Windows 8.2 već u kolovozu?

poruka: 24
|
čitano: 3.638
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 8.2 već u kolovozu?".
16 godina
odjavljen

e, ovo mi se sviđa... ali i ne baš ubrzavanje izdavanja windowsa. sad će češće izlazit novi windowsi skoro pa ko call of duty :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
17 2 hvala 0
17 godina
Re: Windows 8.2 već u kolovozu?
skank666 kaže...

e, ovo mi se sviđa... ali i ne baš ubrzavanje izdavanja windowsa. sad će češće izlazit novi windowsi skoro pa ko call of duty :/

Mozda nova suradnja na pomolu - uz novi CoD dobijes i novu verziju Windowsa :)

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
17 godina
neaktivan

a 9 za Božić {#}

Moj PC  
3 6 hvala 0
11 godina
neaktivan

svida mi se metro kao na slici, samo da tom start meniju dodaju jos i gumbe sa strane, recimo gašenje, suspendiranje itd.

Nikako mi nije sjeo metro u prethodnim osmicama. 

Za proizvođače je najbolje da se drze androida, jer se dobro zna da će microsoft kad tad tu besplatnost ukinuti kada se poveča broj proizvodača i onda će im početi prijetiti  da nesmiju koristiti nesto sto im se ne svida itd. 

U biti to je već viđeno dosada, jer nije microsoft tu od jučer. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 10:45 (Markić7).
17 godina
neaktivan

Microsoft je bio bastion 'old schoola', a ocigledno i oni se moraju savinuti u pravcu trendova ala jedan mjesec jedna verzija te stancanja brojeva uz naravno sto vise moguce 'dummy' pristupa korisnicima .Ova tek pomenuta besplatnost koja se provlaci nekako nezapazeno mi se cini zanimljiva stvar, samo da to ne odvede sve u pravcu beskrajnog spama i adware-a

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 10:45 (Tcherot).

2 1 hvala 0
17 godina

Hm, i taj Microsoft je skroz skrenuo. Ne znaju ni sami što bi s Windowsima, a čini mi se ni sami sa sobom. {#}

5 11 hvala 0
16 godina

Ako Windowsi 8.2 nose oznaku verzije 6.4 to će da bude novi operativni sistemi. Moje lično mišljenje je nek plačljivcima vraćaju start menu, također dobro došla je novost da se Modern UI aplikacije mogu izvršavati u prozorima (jer onih koje koristim vrijede zlata, ali većinom rade u pozadini jer su neke glazbene aplikacije) i nek rade sa njim što god žele saamo da ne skrenu sa puta kojima su krenuli. Brzinom, stabilnoću i energetskom učinkovitošću.

Za neke je ovo totalno nebitna informacija, jer da sa tenkom staneš ispred njega on se neće pomjeriti sa Windows 7 64 Ultimate.

Because anything Korea does, Japan does it better.
Moj PC  
6 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Envy kaže...

Ako Windowsi 8.2 nose oznaku verzije 6.4 to će da bude novi operativni sistemi. Moje lično mišljenje je nek plačljivcima vraćaju start menu, također dobro došla je novost da se Modern UI aplikacije mogu izvršavati u prozorima (jer onih koje koristim vrijede zlata, ali većinom rade u pozadini jer su neke glazbene aplikacije) i nek rade sa njim što god žele saamo da ne skrenu sa puta kojima su krenuli. Brzinom, stabilnoću i energetskom učinkovitošću.

Za neke je ovo totalno nebitna informacija, jer da sa tenkom staneš ispred njega on se neće pomjeriti sa Windows 7 64 Ultimate.

makar nisam isprobao W8 jos od consumer previewa, veliki sam ljubitelj start izbornika, ali ne znaci da bi na tenk samo tako odmahnuo :D

da su poboljsali sustav, koliko sam cuo od  onih koji aktivno rade na W8 to je istina, za sada mi ovaj screen shot dobro izgleda i ako tako ostane mozda W8.2 postane moj drugi OS na kompu, uz openSUSE.

14 godina
neaktivan
Envy kaže...

Koje su to zlata vrijedne glazbene metro aplikacije koje rade u pozadini?

16 godina
BlueMax kaže...
Envy kaže...

Koje su to zlata vrijedne glazbene metro aplikacije koje rade u pozadini?

Tuba.fm i tunein, prava je neka vrsta Jukeboxa ta je tako nazovem, odabereš žanr ili izvođača i vrti ti o njemu sve a imaš i spisak nadolazećih pjesama. Izrazito korisna aplikacija za otkrivanje novih hitova ili prisjećanja na neke stare za koje ste doslovcei zaboravili. Druga je online radio koji hvata preko 200k radio stanica u svijetu. Pa ovako mi nekada dođe da pustim Radio Dalmaciju, pa se osjećam kao da sam na moru :D

Vjerujem da su te aplikacije postojale i kao zasebni appovi ili barem u browser sučelju, ali ja sam ih otrkio još u Consumer Previewe-u 8-ce i od tada ih skoro pa i ne gasim. 

14 godina
neaktivan

Kad si napisao "zlata vrijedne" mislio sam da zaradjujes sa njima.

Ja osim stvarno dobrog flipera jos uvijek nisam naletio na niti jednu metro aplikaciju koja bi mi privukla paznju.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako u 9-tki ne izbace metro sučelje, ostat ću ja na sedmici do daljnjega. to mi je najmrskiji dio 8-ice. cijeli sistem mi je dobar, ali to forsanje metro i micanje starta mi nije sjelo nikako. iako sam probao sve moguće verzije 8-ice i jednostavno ne ne i ne.

Moj PC  
4 5 hvala 0
16 godina
BlueMax kaže...

Kad si napisao "zlata vrijedne" mislio sam da zaradjujes sa njima.

Ja osim stvarno dobrog flipera jos uvijek nisam naletio na niti jednu metro aplikaciju koja bi mi privukla paznju.

Heh, zarađujem na Mathworks Matlabu pretežno, računajući sabirnice, mreže i dalekovode. {#} A honorarno naravno Microsoft Office i Adobeov Paket te Audodeskov paket.

Probaj Tuba.FM nećeš se pokajati, vjeruj da imaš mali milion žanrova. Samo pod 'metal' glazbom imaš sve vrste, Death Metall, Rock Metall da ne nabrajam. Nekome sam preporučio i svi su se oduševili.

A što se tiče flipera ima jedan još od doba Windowsa 98 (u XP modu se morao natjerati pod komaptiblility modu), iam 5 tema a ubij me ako bi znao kako se zove. Čim pronađem naiv javim ti, bolji vjeruj mi ne postoji. {#}

ranko091 kaže...

ako u 9-tki ne izbace metro sučelje, ostat ću ja na sedmici do daljnjega. to mi je najmrskiji dio 8-ice. cijeli sistem mi je dobar, ali to forsanje metro i micanje starta mi nije sjelo nikako. iako sam probao sve moguće verzije 8-ice i jednostavno ne ne i ne.

Ja apsolutno ne vidim razloga da uđem u Modern UI sučelje, (Start menu ako vam je lakše) jer evo upravo gledam šta bi mogao pokrenuti sa njega a da mi nije zakačen na Taskbar, možda Timble SketchUp. I kada uđem u taj bilboard Start vjeruj milisekunde su mi potrebne da kliknem i otvorim dati program. (tako da ja to Modern UI dio Windowsa ne gledam kao zaseban dio OS-a nego čisto kao zamjena za stari start na stereoidima). Neke aplikacije koje su pokrenute u Modern UI dijelu Windosa izbacuju mi lijepa obavještenja na Desktop dijelu OS-a.

Vidim more potencijala kada bi imao neki All in on Hybrid, ili monitor ovaj od 21:9 rezolucije (2560x1080p) onda mi mirne duše mogao i odvojiti u lijevu stranu Modern UI a u desnu stranu Desktop u kome ću sve raditi.

Dakle da rezimiram, desni palac na Win tipku i jednim pogledom (a tamo sam sve fno sredio kao meni štima) na program koji mi treba i jedan klik miša i ja pokrenem program. A to traje cca 500ms. A ovako da imam stari Start menu, pa da listam gdje je šta.. jednostavno tvojim riječim ne, ne i ne. {#}

l.p. svima

16 godina

- vrijeme je da MS napokon izbaci SP1. Možda bi bilo i vrijeme da se napokon smire oko verzija, naziva, rebrendinga.. kad će više i oni početi s godinom kao verzijom, lakše je. Ako baš žele neke upgradeove, mogu ih zvati po godišnjim dobima, spring i ostalo s prigodnim nijansama boja na omotu OSa za tu modnu sezonu na policama.

btw, lol na 'zlata vrijedne..', ipak MSu je to sasvim opipljivi izvor zlata ili novčanica.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 17:58 (ihush).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ihush kaže...

- vrijeme je da MS napokon izbaci SP1. Možda bi bilo i vrijeme da se napokon smire oko verzija, naziva, rebrendinga.. kad će više i oni početi s godinom kao verzijom, lakše je. Ako baš žele neke upgradeove, mogu ih zvati po godičnjim dobima, spring i ostalo s prigodnim nijansama boja na omotu OSa za tu modnu sezonu na policama.

btw, lol na 'zlata vrijedne..', ipak MSu je to sasvim opipljivi izvor zlata ili novčanica.

Izbacivanje Service pack-ova je prošlost za Microsoft. Kod same najave Win 8 su rekli da prelaze na učestalije izbacivanje ažuriranja i samim time je SP stvar prošlosti. Od izlaska win 8.1 već je stiglo par manjih ažuriranja.

16 godina

da.. ali tad osmica nije za biz, ostaje Seven (jer se neke stvari u poslu ne toleriraju tako kratkoročno, npr lifetime za win8.0). Naziv SP ili neki drugi je samo naziv. Model je bitan.

-.. ali, da, sve se pomalo mijenja. Tko zna..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 18:01 (ihush).
17 godina
neaktivan

Ne znam, nekako sam skeptičan prema tom "hibridnom" startu {#}

Prave cirkus od OS-a.

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

cirkus je napravljen sad pokusavaju Lavove i slonove strpat natrag u kavez

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Glavno da su ugasnuli XP. A ni za sedmicu nisu izradili novi SP a nadogradnji kao u priči.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Oće ovo biti standalone 8.2 ili samo update. kako vam rade igre na win 8.1 kod mene samo problemi. Skyrim npr.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Oće ovo biti standalone 8.2 ili samo update. kako vam rade igre na win 8.1 kod mene samo problemi. Skyrim npr.

DLC

16 godina

Za XP još nekako shvaćam,a li za Sedmicu nikako. 155 updatova je izašlo iza SP1. Meni s optikom treba bar dva sata dok se to sve ne skine i ne instalira. Horor!

http://pljusak.com/sibenik_krvavice/wx.htm
16 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Za XP još nekako shvaćam,a li za Sedmicu nikako. 155 updatova je izašlo iza SP1. Meni s optikom treba bar dva sata dok se to sve ne skine i ne instalira. Horor!

postoje čiste updejtane verzije na netu, samo nakon instalacije stavis svoj ključ i to je to. nikakva skidanja naknadna...

neznam koliko su legalne, ali vjeruj olakša posao s tim updejtanjem. čak postoje AIO verzije, pa ako netko ima Home preimum ili ultimate ili šta već, ima za izabrat verziju po želji.

16 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Za takve stvari ,postoji WSUS Offline Update - skini ,pokreni ,napravi svoj SP2.

zeroname kaže...

Kao i dosad ,bit će standalone iso i Windows update verzija.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 18:03 (kizo2703).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice