Xiaomi Mi 5s stigao na AnTuTu

poruka: 10
|
čitano: 1.286
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Xiaomi Mi 5s stigao na AnTuTu".
14 godina

dok neki placu za nexusom, durgi se slade Xiaomijem :D

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Jedini je problem sto je ROM napravljen za kinesko trziste tako da dobijes pun k**** aplikacija koje ne mozes izbrisati i koje ti ne trebaju. Pa onda moras rootat, instalirati globalni rom koji nije najcesce upedejtiran i plus moras koristiti Xiaomijevu kozu za Android.

0 4 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Mi 5s stigao na AnTuTu
kapetan_ajkula kaže...

Jedini je problem sto je ROM napravljen za kinesko trziste tako da dobijes pun k**** aplikacija koje ne mozes izbrisati i koje ti ne trebaju. Pa onda moras rootat, instalirati globalni rom koji nije najcesce upedejtiran i plus moras koristiti Xiaomijevu kozu za Android.

Kineski je samo tek kad je izasel , nakon kaj izade ubrzo dobi globalnu verziju tj rom bez bloatwarea.. tak da mozes bez rootanja rijesit "problem" , ako ti je problem.. a MIUI je zakon poboljsana verzija androida

Potpis
15 godina
neaktivan
@ajkula glupost, globalni rom je bez kineza, sluzben je i ne treba nikakav rooot za njega , stalno se updejta, radi sa mi5 odlicno.
16 godina

Ajde Kinezi, izbacite ga da Mi 5 još pojeftini. 

HTC 8X :)
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
kapetan_ajkula kaže...

Ili paziš iz kojeg shopa kupuješ pa dobiš preinstaliran global rom bez ikakvih aplikacija ili smeća. Većina sellera to nudi (npr Top One sa Ali Expressa)

15 godina
neaktivan
Kakav god rom da dobijes, uvijek mozes instalirati orig stable bez problema i rootanja/otkljucavanja. Ostalo su sve nebuloze ljudi koji nisu proveli sa xiaomijem vise od pet minuta.

16 godina
neaktivan
Vrtio sam na jednom mobu MIUI i izdržao s njim ravno 48h :-( Launcher je previše nalik iOS-o, sve ikone nabacane na glavnim ekranima, sučelje šareno kao za djecu iz predškolskih ustanova... Doduše, to je stvar ukusa, ali iz istih razloga svaki iPhone koji dobijem za produženje pretplate poklonim klincima ili roditeljima :-/
15 godina
neaktivan
Tja, stvar ukusa, kao sto kazes.

Imam doma mobitele sa vecinom popularnih os/launchera, ali miui mi je definitivno najdrazi. Meni cak i ne baca toliko na ios, osim sto ikone idu automatski na jedan od ekrana - ali kad se naviknes , radi odlicno 😀
16 godina
neaktivan
Mene je kod MIUI-a fascinirala brzina efekata tranzicija, ali još uvijek mi je NovaLauncher br.1. U kombinaciji sa ZooperWidget mogu složiti GUI do detalja po svom ukusu.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice