Vrlo popularan kod pirata XD...Vrlo znakovito sa obzirom na to da su od njihovih 90% otprilike 70-80% njih su pirati.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mogu li dobiti izvor tih informacijama o postotcima?
ma msm bilo bi vrijeme i flac i mkv da stave u svoj media player...svi danasnji uredjaji reproduciraju te formate i to vise nije nista cudno..samo microsoft kasni koju godinu za time
ma msm bilo bi vrijeme i flac i mkv da stave u svoj media player...svi danasnji uredjaji reproduciraju te formate i to vise nije nista cudno..samo microsoft kasni koju godinu za time
to je zato što to ms-u mkv nije udarni dio. dok ostali na podršci poput mkv dobro zarađuju.
zamisli samo uzmeš telku od 8, 9 , 17 milja kuna i možeš gledat samo htv i max tv... karikiram... nismo u americi da imamo dobre providere za tv. i onda kad ti netko ponudi mkv usputno, to bude dovoljan razlog.
to je zato što to ms-u mkv nije udarni dio. dok ostali na podršci poput mkv dobro zarađuju.
zamisli samo uzmeš telku od 8, 9 , 17 milja kuna i možeš gledat samo htv i max tv... karikiram... nismo u americi da imamo dobre providere za tv. i onda kad ti netko ponudi mkv usputno, to bude dovoljan razlog.
pa ja isto tako kupujem i windowse?
i sad moram zatrpavat iste sa raznim third-party sofwareom da bih mogao reproducirat svoje sadrzaje..čemu onda InternetExplorer, windows live messenger, Windows media player...zašto stavljat neke programe koji su polufukcionalni?
večina nas bježi od internet explorera...zašto? pa ja kad sam platio windows, platio sam i te programe?
i sad moram zatrpavat iste sa raznim third-party sofwareom da bih mogao reproducirat svoje sadrzaje..čemu onda InternetExplorer, windows live messenger, Windows media player...zašto stavljat neke programe koji su polufukcionalni?
večina nas bježi od internet explorera...zašto? pa ja kad sam platio windows, platio sam i te programe?
moraš to gledat iz perspektive MS-a. njima je cilj zarada. od mkv-a će im samo past profit. možda nešto jako malo. ali kad ti je profit glavna stavka, sve se kalkulira.
Mogu li dobiti izvor tih informacijama o postotcima?
pa da opet pola vijesti bude u beskrajnom i besmislenom nabrajanju besmislenih brojki? :D
čudi me da se jedan braman i hindus obratio svetom nidži s obećanjem da će biti dobar ako njegovi vindovasi dobiju mogućnost reprodukcije formata mkv i flac.
Eh Bugovci.
Važno je spomenuti da se u tom formatu dijele piratizirani filmovi i serije, ali nije važno spomenuti da je taj format potpuno besplatan i otvoren i vjerojatno najbolji kontejner koji trenutno postoji.
Jedini konkurent mu je OGG kontejner, jednako otvoren i s gotovo jednakim mogućnostima.
Pozitivno je da je Microsoft napokon shvatil da nema više starog načina rada - zaključaj korisnike u svoje zatvorene formate i da uključuju podršku za otvorene standarde i formate koji su nemjerljivo bolji nego njihovi zatvoreni i puni patenata.
Ovakve besmislene vijesti djeluju kao slatka jutarnja kava. Jedva da stigneš konzumirati do kraja, već trčiš na wc...
Kad prestanem čitati sulude gluposti da su .torrenti, .mkv i broadband namijenjeni piratstvu, valjda će nas udariti željezni meteor od par milijardi tona...
Kad prestanem čitati sulude gluposti da su .torrenti, .mkv i broadband namijenjeni piratstvu, valjda će nas udariti željezni meteor od par milijardi tona...
Zašto baš željezni?
Zašto baš željezni?
Željezni su zakon, ne izgore puno u atmosferi.
Zato što Windows Media Player ima rudimentarne (ako uopće ikakve) dekoderske sposobnosti. WMP je zapravo jako ušminkani (prije nije bio niti ušminkan) interface za cjelokupni multimedijalni sustav windowsa koji uključuje i razne kodeke treće strane. Dakle WMP može reproducirati sve za što imaš odgovarajući kodek, splitter, itd... WMP je samo frontend. Žišku?