Xperia X10 bez multitoucha

poruka: 16
|
čitano: 3.305
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Xperia X10 bez multitoucha".
16 godina
neaktivan

čestitam! nikada neću razumijeti nazadovanje u 'modernim' proizvodima...

a onda sam se probudio...
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Xperia X10 bez multitoucha

Hahahahahha

sta bi onda rekao za iphone ;)

16 godina
protjeran
Furaju se na apple, kao i microsoft. Al sve je to slabo, prva firma koja onemoguci telefoniranje na smartphoneu ili jos bolje paljenje uredjaja ce se obogatiti :)))
18 godina
neaktivan

Ma da. Apple je proedvodnik u ukidanju i ogranicavanju funkcija. Bravo Apple.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.3.2010 10:51 (logic).
17 godina

Kako nema hardversku podršku za multitouch?! Hmm ništa mi nije jasno, prije mjesec dva, na youtubu je bila gomila videa x10 kako sa browserom dolphin koristi multitouch za zumiranje, i sad kad sam krenuo da nađem video i tu stavim link da vidite, nema ga, ništa nemogu nikako naćiNeodlučan Uglavnom na videu se lijepo vidjelo kako se koristi pinch to zoom i radio je dosta dobro i precizno, samo što je trebao taj dolphin browser, dok onaj original u x10 što se dobije nije imao multitouch. Sad ne razumijem kako je to odjenom hardverski nemoguće, osim ako su oni sad namjerno to izbacili iz moba.Neodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Kako nema hardversku podršku za multitouch?! Hmm ništa mi nije jasno, prije mjesec dva, na youtubu je bila gomila videa x10 kako sa browserom dolphin koristi multitouch za zumiranje, i sad kad sam krenuo da nađem video i tu stavim link da vidite, nema ga, ništa nemogu nikako naćiNeodlučan Uglavnom na videu se lijepo vidjelo kako se koristi pinch to zoom i radio je dosta dobro i precizno, samo što je trebao taj dolphin browser, dok onaj original u x10 što se dobije nije imao multitouch. Sad ne razumijem kako je to odjenom hardverski nemoguće, osim ako su oni sad namjerno to izbacili iz moba.Neodlučan

A kako cemo kupit x11 kad izadje? :)

16 godina
neaktivan
lp.studios kaže...
Stoja kaže...

A kako cemo kupit x11 kad izadje? :)

baš to! samo navlače kupce, i onda će za pola godine doć X11 sa multi-touchom da ljudi upgradeaju sa X10 na nju -.-

sve više gledaju na zaradu, a manje na kupce -.-

strašno..

01000010 01110010 00000111 01111000 || Dajem lockerz pozivnice!! javite se na PM :D
18 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Možda se strah od tužbe kod SonyEricssona zove "hardverski" problem Smijeh.

Could it be, nothing that you learned from ash and debris?
17 godina

Ma očito je ili to, ili prijetnja apple-a za povredu patenata, jer oni su ako se ne varam patentirali pinch-to zoom, pa i bilo je vijesti između prepirki nokie i apple oko toga. Pa je onda SE ipak odlučio maknuti jer im se neda kačiti sa njimaNeodlučan Sad znam da x10 totalno ispada iz igre, ostaje vidjeti što če u HTC desire maknuti prije nego se pojavi na tržištu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ja vas ne razumijem. Bez te jedne funkcije koja je maltene nebitna odbacujes telefon? Kako ste koristili telefone prije multitoucha? Svasta.

17 godina
odjavljen

Meni se isto čini da je multituoch precijenjen. Za igranje je super, ali za normalno korištenje, kad 90% korisnika mobitel koristi jednom rukom, baš i ne vidim neku praktičnost.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Nekoliko puta sam pokusao da shvatim koja je poenta i meni je to potpuno nepotrebno. Jednostavno to mi nista ne znaci niti ce znaciti kod telefona. Kao i fotoaparat recimo.

17 godina
neaktivan
Logic, tu se s tobom ne slažem. :)
Nije da se bez ovoga ne može, može se, ali dosta olakšava 'posao'.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
18 godina
neaktivan

Vjerujem ali odbaciti teelfon samo radi toga meni je glupo al ok. Bluetooth puno vise olaksava stvari recimo. Neko se pali na to  neko na kameru. Meni bi to bila opcija negdje pri kraju spiska zelja na telefonu. Malo iza kamere.

17 godina

Čuj logic, ako ću dati tolike pare na mobitel(cirka 3-4 tisuće kuna) želim da mi pruži sve što ću koristiti, nevažno oću koristiti konstanto ili jednom tjedno, želim da je tu. I multi touch je jedno što bi htio imati, jer ubrza trivijalne stvari poput zumiranja, a daje više mogučnosti softveru i slično. Čak je HTC išao korak dalje pa u svom sučelju SENSE izveo još pokoji trik sa multitouchom. A ono što je najgore je činjenica da mobitel je hardverski sposoban koristiti multitouch, i imao ga je do sada, a sada odjednom se nemože koristiti. Inače volim SE i mislio sam i nastaviti sa njima ali vidim da ću ipak ići na HTC koji (za sada barem) ne izvodi nikakve gluposti već u mobitelu da sve što danas može imati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Apsolutno se slazem sa tobom i o tome ja pricam sve ovo vrijeme u threadovima o iphoneu. 1000 % se slazem sa tobom. Ja sam govorio o situaciji ili multitouch ili neke druge stvari. Znaci ako bih morao birati multitouch bi lako prezalio. Ima bitnijih stvari od multitoucha. Samo sam to rekao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.3.2010 12:26 (logic).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice