Ima li netko iskustva s WM 6.5 i općenito s HTC uređajima ?
Mislim si uštediti nešto novčića u narednih par mjeseci pa si kupiti HTC HD2 zbog većeg ekrana, iako razmišljam možda i o nekom HTCu s Androidom.
Mislim si uštediti nešto novčića u narednih par mjeseci pa si kupiti HTC HD2 zbog većeg ekrana, iako razmišljam možda i o nekom HTCu s Androidom.
Ja ti imam Fujitsu Siemens Loox N560 PDA koji tvornicki dolazi sa Win 5, ali gore se vrti najnormalnije i cak brze verzija 6.5 :) PDA sakuplja prasinu u kutiji :D
ja već godinu dana koristim raphaela (HTC TP/MDA Vario IV) a na WiMo 6.5 sam od kad je dostupan na xda
za sad sam super zadovoljan s uređajem, al opet, zadovoljsto je individualna stvar
kaj točno očekuješ od mobitela?
Pitanje je koliko ce kostati WinMo proizvodjace, zato sto koliko znam Android je besplatan i totalno konfigurabilan odnosno Open Source.
Kad se HTC, Motorola i ostali naviknu na takve uslove, M$ bi trebao sa se malo vise pomuci da istisne Android.
Dotad kad dođe taj wm, google će izbaciti novi android s novim mogučnostima.
I zašto platiti taj wm, kad možeš kupiti onaj sa Androidom koji ima puno više aplikacija, stabilan, a i besplatan .
malo mještate cijenu licence za korištenje i cijenu razvoja za određeni OS.
I ja u firmi uopće ne pomišljam na razvoj sustava baziranih na Linuxu, iako ne treba plaćati licencu za korištenje
Dotad kad dođe taj wm, google će izbaciti novi android s novim mogučnostima.
I zašto platiti taj wm, kad možeš kupiti onaj sa Androidom koji ima puno više aplikacija, stabilan, a i besplatan .
puno više aplikacija, WiMo ima par godina više aplikacija nego Android
stablinost, hmmm ne znam kaj to znači na PPC platformi
a kaj se cijene tiče........ne pričamo o PC-u nego o PPC-u koji nema načine lincenciranja ko primjerice xp/vista/7 al ono čisto usporedbe radi (non branded/goli HTC) HTC Hero oko 360£ (HVGA uređaj) i HTC TD2 oko 315£ (WVGA)
(cijena je sa http://www.devicewire.co.uk prva stranica na koju sam naletil a ostale specke su tu negdi)
Koristim HTC proizvode tri godine i mogu reći svaku pohvalu za iste, imao (imam) HTC P3600 i sada po novome Hero.
A što se tiče sedmice, najavljuje se već godinu dvije i još je nema, prve glasine su bile ako se ne varam za devetu. Nadam se da ćemo stvarno na ljeto imati prve uređaje na WM7.
Koristim HTC proizvode tri godine i mogu reći svaku pohvalu za iste, imao (imam) HTC P3600 i sada po novome Hero.
A što se tiče sedmice, najavljuje se već godinu dvije i još je nema, prve glasine su bile ako se ne varam za devetu. Nadam se da ćemo stvarno na ljeto imati prve uređaje na WM7.
I prije ako se bude u redu(q1 2010 :)
Bit ce buildova kao u prici..nadam se uskoro :)
Hoće, samo u Q1 dolazi za dewelopere u kompanijama. Naravno i na xda ali to će sve bite beta verzije dok se ne pojavi officialni u Q3
Hoće, samo u Q1 dolazi za dewelopere u kompanijama. Naravno i na xda ali to će sve bite beta verzije dok se ne pojavi officialni u Q3
To i je ono najvaznije :)
Ne zaboravi kako je win7 beta build(s) bio dobar :D