Na Windows 10 stiže pametniji BSoD

poruka: 17
|
čitano: 2.602
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Na Windows 10 stiže pametniji BSoD".
13 godina

Ovo je fora :D Umijesto da fixaju bugove u svom OSu kako do ovoga ne bi dolazilo, oni se trude ukrasiti BSoD kako bi hipsteri mogli mobitelima slikati to sramotno cudo :D

nice, nica :D :D :D

20 8 hvala 0
17 godina

Microsoft leaders and developers...

Rvat katolik!

13 6 hvala 0
17 godina

Znači BSOD je feature... :)

Još će naplaćivati skinove za BSOD :-)

mag.iur.

16 4 hvala 0
17 godina

Evo, bez čitanja teksta prognoziram da šprdnja komentarima počinje za 3, 2, 1 ... sad!

Btw, odoh pročitati tekst ;)

morrisoN

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Na Windows 10 stiže pametniji BSoD
morrisoN kaže...

Evo, bez čitanja teksta prognoziram da šprdnja komentarima počinje za 3, 2, 1 ... sad!

Zakasnio sam, počelo je prije odbrojavanja ;)

morrisoN
17 godina
neaktivan

I nazvaše ga "Blue Screen (f)or Dumbs"...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Nova pamet stiže u vidu QR kodova koji se generiraju tijekom pojavljivanja plavog ekrana smrti, a koji bi vas trebali automatski odvesti na stranicu s opisanom greškom AMD-ovu stranicu.

Ispravak netočnog navoda

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
LudaRajcica kaže...

Ovo je fora :D Umijesto da fixaju bugove u svom OSu kako do ovoga ne bi dolazilo, oni se trude ukrasiti BSoD kako bi hipsteri mogli mobitelima slikati to sramotno cudo :D

Nisu svi bsodi zbog bugova u os. Najcesci razlog su losi driveri i neispravni hw

16 godina

ne vidim kako je ovo bolje i spretnije od snimanja informacija na disk prilikom crasha (ionako se odmah snima .dmp) i prikazivanja istih nakon iduceg boota...

0 0 hvala 0
17 godina
Aldo kaže...
LudaRajcica kaže...

Nisu svi bsodi zbog bugova u os. Najcesci razlog su losi driveri i neispravni hw

Ja na laptopu imam problema sa nvidiinim driverima za grafu koji mi svako toliko crashaju laptop. Naravno, riječ je o Win10.

Na win7 bi se crashao driver, ali bi windowsi nastavili raditi.

Windows 10 to dosta lošije henlda.

Rvat katolik!
14 godina
Skoro pa svaki BSOD koji sam imao je bio zbog nestabilnog OC,jos kad bi napisali sto tocno podesit da se ne ponovi....:)
Najjace mi je kad citam tutorijale za OC gdje stoji tumac BSOD greski,95% njih glasi "povecaj ili smanji napon" pa sad ti mozgaj koji je od ta dva!
:D
AUDIOFIL
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

BSoD bot, how may I serve You?

skOOrvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Još ako bude kao većina bsod-ova koji nestanu prije neg pronadjete šifru greške..
Creativity is allowing yourself to make mistakes. Art is knowing which ones to keep.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A zašto odmah nisu dodali i emoji kone u minidump i "stack trace" datoteke?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja bih korisnički prilagođene BSOD-e. hello, kitty (PSOD, s mašlekom) se podrazumijeva. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
morrisoN kaže...
morrisoN kaže...

Zakasnio sam, počelo je prije odbrojavanja ;)

Izgleda da većina članova pročita naslov i odma' ide da piše komentare koji nemaju veze s' vezom.

Šta roda donese, to vrana odnese.
17 godina
Aldo kaže...
LudaRajcica kaže...

I u plastu sijena se uspije naći igla - napokon jedan komentar koji ima veze s mozgom i uzrocima BSOD-a (koliko znam uzrok cca 75% BSOD-a su upravo razlozi navedeni u gornjem postu)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice