Rudari - savjeti, postavke, rasprava i sl. izdvojena tema

poruka: 721
|
čitano: 297.828
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, pirat, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Rudari - savjeti,postavke,rasprava i sl.
daniel2809 kaže...

Meni na ovim cjenama btc-a i dolara radi 1080 nekih 22-23 kune dnevno na bitcoinu, a 1070 16-17 kuna. To je sad dosta malo, al i dalje isplativo. Imas na stranici whattomine.com najisplativije za tvoju karticu.

Kamo je otisla cijena bitcoina danas? 

Ma sve otislo u klinac...

TrustNo1
9 godina
neaktivan

Zbilja? Čita netko strane forume, analize itd itd, se očekuje rast ponovo ili daljnji pad?

12 godina
daniel2809 kaže...

Zbilja? Čita netko strane forume, analize itd itd, se očekuje rast ponovo ili daljnji pad?

ide sve u materinu, završio je kurbin pir 

rasprodavajte zalihe coina i rigove dok se još može 

9 godina
neaktivan
 picajzla0707 kaže...
daniel2809 kaže...

ide sve u materinu, završio je kurbin pir 

rasprodavajte zalihe coina i rigove dok se još može 

Ček, ozbiljno?  Baš se sjetim u pravo vrijeme počet  

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.2.2018 20:35 (daniel2809).
12 godina
daniel2809 kaže...

Ček, ozbiljno?  Baš se sjetim u pravo vrijeme počet  

a tko to može znati sa sigurnošću?

ja se zajebavam malo jer ionako ne ovisim od toga, niti sam uzimao brda kartica već jednu koju ionako mislim ostaviti idućih par godina

15 godina
neaktivan
Rudari - savjeti,postavke,rasprava i sl.

ne kuzim cemu panika, holdaj, cekaj da cijena skoci opet i onda prodaj... ne moras u isti tren

xFire: rebelsy | steam: rebelsy | origin: rebelszuka | battlenet: rebelsy#21796

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ma znam, ne tražim predivđanje  Nego zato pitam, sigurno ima svakakvih analiza. Čini mi se da ću prodat jednu karticu za svaki slučaj prije nego ih bude 1000 na njuškalu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
daniel2809 kaže...

Ma znam, ne tražim predivđanje  Nego zato pitam, sigurno ima svakakvih analiza. Čini mi se da ću prodat jednu karticu za svaki slučaj prije nego ih bude 1000 na njuškalu.

Nije rudarenje u HR tako popularno. 

9 godina
neaktivan

Hmm, ja sam dosad sreo dosad dosta ljudi ovih dana koji se s tim bave. Njih par ima zajedno preko 300 grafička. To nisu ljudi koji će odustat poslije jednog dropa, ali ako samo jedan takav je dosta da sruši cijene i zasiti njuškalo na jedno vrijeme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pqweasdyxc kaže...

Nije rudarenje u HR tako popularno. 

začudio bi se....

13 godina
neaktivan

dođem na komp i prvo otvorim forum i vidim pad coina epskih razmjera..... pomislim o fuck sigurno je btc ispod soma dolara pao odem na gdax ono 9030 u ovom trenutku ništ mi nije jasno...... pogledam povjest kad ono sa 9200 palo na 8400 i skocilo na 9000.....čovjek bi pomislio od silnog winanja da je sve propalo al daj se skulirajte ljudi pa 30 posto zna oscilirat gore dolje u jednom danu o čem vi pričate......znate kad je sve otišlo sa kriptovalutamau klinac kad btc bude 10 dolara a eth 1 dolar.....e tad je u banani sve a tad ja kupujem tako da jedva čekam

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

S obzirom da već dobra 3 tjedna ima tendencija pada i da sad vrijedi tek polovicu onoga šta je vrijedio prije mjesec dana meni ne izgleda baš najbolja situacija, al nemam iskustva. Bilo bi super da naraste ponovo, trenutno je opet oko 8500.

Jel netko zna neštu vezano za neki hangar za majnanje u okolici Zagreba? Gdje ljudi odvezu svoje rigove, a ekipa tamo sve održava? Čuo sam, čak i vidio slike, al nitko mi ne zna reć niš konkretno, a na internetu ne nalazim ništa. Baš me zanima kak to izgleda tamo i koje su tarife.

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
protjeran

ima fore još da padne 3-3.5x, da bi majnanje postalo neisplativo u odnosu na trošak struje...

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.2.2018 7:29 (lav1000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Sad je vec polako neisplativo, barem meni. zaradim mozda 5 kn dnevno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ima li itko zainteresiran za nekakav deal, posto imam besplatnu struju a nemam opremu za mineanje

0 0 hvala 0
14 godina
SnakeEyes kaže...

posto imam besplatnu struju

Vaša lokacija je locirana, vidimo se uskoro da vidimo kakva je to besplatna struja.

15 godina
odjavljen

Na NiceaHashu za isplate iznad 0.01 BTC-a plaća se samo 5% fee ili još i miners fee prilikom prebacivanja na eksterni wallet? Tj. jesu li transakcijski troškovi prebacivanja uključeni u cijenu?

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.2.2018 20:11 (Profesor Jakov).

0 0 hvala 0
14 godina

Normalno da će po Bitconu pljuvati oni koji žive od manipulacija, pa kako im ovo sada nije pod kontrolom onda i ne valja. A što drugo očekivati ??

13 godina
neaktivan

ljudi jel ima tko problem sa coinbase stranicom.......kad kliknem svoj dashboard na coinbase u google chrome ne uspije ući stane na pola......ostane kao da je ušao na stranicu ali ne loada je do kraja...... gornji dio mi je plavi dolje bijelo i to je to...refreshao sam valjda 50 puta.....onda sam probao preko mozile firefox ući i ista stvar mi se i tamo dogadja....jednostavno nemogu na coinbase pristupiti a ne baca mi nikakvu grešku.......preko moba i aplikacije normalno ulazim.....ima li netko sličan problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ZujoVg kaže...

ljudi jel ima tko problem sa coinbase stranicom.......kad kliknem svoj dashboard na coinbase u google chrome ne uspije ući stane na pola......

upravo provjerio, nikakvih problema

doduše ja sam na edge-u, jer je ženica na chromeu sa svojim računima i favoritesima

14 godina
picajzla0707 kaže...
ZujoVg kaže...

ljudi jel ima tko problem sa coinbase stranicom.......kad kliknem svoj dashboard na coinbase u google chrome ne uspije ući stane na pola......

upravo provjerio, nikakvih problema

doduše ja sam na edge-u, jer je ženica na chromeu sa svojim računima i favoritesima

Picajzla kak zenica sad igra mmo-e na gtx1070 jel zadovoljna s grafickom?

15 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
SnakeEyes kaže...

Vaša lokacija je locirana, vidimo se uskoro da vidimo kakva je to besplatna struja.

Inače, u današnje vrijeme postoje solarne ploče koje napajaju cjelu kuću(doduše ne baš efikasno sad po zimi, ali funkcionira). Pa neznam kaj je tu tolko čudno.

14 godina
Osa kaže...
Valentin17 kaže...
SnakeEyes kaže...

Inače, u današnje vrijeme postoje solarne ploče koje napajaju cjelu kuću(doduše ne baš efikasno sad po zimi, ali funkcionira). Pa neznam kaj je tu tolko čudno.

AUDIOFIL
12 godina
mislioc kaže...

Picajzla kak zenica sad igra mmo-e na gtx1070 jel zadovoljna s grafickom?

nikako, nju je uhvatilo mining ludilo pa joj žao vadit grafu iz rudnika 

da ne govorim da mi prva javlja na posao da je bitcoin pao 

14 godina

Evo skocilo sad slicno ko tebi 0.00042 btc

AUDIOFIL
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
volegradele kaže...

Evo skocilo sad slicno ko tebi 0.00042 btc

hehe,opet ti bježim 

14 godina

Znas sta mi nije jasno zasto NiceHash uzima algoritme gdje je dosta slabija zarada,koh #equihash# imam najvecu zaradu zasto ne rudari samo njega,koje mi koristi od drugih algoritama ako daju malu zaradu?

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

NiceHash ne isplaćuje već jedno dva dana ?? Jel tako i vama ??

8 godina
protjeran
itomic009 kaže...

NiceHash ne isplaćuje već jedno dva dana ?? Jel tako i vama ??

jučer nisu...danas bi trebali ovu šaku jada prebaciti

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice