Vivaldi ima milijun korisnika

poruka: 18
|
čitano: 2.494
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Vivaldi ima milijun korisnika".
18 godina

Koritim ga od 1.0 inachice i dobar je za sada uz neke muishice koje se daju ispravit ako ovako nastavi imat ce i vise od 5.mil do kraja godine ziher 😎

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Nije me se dojmio. Mix između maxthona i opere.

Ipak se vidi da je to ekipa iz Opere.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Jel ima kakva najava za UWP? Bio bi dobar potez....

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Vivaldi ima milijun korisnika
Dex.pwn kaže...

Po čemu?
Pa valjda će pažnju posvetiti Androidu i iOS-u jer su tamo korisnici i tako browser može postati raširen.

Raditi za Windows Mobile(prvenstveno, jer na desktop verziji postoji) je kao da radiš rezervat za pande u Hrvatskoj..

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
15 godina
protjeran

izasla je i nova verzija

Vivaldi 1.1.453.55

http://www.filehorse.com/download-vivaldi-32/

http://www.soundstream.com/

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Ne podrzava VLC player kao ni Opera a potreban je za gledanje TV-a.

0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
chutac kaže...
Dex.pwn kaže...

Po čemu?
Pa valjda će pažnju posvetiti Androidu i iOS-u jer su tamo korisnici i tako browser može postati raširen.

Raditi za Windows Mobile(prvenstveno, jer na desktop verziji postoji) je kao da radiš rezervat za pande u Hrvatskoj..

Al im je Windows sigurniji. Barem bi znali da će većina njih preći s Edgea na Vivaldi.

16 godina
chutac kaže...
Dex.pwn kaže...

Po čemu?

Po tome kaj se probijaju na tržište. Eto po čemu ... ako misle nadjačat konkurenciju onda moraju biti svugdje dostupni pogotvo ako im je namjera veći broj korisnika.

Mislim da mi naši trebali početa radit rezervate za tak ogrančene ko ti! Bilo bi posla ...

15 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Al im je Windows sigurniji. Barem bi znali da će većina njih preći s Edgea na Vivaldi.

Ali je to i dalje puno manji broj korisnika.

Memphis kaže...

Po tome kaj se probijaju na tržište. Eto po čemu ... ako misle nadjačat konkurenciju onda moraju biti svugdje dostupni pogotvo ako im je namjera veći broj korisnika.

Mislim da mi naši trebali početa radit rezervate za tak ogrančene ko ti! Bilo bi posla ...

Butthurt Windows fanboy much?

Budući da imaju malen broj radnika, ne mogu razvijati za sve platforme paralelno i još održavati desktop verziju, a da je sve u nekom razumnom vremenskom roku.

Čak ni na desktop verziji Windowsa ga ljudi toliko ne koriste, a što očekuješ do WM-a?

18 godina

Koristim Vivaldi i, kao browser koji pokušava da postane ono što bi Opera trebalo biti, dopada mi se.

Zaista, zbog trenutnog stanja Vivaldija bi ekipa iz Opere trebalo da se postidi. Od out of the box najopremljenijeg browsera, čije su mogućnosti ostali kopirali, ili dodavali kroz 3rd party ekstenzije, su postali... školjka za Chromium u ranoj beti, kojoj se mogućnosti dodaju na kašičicu (dugo nije imala ni bookmarks). Opravdanje? "Promenili smo engine, teško je, radimo na vraćanju starih mogućnosti." I onda šačica ljudi (30 puta manje zaposlenih od Opere) sedne, krene od iste osnove, i drastično ih preskoči po funkcionalnosti.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
chutac kaže...
Dex.pwn kaže...

Po čemu?

UWP nije Windows Phone.

To je WP, desktop, tableti, IoT, Xbox, HoloLens, wearable. A to ti je kao da radiš višekatnicu u Japanu.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
neaktivan

Baš sam se ponadao da bi mi ovo mogao biti novi glavni browser kad se hvale "brojnim naprednim mogućnostima prilagođavanja i upravljanja preglednikom", ali ništa od toga budući da u zapravo nije ni blizu mogućnostima upravljanja tabovima Firefoxu sa Tree Style Tab i Tab Mix Plus addonovima. A ne može se ni drag-and-dropati tab u bookmarke i autocomplete u Address Baru je frustrirajuće glup naspram FF-ovog. To je što sam ovako nabrzinu primijetio. Malo sam ipak više očekivao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2016 18:23 (Mirko935).
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
odjavljen
Firefox je već dosta aktivan, Vivaldi je novak.

Niko se nije rodio, tko je narodu ugodio.."
17 godina

Ja ga koristim kao glavni preglednik od kad je izasla vezija 1.0 i prezadovoljan sam. Puno mi je stabilniji od firefoxa. Drago mi je da napreduju, samo nek nastave.

''Glupan koji inzistira na svojoj gluposti postati ce mudar'' - William Blake
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Alfredo nr.2 kaže...

Ja ga koristim kao glavni preglednik od kad je izasla vezija 1.0 i prezadovoljan sam. Puno mi je stabilniji od firefoxa. Drago mi je da napreduju, samo nek nastave.

Iskreno, ažurirao sam ga na zadnju verziju i toliko laga, ne vjerujem. Možda ga AdGuard zeza?

17 godina

Ja od extenzija imam adblock i session buddy. Sve radi ko podmazano i to sa 40 otvorenih tabova sto me jako iznenadilo jer bi firefox nakon 20 i par uzasno usporio a nije da mi fali rama :)

Ne bi ja bio presao sa firefoxa da nije poceo zestoko zezati, npr. nakon sto bi ugasio firefox ne bi zapamtio sve tabove unatoc tab mix plus extenziji, sto je godinama radio kako treba. Nakon jedne nadogradnje poceo je mnogo losije raditi. S Vivaldijem je trenutno sve super. Vidjet cemo kako ce se nastaviti. Cini mi se da je tim koji stoji iza njega kvalitetan i ozbiljan, pa vjerujem u svjetlu buducnost.

''Glupan koji inzistira na svojoj gluposti postati ce mudar'' - William Blake
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Bukva kaže.....

UWP nije Windows Phone.

To je WP, desktop, tableti, IoT, Xbox, HoloLens, wearable. A to ti je kao da radiš višekatnicu u Japanu.

Sto je pjesnik htio reci? 

Sigurno nece napraviti za sve platforme i istovremeno izbaciti. Vjerojatno ce krenuti sa WM jer je najlogicnije da rade za mobitele, a ne za konzole ili naocale koje malo tko ima. 

A umjesto da rade za WM, koji uz izrazito malen broj korisnika je jos nije ni sim ni tam, bolje je da rade za Android i iOS da postanu poznati, a tek onda za WM. 

17 godina
chutac kaže...
Bukva kaže.....

UWP nije Windows Phone.

Sto je pjesnik htio reci? 

Sigurno nece napraviti za sve platforme i istovremeno izbaciti. 

Da, upravo to hoće. UWP-om ciljaš sve platforme na Win10 sa istim sourceom.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice