Virusi u oglasima

poruka: 8
|
čitano: 2.196
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Virusi u oglasima".
16 godina
Virusi u oglasima

sad je i avast posao ažuran (pridružio se ostalim sijaćima panike),vidi se da su se počeli više truditi najprije izbace redizajniranu peticu,sad su među prvima sa novim vjestima o virusima

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Virusi u oglasima

Ma vjerojatno su sami slozili taj virus a sad ko fol otkrivaju toplu voduNamigiva

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Virusi u oglasima

Uopće se nebi čudio da viruse pišu najsposobniji programeri AV softvera odmah preko puta PR odjela AV firmi. To je jako velik biznis (sigurnosni softver) da tu nebi bilo podmetanja iznutra... Naravno, pravih pisaca virusa ima - oni koji to rade da pokažu da mogu i oni koji rade po narudžbi...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
18 godina
dado8 kaže...

Ma vjerojatno su sami slozili taj virus a sad ko fol otkrivaju toplu voduNamigiva

A moguce je svasta danas, no ovo je otkrivanje tople vode jel takve gamadi ima na sve strane samo se drukcije zove na zapadu nista novo.Cool

16 godina
protjeran
Virusi u oglasima

ma javna je tajna da sve te AV tvrtke pola resursa trose na razvoj svojih alata za detekciju a drugu polovicu na razvoj malicioznog koda.

zato ni jedan AV nije 100% neprobojan vec je svaki vise manje dobro rijesenje a dobri rezultati detekcije ovise ponajvise o tome kolko momci iz njihovog pogona nastancaju gamadi za taj mjesec     Izlanuo se

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 23:49 (dado8).
Moj PC  
5 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
dado8 kaže...

ma javna je tajna da sve te AV tvrtke pola resursa trose na razvoj svojih alata za detekciju a drugu polovicu na razvoj malicioznog koda.

zato ni jedan AV nije 100% neprobojan vec je svaki vise manje dobro rijesenje a rezultati ovise ponajvise o tome kolko momci iz njihovog pogona nastancaju gamadi za taj mjesec  Izlanuo se

oćeš reći da se AV tvrtke bave krađama identiteta, bankovnih računa... slanjem spama, napadima na raznorazne servere...

Ljudi ne pričajte gluposti, AV industrija je preslaba da bi joj se tako nešto toleriralo

AV nije 100% neprobojan radi ogromne količine ~ deseci tisuća novog malwarea dnevno odnosno 0dayz malwera kojeg se prastarom "scanning" AV tehnologijom jednostavno nemože djelotvorno detektirati...

Ende Neu
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 23:45 ((s)izgoreo).
18 godina
neaktivan
Virusi u oglasima

Gamad se svuda nakoti Nevinašce

0 0 hvala 0
18 godina
Virusi u oglasima

adblock plus reže takve infekcije u korjenu.

I'm silicon-based life-form
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice