe for your funds to reach your wallet addresses. We are working hard to make sure everything goes according to plan. We ask for a little patience today, you can rest assured that payments will be processed and you will get paid.

Thank you for your understanding!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
itomic009 kaže...

Meni je sve ok s balanceom i na mineru i na stranici samo jednostavno gomila coine umjesto da isplati kao i inače.

Ja imam u walletu sto su vec prebacili ali ovih zadnjih para dana nigdi zarade,sinoc je uredno stalo nekih 40ak kuna!!

AUDIOFIL
12 godina
volegradele kaže...
itomic009 kaže...

Ja imam u walletu sto su vec prebacili ali ovih zadnjih para dana nigdi zarade,sinoc je uredno stalo nekih 40ak kuna!!

evo meni je maloprije prebacilo sa minera na wallet nekih 0.0012 btc i sad imam na nicehash walletu ukupno 0.00239 btc

sad ću to prebaciti na coinbase pa preko gdaxa u eth i na svoj jaxx wallet

EDIT:

prebacio na jaxx i sad sam prešao 0,1 eth

to mi je ukupna zarada od majnanja od 10. siječnja

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.2.2018 13:43 (picajzla0707).
15 godina
volegradele kaže...
itomic009 kaže...

Evo i meni sad ista stvar. Neki dellay :D 0 sve, nema zarade a ima 0.0092 sinoć...

14 godina
picajzla0707 kaže...
volegradele kaže...
itomic009 kaže...

evo meni je maloprije prebacilo sa minera na wallet nekih 0.0012 btc i sad imam na nicehash walletu ukupno 0.00239 btc

EDIT:

Ti non stop pribacivas??Ja drzim sve na NiceHashu,mislim nije puno!

AUDIOFIL
12 godina
volegradele kaže...

Ti non stop pribacivas??Ja drzim sve na NiceHashu,mislim nije puno!

ne vjerujem im baš nešto, što ako ih "netko" opet opljačka...

radije ja to prebacim kod sebe pa sam miran, ionako na ovaj način nicehash - coinbase - gdax/btc u eth - jaxx plaćam minimalni fee

a i pitanje je do kad će funkcionirati taj eksperimentalni mod, pa će naplaćivati i prebacivanje na coinbase što je dodatni fee, pa sad koristim priliku

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.2.2018 13:58 (picajzla0707).
12 godina
volegradele kaže...

ej kolega

jel vas istreslo, jeste li dobro svi?

9 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...
volegradele kaže...
itomic009 kaže...

EDIT:

Ono šta mene zanima, ako mijenjal BTC vrijednosti 20 dolara u ETH, dobivam li onda 20 dolara vrijednosti ETH-a ili između njih postoji neovisan tečaj o dolaru? Trenutno dok su pale cijene me čisto zanima ak se nešto može zaradit/izgubit na prebacivanju.

14 godina

Da manji pores,skocija malo  bitcoin pa se pripali

AUDIOFIL
Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...
volegradele kaže...

ej kolega

jel vas istreslo, jeste li dobro svi?

jeli se u Zd osjetilo? 

12 godina
lav1000 kaže...

jeli se u Zd osjetilo? 

kod nas je nešto drmalo, baš sam izlazio van baciti smeće i klnici se igraju u ulici i govore kako se boje grmljavine

samo što sad nisam siguran jer se rumble čuo od grmljavine ili možda neki odjek potresa, treslo se nije koliko mi se čini

14 godina

Herc me zamalo strefil,pogledam i na sekund zarada skocila na 44 kn ili 0,00085 btc dnevno!

Hebote toliko je bilo prije 2 tjedna!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Jel ti nije to previše fee-eva za svu tu transakciju? Izgubiš dosta samo tim slanjem, također zašto na nicehash wallet, pa tek onda dalje? Neka ti odma šalje iz minera na tvoj wallet (Jaxx).

Prije si barem tako mogao na nicehashu, ukucas svoj wallet koji god i deri.

Također moj savjet je da ne koristite Jaxx jer on nema neku zaštitu, a i bio je hackan u prošlosti. Electrum wallet postoji godinama, oduvijek je stabilan i puno sigurniji, ima 2FA + 12 word phrase kao i pass. Treba samo cuvat/backupat seed walleta. Može se napravit i cold storage, kod Jaxxa ako vam se neko (mallware) docepa 12 rijeci - doviđenja, ekipa iz Jaxxa kaže da nije siguran i da se drže manje kolicine na njemu.

Battlelog: D3lBoy-00
12 godina
D3lBoy kaže...

Jel ti nije to previše fee-eva za svu tu transakciju? Izgubiš dosta samo tim slanjem, također zašto na nicehash wallet, pa tek onda dalje? Neka ti odma šalje iz minera na tvoj wallet (Jaxx).

Prije si barem tako mogao na nicehashu, ukucas svoj wallet koji god i deri.

Također moj savjet je da ne koristite Jaxx jer on nema neku zaštitu, a i bio je hackan u prošlosti. Electrum wallet postoji godinama, oduvijek je stabilan i puno sigurniji, ima 2FA + 12 word phrase kao i pass. Treba samo cuvat/backupat seed walleta. Može se napravit i cold storage, kod Jaxxa ako vam se neko (mallware) docepa 12 rijeci - doviđenja, ekipa iz Jaxxa kaže da nije siguran i da se drže manje kolicine na njemu.

nije uopće previše taksi

sa nicehash walleta na coinbase je bez ikakve naknade, gdax je trgovinska platforma od coinbase pa također nema takse za prebacivanje, a kad na gdaxu pretvorim btc u eth i povučem ga na jaxx dobijem gotovo isti iznos koji sam imao na gdax-u

dvaput sam provjeravao, jednom sam gledao u dolarima i btc mi jevrijedio 32 i nešto dolara i toliko sam kasnije imao eth-a na jaxxu

drugi put sam gledao koliko etha će mi prebaciti sa gdax na jaxx i na prve tri znamenke koje nisu nula nisam imao razlike - bilo je 0,00223 i toliko je došlo na jaxx

ako majnam direktno na jaxx, onda mi s minera povlači tek kad dostigne 0,01 btc, za što moram majnati skoro mjesec dana

što se tiče sigurnosti na kompu, s tim nisam imao problema već godinama i ne radim s nekim velikim iznosima

uglavnom, zasad mi se ovako čini ok

8 godina
protjeran

bome kako ovdje piše izgleda da nema nikakvog fee-ja sa gdax na drugi wallet 

11 godina
neaktivan

Onda ok, ne koristim Coinbase pa ne znam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
D3lBoy kaže...

Onda ok, ne koristim Coinbase pa ne znam.

nisam ga niti ja koristio dok nisam počeo majnati preko nicehash

stvar je u tome da je samo na coinbase prebacivanje džabalesku, pa onda moraš izvoditi ove mudrolije da bi coine prebacio na svoj wallet + što se moraš riješiti bitcoina jer je na njemu i ta jedna taksa preskupa, pa sam se odlučio holdati eth

negdje sam bio našao uputstva kako izvući lovu s nicehasha uz minimalni fee i pokazalo se ok, samo što je malo komplicirano 

jedino je zajebano registrirati se, jer moraš proći dvije verfifikacije s dva različita dokumenta

a to je još i dobro kako me binance izguzio, te slika osobne s obje strane, pa slika sebe kako držiš osobnu i papirić s natpisom binance, pa ponovi jer im nešto ne valja, pa google authenticator.... uf

11 godina
neaktivan

Kraken je prilicno jednostavan, možeš riješiti prva 3 tiera i imaš za tradeat masu love, ako ces 50k $ i slicno onda moras i vislje tierove slat (slike vozačke npr. i to). Također fee je minimalan. Uvijek izabrat naj manji fee za btc, jer je preskupo inace. Na Jaxxu sam stavio minimalni fee i piše da nije preporuceno jer trebaju dani da se izvrši transfer. Stiglo mi na drugi wallet za sat-dva.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.2.2018 21:46 (D3lBoy).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice