Ovo je fora :D Umijesto da fixaju bugove u svom OSu kako do ovoga ne bi dolazilo, oni se trude ukrasiti BSoD kako bi hipsteri mogli mobitelima slikati to sramotno cudo :D
nice, nica :D :D :D
Ovo je fora :D Umijesto da fixaju bugove u svom OSu kako do ovoga ne bi dolazilo, oni se trude ukrasiti BSoD kako bi hipsteri mogli mobitelima slikati to sramotno cudo :D
Znači BSOD je feature... :)
Još će naplaćivati skinove za BSOD :-)
Evo, bez čitanja teksta prognoziram da šprdnja komentarima počinje za 3, 2, 1 ... sad!
Btw, odoh pročitati tekst ;)
Evo, bez čitanja teksta prognoziram da šprdnja komentarima počinje za 3, 2, 1 ... sad!
Zakasnio sam, počelo je prije odbrojavanja ;)

I nazvaše ga "Blue Screen (f)or Dumbs"...
Nova pamet stiže u vidu QR kodova koji se generiraju tijekom pojavljivanja plavog ekrana smrti, a koji bi vas trebali automatski odvesti na stranicu s opisanom greškom AMD-ovu stranicu.
Ispravak netočnog navoda
Nisu svi bsodi zbog bugova u os. Najcesci razlog su losi driveri i neispravni hw
ne vidim kako je ovo bolje i spretnije od snimanja informacija na disk prilikom crasha (ionako se odmah snima .dmp) i prikazivanja istih nakon iduceg boota...
Nisu svi bsodi zbog bugova u os. Najcesci razlog su losi driveri i neispravni hw
Ja na laptopu imam problema sa nvidiinim driverima za grafu koji mi svako toliko crashaju laptop. Naravno, riječ je o Win10.
Na win7 bi se crashao driver, ali bi windowsi nastavili raditi.
Windows 10 to dosta lošije henlda.
AUDIOFIL
BSoD bot, how may I serve You?
A zašto odmah nisu dodali i emoji kone u minidump i "stack trace" datoteke?
ja bih korisnički prilagođene BSOD-e. hello, kitty (PSOD, s mašlekom) se podrazumijeva. 
Zakasnio sam, počelo je prije odbrojavanja ;)
Izgleda da većina članova pročita naslov i odma' ide da piše komentare koji nemaju veze s' vezom.
I u plastu sijena se uspije naći igla - napokon jedan komentar koji ima veze s mozgom i uzrocima BSOD-a (koliko znam uzrok cca 75% BSOD-a su upravo razlozi navedeni u gornjem postu)