Obojano bolju

poruka: 54
|
čitano: 23.000
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Obojano bolju".
16 godina
neaktivan
Obojano bolju

O, i g. Oleg je na Ugljanu?

Meni je prije nekoliko dana na Pašmanu auto prešao preko noge u deset navečer pa sam u Preku bio u hitnoj do dva u jutro, idući dan su me u Zadru odmah lijepo primili na hitnoj, da bi me nakon 2 minute poslali na rentgen koji je u drugoj zgradi s tim da sam ja šepao 50m/h, čekajući slike s rentgena sam upoznao 40% vojnog invalida iz 2. svjetskog rata (nekako se upucao u ruku i izgubio prstenjak?????), na kraju je sve ispalo u redu, a ja sam dobio štaku s kojom sad idem uokolo i guram se kroz redove

Vir prudens non contra ventum mingit...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Obojano bolju

I kakve to veze sad ima s bilo čim?

Pih, valjda su svi Mac korisnici takvi...

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije. I told my psychiatrist that everyone hates me. He said I was being ridiculous - everyone hasn't met me yet.
16 godina
neaktivan
Obojano bolju

Najbolji lijek ti je 9 mm pa u glavu. Belji se

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Obojano bolju

vako...

pi Nurobion Forte.. to ti je über megakomplex b1 b6 i b12 vitamina koja zombija pretvara u super heroja!.. jako dobra stvar i trk u apoteku po pilule... (100 komada nekix sto inesto kuna..). kada me nesto ufati gadno oko kicme.. par dana ovoga i plesem kazacok...

NEUROBION® TABLETS

Neurobion is a combination of Neurotropic vitamins B1, B6, & B12 these vitamins in their role as co-enzymes are indispensable factors in the metabolism of the nervous system. Neurobion normalizes the nerve cell metabolism. Neurobion supports the regeneration of nerve fibers and mylic sheath by activation of the metabolism and the natural repair mechanism.

Neurobion is indicated in mono and polyneuropathics of any origin such as diabetic, alcoholic or toxic neuropathies. neuritis or Neurolgia, especially cervical syndrome, shoulder- arms syndrome, Lumbago, sciatica and herpesizosta.

COMPOSITION:

Each tablet contains

Vitamin B1         100 mg  

Vitamin B6         200 mg  

Vitamin B12       200 micrograms

This is what it's made of:

Vitamin B1
Converts carbohydrates, fatty acids and amino acids into energy. Promotes healthy nerves. May improve mood. Strengthens the heart.

Vitamin B6
Forms red blood cells, helps cells to make proteins, manufactures neurotransmitters such as serotonin and releases stored forms of energy. Helps to prevent cardiovascular disease and strokes. Helps to lift depression. Eases insomnia. Treats carpal tunnel syndrome. May lessen PMS symptoms.

Vitamin B12
Essential for cell replication and important for red blood cell production. Prevents anaemia. Helps to prevent depression. Reduces nerve pain, numbness and tingling. Lowers the risk of heart disease.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Ja nisam baš oduševljen, inače su mi Mašturkove kolumne drage i jako zabavne, ali ova mi izgleda kao da je samo nadrobljena bez smisla i poante...

Naravno....

Što se tiće komentara na forumu...

Naxeem dobra baza ali ne budi rasist... i kompjuteri imaju osječaje....Zamisli kako je sad Eniacu kad pogleda na Alienware laptop.....podsječaš me na dječaka koji mrzi lego kockice zato što ima autić na daljinski,

autić na daljinski  je možda bolji, ali recimo ako idete slagat lego kockice na orginalni način recimo sa curom, to može dovesti do seksa a seks je bolji od autića na daljinski...ne govorim da korisnici maca imaju mac samo zbog seksa već da je seks bolji od kompjutera...

Ovo sa USB Force Field generator mi se sviđa ali ja već iman USB 2.0 Reality distortion field generator....koji mi govori da sam otporan na ubode ovih TIGRASTIH komaraca vamo na UŠČU rijeke Cetine...

Velika greška u tekstu "Razvaljen bolju, i spsoban"....mogao bih pomisliti da ne čita svoje članke više puta nego napiše ga u ushitu pružajući mnogo informacija i metaforičkih slika koje zbog utjecaja uma promašuju pravu temu no uspijeva zadržat trenutačni osječaj u ovom slučaju osječaj "cinizma" i crnog humora...no to bi tada značilo da ne trebate ćekat išijas da napišete kakvo dobro štivo za vaše vjerne čitatelje (u kojih spadam i ja) već možete pogledat hrvatski sabor....to će vam nažalost dat dovoljno inspiracije da napišete kakav review lošeg hardwarea tipa tog interesantnog miša kojeg spominjete....

ili nekakvih najeftinijih 2.1 zvučnika....nažalost u Hrvatskoj se špara za takve stvari...tako da bi voljeli znat kakva je razlika u zvuku običnih zvučnika ili recimo Logitech...

Ako nađete na ograničenje uma što vjerujem da i hočete pri opisivanju nespoznajne fizikalne istine :D možete ućiniti dobro dijelo i poslati kakvom forumašu ...vjerujem iskreno da bi Naxeem napisao dovoljnu dobru kritiku....iako ste vi dovoljno dobri u svom poslu osim lika koji je na većini bug videja koji me svojom nervozom i zastajkivanjem u govoru ispred kamere ćini isto nervoznim zbog čega uglavnom se zapitam dali mi je to potrebno to u životu...tako ako sam propustio tu slavnu recenziju 2.1 zvučnikma zbog njegove traume iz djetinjstva koja ga ćini ne adekvatnim da se suoči sa zrcalom ili

većim brojem ljudi a kamoli kamerom.....recimo možete stavit njegovu sliku i automatizirani glas što će začudo biti prijatnije za gledatelja (proflmaocopterzor)....

No ipak neću vas nazvati sebićnim ćovjekom jer sam pozitivna osoba i vjerujem da ovo sa Bizantom nije obično samozadovoljavanje ega ....no opet malo povijesnih činjenica nikad ne fali iako mi se ta drukčije zvana na temelju tog predmeta znanost gadi...Da i ja sam osoba ali ovo s gađenjem nema veze sa mojom osobnošću nego kakvim deduktivnim zaključivanjem ....zbog indukcije se ispričavam...

Za teretanu moram priznat da "pali" ...tehnički "napušete" se jako brzo i bez upotrebe običnih proteina....pitanje za 5....koji je drugi naziv proteina? Kad shvatite, razumjet ćete kako su bezopasni za ljude s poremečajima hranjenja...naravno onih koji idu prema manjoj kilaži....

Ja poštujem sve koji se neslažu smenom i vjeruju to jest znaju da je za njih to tekst usporediv sa Picasovim slikama ili barem nečim što se može naću u KLIK-u a da nisu gole tete....:D ( ovo sa golim tetama i klikom je samo moj pokušaj tj vrlo dobar pokušaj imitiranje teksta koji komentiramo..neću vas mučit sa objašnjenjem zašto sam to napravio već to strpajte u kakvo moje bahato ponašanje).

Ako ja poštujem vas molio bih da poštujete i mene i da mi zamjerite sve što se ima zamjerit jer to je skroz u prirodi praktičnog uma i nagona za preživljavljanje...

Ono sa rasizmom je velika šala jer mi ne smeta takvo nešto, štoviše uredu je potpuno...ipak ja sam čovjek sa malo strahova, ne bojim se nepoznatog već se bojim straha od nepoznatog..za ostale crnci i mac korisnici su nepoznato....

E i ovo je trotočje bespotrebno to sam doznao kad sam ponovno čitao tekst ....i did this on purpuose :O

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Oleg je lud!
Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Obojano bolju
Zanimljivo kako zamjetan pad kvalitete autora prati jos veci pad ocekivanja publike, koja je mahom odusevljena. Sve to pokazuje kako ljeti padaju kriteriji, sto je ujedno i dobro objasnjenje zasto se ljudi ljeti vise seksaju ;)

Nakon nekoliko godina patnje s azijskim komarcima uzvratio sam udarac. Sve gusterne zadihtao sam silikonom i najlonom i spagom. brojcano stanje im se smanjilo za 80%, a ovi preostali vjerojatno dolaze od susjeda. Z azijske je karakteristicno da su losi letaci, pa tijekom zivota prelete samo 200m, stoga svako u bitiuzgaja svoje privatno leglo. Ne ostavljajte nikakvu vodu otvorenu vise od dva dana jer to im je dovoljno za novu generaciju. A i kad sve isusite treba pricekati tjedan-dva da trenutna generacija pokrepa.

I na kraju svima kojima je Zg najodvratniji grad topla preporuka da najesen ostanu tu gdje jesu. Mozda to popravi situaciju.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Obojano bolju

Jadan moj djed...ima 72, išijas, cistu, nema ljevu patelu i sojećaj u stopalu, ima trostruki srčani bypass i puši 20 već godina. Lječnički karton mu je debeo 5 cm a dnevno provede par sati na kompu odgovarajući na upite za apartmane, tražeći dijelove za saab 900 i recepte za baku. Oleg, ako to nadmašiš, svaka čast! 

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Tale kaže...

Naravno....

Što se tiće komentara na forumu...

Neću te citirati u potpunosti jer ima toga previše i bilo bi to prestrašno opet za pogledati. Samo"škicni" malo ovdje..

Freak Show Inc.
17 godina
Obojano bolju

neznam zasto svi svršavaju na ovu kolumnu, ali meni ova baš i nije nešto... dapače nabacana bez smisla... ili se svi vi morate klanjati svevišnjem...........

P.S. isto onako kako se Oleg klanja Microsoftu....

2 0 hvala 0
17 godina
Obojano bolju

Slabo se osjeća Zlo u tekstu. Ludila ima. I grintavosti. Grintavi luđak?

WTF?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Obojano bolju

..grintavi sigurno!

daj mu zivu muziku, krdo plesacica da mu skacu pred nosom, tonu prshuta, kolaca i hektolitre vina a on i dalje sjedi mrgodan sve dok ne povedesh pricu o Red Orchestri!:)

majkemi!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Obojano bolju

dok su ljudi plaćeni za ovakve baljezgarije,neće nama u hrvatskoj biti bolje ! ali njima hoće. zato su i on i kosorica i cijela vlada na moru ?! zašto-mogu si to priuštiti !  a moje bolesno dijete leži u slavonskoj smrdljivoj močvari jer NEMAM  ni za put. pa FACO oleže ,ponudi mi bar tu svoju vikendicu na ugljanu. znaš da neću ići jer nemam novaca,ali bar budi čovjek pa ju ponudi !

Z

1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
opcom kaže...

dok su ljudi plaćeni za ovakve baljezgarije,neće nama u hrvatskoj biti bolje ! ali njima hoće. zato su i on i kosorica i cijela vlada na moru ?! zašto-mogu si to priuštiti !  a moje bolesno dijete leži u slavonskoj smrdljivoj močvari jer NEMAM  ni za put. pa FACO oleže ,ponudi mi bar tu svoju vikendicu na ugljanu. znaš da neću ići jer nemam novaca,ali bar budi čovjek pa ju ponudi !

Ne mogu reć da se slažem s ovim, ali ova izjava je najbolja u cijelom ovom topicu....

17 godina
neaktivan
Obojano bolju

..evo Oleg vikendicu a ja im placam karte od Zadra do Preko! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Obojano bolju

pati bejbe pati...

što si mislio da godine pogrbljenog sjedenja pred monitorom neće ostaviti poklon... e pa, mene je išijas uhvatio kad sam imao 26 godina, i btw, postoji takozvani mladenački išijas; prema tome nije rezerviran samo za jeremije.

što se tiče dužda, gad je dobio nakon tog ''pohoda'' košaricu iz katoličke crkve. A eto, nije ni pokopan u mlečićima. Neka.

Iz Star Wars onaj glavni Imperator, a.k.a. anti-yoda, sa vojskom klonova (križari). To je moderna verzija. :D

Opasnost slijedi ako već ionako osebujan karakter zlog luđaka bude amplificiran išijasom i drugim raznim nepogodnostima. Jedva čekam :P!

may the force be with you!

http://www.erepublik.com/en/referrer/Van+Raus
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Obojano bolju

stigo me crnac

ljudi ovo boli nevjerovatno

oleg brate ludi po bolu i patetici, razumijem te cistije nego neki dan

0 0 hvala 0
17 godina
Obojano bolju

Šteta, na Ugljanu je  zatvorena jedna vrlo kvalitetna ustanova.

Eto, da radi, spojio bi ugodno s korisnim Smijeh.

Savjet...3k ojra, 3 rasne raspaljenice, 3 sata masaže, gangbang one nad tobom i zdrav ko dren.

Sretno!

Ima li život smisla,ako ne vraćaš kredit?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Obojano bolju

i ja imam isti problem. uvjerenje  u kojm si zivio je bilo tocno. ostarili smo..

0 0 hvala 0
17 godina
torrente kaže...

Šteta, na Ugljanu je  zatvorena jedna vrlo kvalitetna ustanova.

Eto, da radi, spojio bi ugodno s korisnim Smijeh.

Savjet...3k ojra, 3 rasne raspaljenice, 3 sata masaže, gangbang one nad tobom i zdrav ko dren.

Sretno!

Ako misliš na psihijatrijsku bolnicu ona nije zatvorena - radi punom parom. BTW uvalu preko puta narečene navodno su kupili neki mutni ali beskonačno bogati investitori, koji tamo namjeravaju sagraditi elitni "resort" - baš me zanima kako će to šljakati uz pogled na ludaru.

Inače, gangbang i išijas nikako ne idu zajedno Viče

Heroj a ne zločinac
17 godina
neaktivan
shkval kaže...

Slabo se osjeća Zlo u tekstu. Ludila ima. I grintavosti. Grintavi luđak?

hm... znaš da to grintanje dolazi s godinama... isto ko o kod mog starog ima pedeset i neku a već je ono što bi rekli didica čangrizavi. sry Oleg al gerijatrija je nezaustavljiva...

There's no SAVE GAME in real life!!!
16 godina
neaktivan
Obojano bolju

To ti je tako kad se sexsaš na promaji.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Obojano bolju

Jako sam upoznat sa tim komarcima, ali na sreću nisam sa išijasom.

Life is all about ass; you are either covering it,laughing it off, kicking it, kissing it, busting it, or trying to get a piece of it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Obojano bolju
Ja mislim da bi Patrik Svejzi bio dobar starac za tvoga Mlecanina il koga vec. Ujedno za išijas sam cuo da je dobro namazat se mokracom mladog teleta, koje iskljucivo jede korjenaste stvari. To lijeci isijas, ah sto ga lijeci.

Ujedno glede isijasa, tak su mene pogodili hemeroidi. Iz vedra neba a samo zbog sjedenja za divnom metalnom kutijom a.k.a. kopjutor.
I nakon sto se ustadoh s guzice, otisli su.

Ziv i zdrav bio i osto o Ozrene, pravi čoveće.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice