Vista SP2 beta za sve

poruka: 13
|
čitano: 2.305
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Vista SP2 beta za sve".
17 godina
Vista SP2 beta za sve

Windows Vista Service Pack 2 Beta se može skinuti s Microsoftovih stranica.

Windows Vista Service Pack 2 Beta - Five Language Standalone for x64-based systems

Windows Vista Service Pack 2 Beta - Five Language Standalone

Veličina SP2 za 64-bitnu Vistu je 614.4 MB, a za 32-bitnu Vistu 388.3 MB.

Instalacija je kod mene trajala pola sata i za sada radi bez problema.

Novosti koje donosi SP2 za Vistu:

- Hardware support for new form factors and the new VIA 64-bit CPU
- Security improvements
- Reliability and performance improvements in resume and RSS feeds sidebar 
- Fewer resources needed for sidebar gadgets 
- Better support for Spysweeper and Zone Alarm
- Compcln.exe removes outdated files when they are replaced by SP2
- Better handling of errors, incompatible hardware warnings, and system event logs
- Fixes DRM problems caused by updates to Windows Media Player

- Bluetooth 2.1 Feature Pack
- Native Blu-Ray recording
- Windows Connect Now support for easier Wi-Fi connections
- UTC timestamp support in the exFAT file system to enable correct file synchronization across timezones

Vlasnici kapitala će kod radnika poticati kupnju skupe robe, stanova i tehnologije, obvezujući ih pritom na skupe kredite do razine neizdrživosti. Neplaćeni dugovi će izazvati bankrot banaka koje će se morati nacionalizirati, pa će država onda krenuti putem koji vodi u komunizam. Karl Marx, 1867.

0 0 hvala 0
17 godina
Vista SP2 beta za sve

Brzi su ...

iMac 20" - C2D 2.4GHz/2GB/320GB Mac OS X Leopard 10.5.5 ... Laborare non amo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vista SP2 beta za sve
koji je link za 32bitnu verziju ovaj drugi?
17 godina
durac kaže...
koji je link za 32bitnu verziju ovaj drugi?
  Da, drugi je za 32 bitnu verziju.
17 godina
protjeran
Vista SP2 beta za sve

Jedva čekam. Ali izgleda da će se u microsoftu više koncetrirat na nove tehnologije, nego na poboljšanje brzine.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Vista SP2 beta za sve

@klimama - koliko je verzija uopće stabilna, jeli ti se Vista dosada srušila?

- nudi li SP2 deinstalaciju u slučaju da ne radi?

- jesi li osjetio koje značajnije poboljšanje?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mayales kaže...

@klimama - koliko je verzija uopće stabilna, je li ti se Vista dosada srušila?

- nudi li SP2 deinstalaciju u slučaju da ne radi?

- jesi li osjetio koje značajnije poboljšanje?

I mene to zanima.
Too late,my time has come, Goodbye everybody-I've got to go...
17 godina
neaktivan
Vista SP2 beta za sve

Pozz,

mene zanima da li nakon instalcije SP2 na "hrvatsku" vistu i dale vista priča po naški ili ima nekih problema.

Pa ako je netko isprobao nek javi

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Vista SP2 beta za sve

SP2 za Vistu se može deinstalirati:

1. Klikneš Start-> Control Panel.
2. U Control Panelu pod Programs dabereš Uninstall a Program

3.Odabereš View Installed Updates.
4.U popisu updatea potraži Service Pack for Microsoft Windows (KB948465).
5.Odaberi Uninstall.
6.Nakon toga slijedi čekanje da se SP2 deinstalira

Imao sam ga instaliranog desetak dana. Sa SP2 za Vistu nisam nikakvih problema (nije bilo rušenja niti nečega sličnoga), ali iskreno rečeno nisam niti osjetio nekakva poboljšanja.

Koliko sam vidio na internetu ima ljudi koji se žale da imaju problema sa bežičnim mrežnim karticama, kao i sa ukljanjanjem SP2 sa svoga računala.

Inače SP2 se mora deinstalirati do 1. svibnja 2010. godine, jer se radi o testnom softveru, koji tada prestaje raditi. Također prije instalacije konačne verzije SP2, mora se ukloniti betu.

Nakon instalacije SP2 automatski se aktivira slanje statističkih podataka Microsoftu o korištenje Viste (koje programe instaliraš, problemi koji se jave i slično).

Information about Windows Server 2008 Service Pack 2 and Windows Vista Service Pack 2

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo s bežičnim karticama je itekako istina.....jednostavno morah deinstalirati....net mi je bio u banani.Dok
ne bude finalna verzija ništa od instalacije.Moje mišljenje.

Private
17 godina
Svetac kaže...

Pozz,

mene zanima da li  nakon instalcije SP2  na "hrvatsku" vistu i dale vista  priča po naški  ili ima nekih problema.

Pa ako je netko isprobao nek javi

Hvala

Beta koja se može skinuti je samo za engleski, njemački, francuski, japanski i španjolski jezik, tako da je ne možeš instalirati na "hrvatsku" Vistu.
A, ukoliko pod "hrvatskom Vistom" misliš na "englesku Vistu" sa instaliranim dodatkom za hrvatski jezik, nisam siguran hoće li ti hrvatski jezik i dalje raditi, jer nakon što je bio izišao SP1 za Vistu bilo je problema s jezičnim paketima.

18 godina
neaktivan
klimama kaže...

SP2 za Vistu se može deinstalirati:

1. Klikneš Start-> Control Panel.
2. U Control Panelu pod Programs dabereš Uninstall a Program

3.Odabereš View Installed Updates.
4.U popisu updatea potraži Service Pack for Microsoft Windows (KB948465).
5.Odaberi Uninstall.
6.Nakon toga slijedi čekanje da se SP2 deinstalira

Imao sam ga instaliranog desetak dana. Sa SP2 za Vistu nisam nikakvih problema (nije bilo rušenja niti nečega sličnoga), ali iskreno rečeno nisam niti osjetio nekakva poboljšanja.

Koliko sam vidio na internetu ima ljudi koji se žale da imaju problema sa bežičnim mrežnim karticama, kao i sa ukljanjanjem SP2 sa svoga računala.

Inače SP2 se mora deinstalirati do 1. svibnja 2010. godine, jer se radi o testnom softveru, koji tada prestaje raditi. Također prije instalacije konačne verzije SP2, mora se ukloniti betu.

Nakon instalacije SP2 automatski se aktivira slanje statističkih podataka Microsoftu o korištenje Viste (koje programe instaliraš, problemi koji se jave i slično).

Information about Windows Server 2008 Service Pack 2 and Windows Vista Service Pack 2

Mislim da je to stari problem zbog kojeg sam ja napustio Vistu.
Očigledno ništa od bolje Viste jer kako ste rekli. Okrenuli su se stvaranju podrške za nove stvari, više od ubrzavanja i poboljšavanja.
A ova sramota da nemogu niti popravit instaliranje bežićne mrežne kartice nemam riječi!
Вгикфмлщ Зщыфмфс
17 godina
Vista SP2 beta za sve

Ja ću ipak pričekat službenu verziju SP2.

Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano,Logitech Wave + MX 518, Z-4 Mala zvijer : MSI Wind
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice